Alpint

Hafjell - skiferie i Norge

Hyggelig fællesrejse skipension for foden af løjperne.

Et skiområde i topklasse

Her er Ruby Rejsers hyggelige fællesrejser til Hafjell, der et utroligt velfungerende alpint skiområde. Norges 3. største. De olympiske alpinanlæg er velholdte og den gode sammenhæng sikrer en optimal vinterferie uden spildtid.
Stadige forbedringer sikrer at Hafjell forbliver et af de bedste alpinområder i Norden. Den flotte gondolbane fører dig 2,5 km højere op i fjeldparadiset.

Det store udvalg af pister giver dig mulighed for enten at teste dine evner på de olympiske bakker, eller blot nyde den smukke natur i et mere mageligt tempo på de blå og grønne nedfarter, som skærer sig igennem et utroligt flot område med mange panoramaudsigter.
Ved foden af alpinanlægget kan børnene få mange timer til at gå. Her er anlagt et skønt område med børnelift, miniterrænpark med lille halfpipe, hop, pukkelpist, orgeltramp og børneskiskole. Også snowboard folket finder en fin terrænpark.

Endvidere tilbyder området et righoldigt udvalg af varmestuer, cafeer og restauranter, hvor du kan slappe af imellem dagens skiaktiviteter og der er flere gange om ugen mulighed for aftenskiløb på oplyste pister samt kælketure ved familieliften.

Også som langrendsområde giver Hafjell mange muligheder.

View as Grid List

5 Items

per page
Set Descending Direction
 • Midt i Hafjell

  Dejligt familievenligt hotel med rummelige værelser beliggende centralt på Hafjell. Fine børnerabatter. Ophold med vinterpension og bus til døren. 

  18 afrejser
  7 nætter
  Fra 2498,-
  Kør selv
 • Hafjell Aasletten Pensionat

  Fællesrejser for singler med børn til Hafjell. Aasletten Pensjonat ligger lige ved børneområdet og den store lift og danner som altid en hyggelig ramme om en god alpinskiferie i snesikre Norge.

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 3898,-
  Bus
 • 50 meter fra liften.

  Hyggelige lejligheder fra vinterlegene i ´94 beliggende lige ved lifter, løjper og børneområde. Blev i 2013 ombygget og gennemrenoveret af Hafjell Hotell.

  17 afrejser
  7 nætter
  Fra 3898,-
  Kør selv
 • Centralt i Norges 3. største alpinområde

  Fællesrejser til Hafjell. Aasletten Pensjonat ligger lige ved den store lift og danner som altid en hyggelig ramme om en god alpinskiferie i snesikre Norge.

  3 afrejser
  7 nætter
  Fra 4398,-
  Bus
 • Perkekt til børnefamilier

  Solsiden Lejligheder - lejligheder af høj kvalitet flot udstyret og med beliggenhed perfekt for børnefamilier lige ud til pisten ovenfor børneområdet.

  17 afrejser
  7 nætter
  Fra 4998,-
  Kør selv