Vælg ferietype
Vælg socialitet
Vælg uge
Vælg rejsemål

Vælg rejsekategori         Vores Prisgaranti

Hos os får du den laveste pris ved tidlig bestilling.
Det betyder, at hvis du køber din rejse nu, risikerer du ikke at
komme til at rejse sammen med andre, der har fået billigere rejser
ved senere bestilling.
Dét kalder vi flydende priser.

Specialrejser

Ruby Rejser er det lille bureau med de mange specialrejser. Med 40 år på bagen er vi specialister i ferier udenfor turismens hovedstrøg

Læs mere om Ruby Rejser

Hvad er du til?
Læs mere

Skiferier

Ruby Rejser på ski er noget helt specielt

Vi har skiferier til alle slags kunder. Både individuelle-, fælles- og single-skirejser med fjeldstuer, hytter og lejligheder i nogle af Norges topskisteder.

Læs mere

Vandreferier

Vandreferier er noget for de fleste

Ruby Rejser har håndplukket de mest attraktive vandredestinationer i Europa og gjort dem nemt tilgængelig for dig og dine kammerater. Vi har flere forskellige tilbud, alt efter hvad du efterspørger.

Læs mere

Cykelferier

Vi tilbyder cykelferier i hele Europa

Cykelferier på egen hånd og i fællesskab. Med 40 års erfaring og 20.000 cyklede kilometer kan du trygt overlade hotelreservationer, bagagetransport, detaljerede ruter og gode cykler (også el-cykler) til os.

Læs mere

Cykelkrydstogter

Brug dagen på cykel og sov på krydstogt

På et cykelkrydstogt har du alle muligheder, for at krydre din ferie med oplevelser, som netop du finder spændende – shopping i storbyen, et besøg hos vinbonden, de daglige cykelture med frisk luft og herlige landskaber uden biltrafik.

Læs mere

Fællesrejser

Et hotel hvor der kun bor Ruby-gæster

Der er fællesspisning morgen og aften, og dagen går med skiløb enten hver for sig eller fælles, som man ønsker det. Om aftenen er der basis for hygge med en god bog eller samvær i små eller større grupper med spil, snak, diskussioner og musik.

Læs mere

Nyheder

Her kan du få et overblik over vores nyheder og nyeste rejser

Hos Ruby Rejser forsøger vi altid at skaffe de bedste destinationer og opholdsmuligheder til en rimelig pris. Du kan læse om de nyeste tiltag og rejser på linket nedenunder.