INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Frankrig - Fællesrejse for alle

Valloire - Aktiv sommerferie for alle

Nu med Tour de France - onsdag i uge 29 kommer Tour de France feltet igennem Valloire. Vi gør dagen helt speciel og fejrer stjernerne med manér...!

Fællesrejser for alle, i uge 26 dog kun for voksne. Midt i de smukkeste bjerge og tæt på vandland, skøjtebane, adventurepark. Plads til begejstring både i bjergene og på hotellet.

0,00 kr
In stock
Travel Code
VA-001
Om Valloire

Valloire er en levende og charmerende fransk alpeby året rundt. Den gamle kirke med torvepladsen er byens naturlige centrum. Her ligger vores hotel, en række spændende specialbutikker med fristende delikatesser, her er sportsbutikker med såvel gode tilbud som udlejning af racercykler, mountainbikes, vandrestøvler mv. og her er listige barer og gode restauranter.
Med sin beliggenhed 1.450 meter over havet er Valloire et naturligt centrum for alle, der holder af klar og frisk bjergluft, skønne panoramaudsigter og aktiviteter i bjergene. Et ideelt sommerferiested med et dejlig klima for såvel soldyrkere som den aktive gæster.
Læs mere om Valloire på byens hjemmeside.

Tour de France

Onsdag i uge 29 kommer Tour de France feltet igennem Valloire og vi fejre stjernerne med manér - vores personale arrangerer en pic nic på bjerget klods op ad tour-etapen og ventetiden bliver bland andet slået ihjel med at udsmykke asfalten med farvestrålende hilsener.

Indkvartering

Hotellet
Du bor på det 2-stjernede ”Hotel Les Gentianes”. Hotellet har en stor spisesal med hvælvet loft, en tv-stue, et legerum samt et stort veludstyret køkken. Endvidere bar, udestue og terrasse. Baren er ikke åben for gæster fra gaden; den har rimelige priser og du kan benytte barområdet uden ”købetvang”. Der er wifi på hotellet, dog i begrænset omfang.
Foran hotellet en lille plæne til leg og afslapning. Her er bænke hvorfra livet i byen kan betragtes, og det er også her, der en gang om ugen holdes grillaften.

Værelserne
Der er værelser med eget bad/toilet og i de fleste tilfælde balkon/svalegang, samt værelser med delt bad/toilet.

De sydvendte værelser, der vender ind mod kirke og torv, har udgang til fælles balkon/svalegang.

Er I 4 personer der rejser sammen, så kan I vælge mellem:

 • Et 4-sengsværelse med indgang med køjer og bad/toilet, samt dør ind til værelse med dobbeltseng. Balkon.
 • 2 værelser "communicante" der er værelser med hver sin indgang fra fællesgangen, men som har et bad/toilet mellem sig som deles ved indgang fra hver sin dør. Ingen balkon.
 • 2 små værelser/kamre der har fælles entre og indgang til bad/toilet, og fra entreen indgang til hvert værelse. Er bedst egnet til 2 + 2 mindre børn. Evt. balkon.

Bemærk: Der er ikke så mange af de små værelser, så hvis I kun har behov for et lille værelse, så bestil tidligt, da I ellers risikerer at skulle betale for ubenyttet seng(e)

Singler Enlige voksne kan bo på deleværelse med balkon og dermed kun afregne pris som ved dobbeltværelse med balkon.

Lejligheder Vi råder endvidere over 2 lejligheder i byen, hvor der kan bo op til 5-6 personer: Lejlighed A har stue med opredning og hems til 3 personer og lejlighed B med stue til 2 personer, gang med køje samt værelse med 2 senge. Bor man i lejlighed får man børnerabat til alle børnene og man deltager i de fælles aktiviteter og spisningen på hotellet.

Transport

Med luksusbus
Turen til Valloire foregår med moderne 5* hvilebusser med hvilesæder og masser af benplads. Bussen er røg- og videofri. Man må gerne indtage medbragt mad og drikke i bussen. Vi har faste sædenumre og man tildeles placering efter bestillingstidspunkt med mindre andet aftales. Se mere om bussens indretning her.

Der er i meget begrænset omfang plads til cykler. Så forhør dig. Cyklerne medtages i bagagerummet og skal være emballeret i transportkasse (pap eller kuffert).

Med tog, bil eller fly

Bil Turen med bil tager 14-16 timer, toget godt et døgn, og fly til Geneve er hurtigt, men du må herfra videre med tog til St. Michel de Maurienne (Stationen hedder St. Michel-Valloire). Alternativt skal man flyve til Torino og leje en bil dér og køre de ca. 150 km til Valloire.

Tog Fra Paris går der TGV tog direkte til St. Michel-Valloire - se togtider hér.

Offentlig bus Der går offentlige busser fra stationen i St. Michel de Maurienne op til Valloire. Pris voksen ca. 12 Euro enkelt vej og ca. 21 Euro tur/retur. Turen tager c. 35 minutter. Det er nødvendigt at reserverer billetten på forhånd. Reservation og bustiderne hér.

Der kan evt. arrangeres afhentning i St. Michel de Maurienne i dalen nedenfor Valloire for kr 180,-/pers./vej ved min. 2 personer. Forespørgsel nødvendigt - kontakt din rejsekonsulent.

Taxa fra dalen og op til Valloire koster ca. 35 Euro.

Vi tager forbehold for ændringer i priser samt tog- og bustiderne.

Kort


Vis Valloire på et større kort

Fællesskab

Fællesskabet på ferien
Fællesskabet starter på busrejsen (men kør-selvgæster er også velkomne) og fortsætter omkring madlavning og fællesspisning. Et godt fundament for spændende dage sammen i by og bjerge. Man er også fælles om at holde hotellet rent og pænt, at sørge for at køkkenhygiejnen er i top og man skal aflevere sit værelse pænt og rengjort. Vi har ansat en person til at aflaste med rengøring på de øvrige fællesarealer. Du deltager i madlavningen en morgen og en aften. Læs mere om vores fællesrejsekoncept her

Bordets fristelser
Man spiser rigtig godt og fransk inspireret og til maden er inkluderet vin, øl eller sodavand, efterfulgt af kaffe. Morgenmaden tilberedes som en stor morgenbuffet. De der skal på tur smører sig en madpakke, mens de, der er hjemme til frokost, kan gå i køleskabet. Til aften får man en 2-3 retters menu og en af aftenerne, er der grillfest. Der er ikke specielle vegetarretter, men menuen har et godt islæt af grønt. Forplejningen starter med frokost på ankomstdagen og slutter med frokostmadpakke på hjemrejsedagen.

Onsdag er spis-ude-aften på egen regning. Vi bestiller bord et godt sted, så vi kan spise sammen. Man kan også vælge at forsyne sig fra ta'-selv-køleskabet på hotellet.

Aktiviteter

Valloires største attraktion er de betagende bjerge. I små eller store grupper, med eller uden guide, venter der dig store oplevelser på cykel eller til fods. Men Valloire er også rig på andre aktiviteter.

Tæt ved hotellet ligger byens vandland med rutschebaner (fransk bademode dikterer tætsiddende badetøj), skøjtebanen der om aftenen er et hyggeligt samlingssted og en spillehal med bl.a. bowling, bordfodbold og billard/pool. Tennisbaner, ridning, volleybane mv. er tæt derpå. Adventureparken med klatring mellem træerne og susende ture ned langs de udspændte wirer, er byens nyeste attraktion. 

På fællesrejserne plejer det at summe af aktivitet på tværs af familie og alder. Da alle kan få dækket sine behov i forhold til (nye) venner og familie, er det en ferie med meget få konflikter. Efter en spændende dag i bjergene, ved poolen eller på markedet, er det rart at mødes til aftensmaden og udveksle dagens oplevelser.
Dygtige lokale bjergførere (engelsktalende) tilbyder hver uge en tur specielt for Ruby Rejsers gæster. De øvrige dage kan man vælge sig på en tur med et blandet publikum. Men der er også altid nogen at være sammen med i byen og ved hotellet, hvis man vil nyde bjergene på afstand.

Se vores fyldige idékatalog hér med alt fra Adventure Park til tennis og via ferretta.

Vandremuligheder
Her kan du se et kort over vandrestier i umiddelbar nærhed af Valloire.

Kan du ikke få nok af at vandre i Valloire, har vi i uge 33 en gruppevandretur - se mere på dette link.

MTB
Her kan du se et kort over mtb-spor i BikePark VALLOIRE GALIBIER.

Guider

På hotellet har vi en koordinator og nogle medhjælpere. Koordinatoren står for koordinering af madhold og øvrige opgaver på hotellet i samarbejde med 2-3 medhjælpere.

NB: Personalet er IKKE guider, men de hjælper selvfølgelig gerne med gode råd.

Bestil rejse

Send rejseforespørgsel

Valloire - Aktiv sommerferie for alle
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Se også Fællesrejser for singler uden børn uge 32 og Fællesrejser for singler med børn uge 27 & 31.

Uge 28, 29 og 30: Inkluderet i pris/person, 10 dage - 7 nætter:

 • Bustransport, udrejse fredag og hjemkomst søndag
 • Ophold på 2-4 personers værelse
 • Fuld pension på Fællesrejsemanér fra frokost ved ankomst til morgenmad ved afrejse.
  • Vin, øl el. sodavand til aftensmaden
 • Onsdag aften er spis-ude-aften for egen regning. Ruby Rejser bestiller bord et godt sted så vi kan spise sammen.

Rabatter:

 • Børn 0-1 år er gratis, men skal betale for eget bussæde (1648 kr.) og skal medbringe autostol. NB: Skal oplyses v. bestilling. Begrænset antal pladser.
 • Børn 2-12 år ved 2 fuldt betalende på værelset: 1.100 kr
 • Unge 13-17 år ved 2 fuldt betalende på værelset: 600 kr
 • Kør-selv-rabat pr. voksen
  • Uge 28: 700 kr.
  • Uge 29: 400 kr.
  • Uge 30: 800 kr.
 • Kør-selv-rabat pr. barn/ung (2-17 år):
  • Uge 28: 700 kr.
  • Uge 29: 400 kr.
  • Uge 30: 800 kr.

Tillæg: 

 • Enkeltværelse
  • m. eget bad/toilet : 1200 kr. 
  • m. dele bad/toilet : 300 kr. 
 • Værelse m. svalegang: 400 kr. *
 • Tom-sengstillæg: 400 kr./tomme seng *
 • Leje af sengelinned og håndklæder: 150 kr. (20 euros) - bookes og betales hjemmefra.
 • Drikkevarer udover dem, der er inkluderet til aftensmaden
 • Børn 0-1 år er gratis, men skal betale for eget bussæde (1698,-) og skal medbringe autostol, der passer til 3 punktsele. Der er kun få sæder med 3-punktsele - bl.a. de forreste sæder.
 • Cykelmedtagning 400 kr. t/r

* Er medregnet i pristabellen ovenfor.

Tillægsuge:

 • Du kan vælge en ekstra uge. Enten som endnu en fællesrejseuge på hotellet, eller som en uge på egen hånd og så tage bussen med hjem efterfølgende uge. Kontakt os og forhør dig om prisen.

Tilbage til toppen