INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Ruby Hotel Kvitfjell

Ruby Hotel Kvitfjell - Fællesrejser for singler med børn

Vi bor på hotel kun ganske få meter fra liften, der løfter os op midt i skiområdet. 

3.798,00 kr
In stock
Travel Code
SKI-015
Kvitfjell - for singler med børn uge 9

Med sin placering blot 20 m fra bundstationen, hvorfra 4-stols liften starter, er det vigtigste på plads på Ruby Hotel Kvitfjell . Området er et af de bedste i Norge og vores skihotel er oprindeligt bygget til skiløberne ved vinter-OL i 1994 og stadig officielt Ski World-Cup hovedkvarter - derfor rykker vi ud i uge 10 og overlader scenen til skistjernerne.

Uge 9: Fællesrejser for singler med børn. Børne- og ungepriser ved en fuldt betalende voksen. 

Ruby Kvitfjell Hotel - lige ved liften

Rubys Hotel Kvitfjell er rammen om din skiferie. Hotellet har 22 værelser, hvoraf de 20 er opdelt i enheder to og to - således at to værelser deler bad og toilet. Der er to typer værelser, den ene type er med køjeseng og sovesofa til to, den anden type er med to enkeltsenge (som kan samles til en dbl.seng) samt en køjeseng. Desuden 2 fire-sengsværelser med eget bad/toilet (tillæg) - disse værelser har en køjeseng og en sovesofa til to personer. Vi har desuden et begrænset antal babysenge (->18kg), som kan lejes for 150,- pr. ophold. Sengetøj/dyne/hovedpude skal selv medbringes. Babyseng skal bookes hjemmefra.

Et stort, moderne køkken med alle nødvendige faciliteter og tilhørende spisesal gør stedet rigtig godt egnet til vore fællesrejser. Dertil kommer opholdsstue og et rum, der før var cafe - bordene er i båse - et fint sted til afterski hygge med udsigt til det nederste hang på den sorte skiløjpe. og en meget stor sal i kælderen, hvor der er fjernsyn, bordtennis og fodboldspil - her udkæmpes drabelige turneringer for de, der har energi efter dagens skitur. 

I kælderetagen, der er nyrenoveret, finder du også skistald og stort tørrerum. Desuden findes toiletter og bruserum til afrejsende gæster. 
Kældersalen benyttes også til morgenmad på ankomstdage - den gode plads giver mulighed for en god skiftedag, hvor både ankommende og afrejsende gæster opholder sig på Kvitfjell.

I kælderen finder du også saunaen - en dejlig afslutning på en skidag. 

Det kan godt være huset ikke er kønt; men det fungerer fantastisk godt som ramme om fællesrejser med plads og udfoldelsesmuligheder for alle. 

Fik du forøvrigt set Thomas Uhrskovs video om det hemmelige skisted - med sorte pister, ski for alle og masser af sne og masser af plads SE VIDEOEN - så er du klar til at ringe 8615 3599 og bestille! 

Fællesrejser - Rubys helt egen

Skiferie i Norge med fællesskab. Fællesrejser er Ruby Rejsers helt egen rejseform, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. All inclusive rejser på Rubys måde. 

På en fællesrejse laver I maden sammen. Alle kommer på madhold - normalt en dag på en uge. I resten af ugen nyder du de medrejsendes tryllerier i køkkenet. Ingen stuepige - du holder dit eget værelse og deltager i den fælles rengøring, så hotellet er rent og indbydende. Rammerne afslappede, I kan altid lave en kop kakao, tage en mad eller bage en kage, når I kommer hjem fra skitur. Man medtager egne drikkevarer, hvilket er med til at give en billig skiferie i Norge. 

Ruby Rejser har sørget for menuer, opskrifter og leverer råvarer. Rubys koordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper igang. 

De fælles gøremål har åbenbare fordele. Fællesskabet er uformelt og gruppen finder hurtigt sammen, snakken går og skituren næste dag planlægges. Børnene, de unge og de "gamle" mødes om hygge, spil, musik, konkurrencer, diskussioner - det er helt op til deltagerne. Har du lyst, sætter du noget i gang. Det er også i orden at trække sig til et hyggeligt hjørne med en bog.  

Singler med børn:

Fællesrejser kun for singler med børn i uge 9 - børnene råhygger sig i kælderen med plads til alle med spil, lege samt bordtennis og bordfodbold.

Desuden børn/unge rabat ved én voksen, fuldt betalende på værelset i uge jul, nytår, uge 6 samt påske. PS - du må gerne tage barnebarnet med. 

Transport

Du kommer frem til din skiferie på Kvitfjell med 5* hvilebus, hvis du ikke vælger selv at sørge for transporten. 

5* busser har hvilestole med ekstra god benplads - også for de langbenede. Sædeafstanden er hele 80 cm. 

Husk med bus har du 8 skidage (uge 9 har 7 skidage) på en uges skiferie og hos Ruby Rejser kan du gratis medtage et sæt skiudstyr/snowboard. 

Morgenmad på ankomstdagen samt aftensmad på afrejsedagen er inklusiv - enten på hotellet eller på en vejkro. 

Priser og informationer finder du under Ruby Rejsers vinterbus-transport

Bestil rejse

2 personer. Værelse med delt bad/toilet - pris pr. person

Fra 3.798,-

2 personer. Værelse med bad/toilet - pris pr. person

Fra 4.748,-

3 personer. Værelse med delt bad/toilet - pris pr. person

Fra 3.798,-

3 personer. Værelse med bad/toilet - pris pr. person

Fra 4.178,-

4 personer. Værelse med delt bad/toilet - pris pr. person

Fra 3.798,-

4 personer. Værelse med bad/toilet - pris pr. person

Fra 3.898,-
Praktiske Informationer

Pris pr. person inkl. bus, ophold på 2-4 sengsværelse og fuld pension.

♦ Uge 9: Fællesrejser for singler med børn.

Børne- og ungepriser ved en fuldt betalende voksen - Se mere under 'Fællesrejser - Rubys helt egen "all inclusive"' ovenover.

♦ Se også Fællesrejser for alle med gode børnepriser: Børnerabat ved én fuldt betalende voksen. Jul, nytår og uge 6, 12 og påske.

Rabatter:

  • Opholdsrabat unge 13-17 år: 500 kr./uge.
  • Opholdsrabat børn 2-12 år: 700 kr./uge.
  • Fællesrejse for singler med børn: børne- og ungepriser ved én fuldt betalende voksen.
  • Kør-selv rabat: 600 kr./betalende person.

Tillæg:

  • 4-sengsværelse m bad/toilet: tillæg 400 kr./værelse.
  • Tomsengstillæg: 750 kr./seng
  • Sengetøj medbringes eller kan lejes for 120 kr. for et sæt med 2 håndklæder. Kan bestilleshjemmefra.
  • Børn 0-1 år er gratis, men skal betale for eget bussæde og skal medbringe autostol, der passer til 3 punktsele. Der er kun få sæder med 3-punktsele - bl.a. de forreste sæder.
  • Sengelinned medbringes eller lejes for 120 kr. pr. sæt inkl. 2 håndklæder - kan nu bookes hjemmefra.
  • Vi har et begrænset antal babysenge (->18kg), som kan lejes for 150,- pr. ophold. Sengetøj/dyne/hovedpude skal selv medbringes. Babyseng skal bookes hjemmefra.

Fællesrejse:

Fælles madlavning på skistedet, morgenmad på udrejsen og aftensmad på hjemrejsen.

NB: Uge 10 er der World Cup på Kvitfjell. 

Tilbage til toppen