Vælg ferietype
Vælg socialitet
Vælg uge
Vælg rejsemål

Oplevelser præcis som du ønsker dem

Cykelkrydstogt

Bo på et flydende hotel og tilbring dagene på cykel i smukke landskaber.

Specielle og impulsive oplevelser er ofte med til at gøre en ferie ekstra god. På et cykelkrydstogt har du alle muligheder, for at krydre din ferie med oplevelser, som netop du finder spændende – shopping i storbyen, et besøg hos vinbonden, de daglige cykelture med frisk luft og herlige landskaber uden biltrafik, eller bare slappe af på bådens soldæk – det er helt op til dig, hvordan din ferie skal se ud!

Næsten alle flodkrydstogterne er nem cykling i omåder langs med floden og kun få bakker. Dette gælder turene i Holland, Tyskland, Italien og Østrig.
Lidt flere bakker finder man i Tjekkiet ved Prag, og på de 3 ture i Frankrig. Men også strækninger, der kan klares af enhver.
Kroatien er det eneste land, hvor cyklingen kræver mere kondition og hvor der er nogle højdemeter, der skal forceres.

Generelt kan vi altid finde frem til lige akkurat den tur, der passer til dine ønsker og behov.

Områder og landskaber er på hver tur forskellig, men generelt gælder det, at alle kan klare cykelruterne. Du bestemmer selv dit tempo og dine pauser ude på cykelstierne. Du kan også vælge at blive om bord og blot nyde sejlads, frisk luft og udsigten fra båden. Derfor er turene super gode for venner, grupper og måske flere generationer sammen, som har forskellig indgang til aktivitet i ferien. Man vil altid være sammen om de fælles oplevelser på det flydende hotel, og hver dag er der sejlads til nyt sted og ny kajplads med nye spændende oplevelser i vente.

Flodbådene fungerer som dit flydende hotel, dog ikke i samme størrelsesorden som de store oceangående krydstogtskibe, men de er alle hyggelige og servicen helt i top. De fælles opholdssaloner, restaurant og soldækket er ofte samlingspunkt efter dagens cykeltur, hvor hyggeligt samvær og snak er første prioritet efter dagens forskellige oplevelser. Du indkvarteres i en kahyt hele ugen, fuldstændigt som ved et almindeligt hotelophold.

MEN VÆR OBS PÅ BEGRÆNSET ANTAL PLADSER PÅ ALLE BÅDE.

Turene er meget forskellige. Alene bådenes størrelse gør, at turene er forskellige. Der er små flodbåde med plads til max. 20 gæster ombord og de store både, hvor der er plads til 150 gæster. Såfremt du kun foretrækker danske medrejsende, så er der på enkelte ture grupperejser for Ruby–gæster, hvor der her er lagt ekstra vægt på det hyggelige sociale fællesskab. Og disse ture har ofte også inkluderet transport t/r fra Danmark. Og da der på alle ture er inkluderet pension med skønne, hyggelige måltider om bord på båden, så skal man blot nyde sin ferie med alle de nye oplevelser og nye steder hver dag.

På nogle ture er der en cykelguide med ud på ruten, og på andre ture cykler du helt individuelt. VALGET ER DIT.

Læs mere

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

Items 11-20 of 29

Page
per page
Set Descending Direction
 • Cykelkrydstogt i Tyskland

  Rhinen med den berømte Loreleyklippe og vinbyerne Rüdesheim, Heidelberg og Nierstein. Traktorkørsel i vinbjergene med vinsmagning som en ekstra oplevelse.

  4 afrejser
  7 nætter
  Fra 6148,-
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt Passau - Bratislava - Budapest - Wien - Passau

  NYHED. Denne fantastiske tur gennem 4 lande, Tyskland, Østrig, Slovakiet og Ungarn besejles nu af den 4-stjernede båd MS Carissima, den mest luksuriøse båd vi tilbyder.  

  17 afrejser
  7 nætter
  Fra 6498,-
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt Passau - Bratislava - Budapest - Wien - Passau

  Oplev Donaus højdepunkter med den populære båd MS Normandie og med fokus på de 3 skønne hovedstæder Bratislava, Budapest og Wien.

  7 afrejser
  7 nætter
  Fra 6798,-
  Kør selv
 • Dejligt cykelkrydstogt med den populære båd, MS Quo Vadis.

  Oplev Flanderns mange herligheder med "MS Quo Vadis". Belgiske specialiteter.. chokolade, vafler, moules frites og de hundredevis af ølsorter...

  10 afrejser
  7 nætter
  Fra 6948,-
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt i Kroatien

  Gruppetur med dansk guide og kun for Ruby gæster med MS Dalmatinac eller MS Dalmatinka eller MS Lopar

  7 afrejser
  7 nætter
  Fra 6998,-
  Fly fra København
 • Cykelkrydstogt i Italien

  Bo midt i Venedigs lagune ombord Ave Maria eller Vita Pugna og oplev Po-flodens store delta samt cykelruten fra Venedig til Mantova eller omvendt. 

  18 afrejser
  7 nætter
  Fra 7498,-
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt fra Aigues-Mortes til Avignon eller omvendt

  NYHED. Det smukke og kendte Provence og Rhonefloden. Et cykelkrydstogt, hvor du nyder frisk luft, farverig natur og dufte fra cykelsadlen.

  16 afrejser
  7 nætter
  Fra 7498,-
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt i naturskønne Kroatien

  Øhop på cykel på de Dalmatiske øer i det sydlige Kroatiske øhav. International gruppe med engelsktalende turleder. 

  18 afrejser
  7 nætter
  Fra 7498,-
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt i Frankrig med MS Bordeaux

  NYHEDDet perfekte cykelkrydstogt for den frankofile vinelsker gennem de legendariske vinområder Saint-Émilion, Pomerol, Sauternes og Médoc. 

  9 afrejser
  7 nætter
  Fra 8298,-
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt fra Paris til Epernay eller omvendt

  NYHED. Inspirerende og spændende cykelkrydstogt fra byernes by Paris langs floden Marne gennem vindistriktet Champagne eller i modsat retning. Med cykelguide.

  3 afrejser
  7 nætter
  Fra 8398,-
  Kør selv