INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Krydstogt i Caribien og ophold på St. Croix

Hvide sandstrande og dansk historie i Caribien

Oplev Caribien på denne spændende rejse, hvor du får 1 overnatning i Ft. Lauderdale, 6 nætter på krydstogt og 6 nætter på St. Croix.  Gå ikke glip af denne enestående mulighed! 

Efter ankomst til Fort Lauderdale i Florida har I en overnatning, inden I næste dag for alvor tager hul på rejsen med et 7 dages krydstogt op langs Mellemamerikas østkyst.  Efter krydstogtet flyver I til St. Croix, som er en af de tidligere Dansk Vestindiske Øer, hvor I slutter rejsen af med et 6 nætters ophold.

Afrejse fra København lørdag d. 18. marts 2017

Hjemkomst til København lørdag d. 1. april. 2017


0,00 kr
In stock
Travel Code
kr-200
7 dage på Krydstogt

På krydstogtet sejler I med skibet Caribbean Princess fra Princess Cruises. Krydstogtet starter i Fort Lauderdale i Florida, hvorfra skibet sejler ned til Honduras og op langs Mellemamerikas kyst, inden det igen vender tilbage til Fort Lauderdale. Undervej lægger skibet til i Roatan (Honduras), Belize City (Belize) og Cozumel (Mexico), som alle er steder der bestemt har deres at byde på. Læs mere om hvad I kan opleve, når krydstogtsskibet lægger til kaj, nederst på siden. Ombord på skibet tilbydes der et bredt udvalg af faciliteter og forlystelser, som bl.a. inkluderer golfbane, fitnesscenter, udendørs biograf, teater, kunstgalleri og meget mere.

6 nætter på St. Croix

På St. Croix bor I 6 nætter på Hotel Caravelle 3* uden pension. Hotel Caravelle ligger centralt på havnefronten i hovedstaden Christianssted, og i umiddelbar nærhed af flere af øens butikker, restauranter, museer og historiske seværdigheder. Alle værelser har aircondition, tv, køleskab, wifi og kaffemaskine. En lille swimmingpool og liggestole hører til hotellet. Læs mere under afsnittet ”Prisen inkluderer”, hvis I ønsker All Inclusive.

St. Croix er indbegrebet af dansk kolonitids arkitektur og her finder i de mest interessante seværdigheder i det tidligere Dansk Vestindien. Kør fx langs St. Croix’s Heritage Trail, som er en selvguidet køretur rundt til øens natur- og historiske attraktioner, eller I kan slentre rundt i den gamle historiske bydel i Christianssted på udgik efter danske levn fra kolonitiden. Udover at give et historisk indblik i dansk kolonihistorie, byder St. Croix også på vidunderlige hvide sandstrande og lækker mad på byens restauranter.  

Dag til dag program

18. marts: Fly fra København og ankomst til Fort Lauderdale i Florida.

18. – 19. marts: Overnatning i Fort Lauderdale.

19. marts: Krydstogtsskibet sejler fra Fort Lauderdale om eftermiddagen.

20. marts: På havet

21. marts: Roatan, Honduras

22. marts: Belize City, Belize

23. marts: Cozumel, Mexico

24. marts: På havet

25. marts: Ankomst i Fort Lauderdale om morgenen. I flyver til St. Croix sidst på eftermiddagen.

25. – 31. marts: Ophold på St. Croix

31. marts: Fly fra St. Croix om eftermiddagen.

1. april: Ankomst København

Besøgte destinationer ved krydstogtet

Roatan, Honduras:

Roatan er den største ø i Honduras-bugten, og her finder I smukke hvide sandstrande med palmer og ægte caribisk stemning. Af seværdigheder finder I bl.a. palmestranden West Bay Beach og øen Little French Key, som begge byder på spisesteder med lækkert mad og drikke. Vil I opleve noget af det lokale dyreliv og natur, er Gumbalimba Park et bestemt et besøg værd. Her kan I både se aber, leguaner og papegøjer i parkens reservat og botaniske haver, samt slappe af og nyde den tilhørende strand.

Belize City, Belize:

Oplev denne travle havneby med et besøg hos byens museum, Museum of Belize, hvor I kan se og lære mere om mange af Belizes tropiske skatte og spændende kultur. Der er også rig mulighed for at tage på ekskursioner og opleve naturen omkring byen – I kan fx zip-line gennem kløfter eller opleve junglen mens I flyder ned ad floderne på en stor badering. Det er selvfølgelig også muligt at tage ud og dykke og snorkle eller bare nyde de lækre strande omkring byen.

Cozumel, Mexico:

På øen Cozumel er det muligt at besøge Chankanaab Park, hvor I bl.a. kan svømme med delfiner og søløver. Her kan I også tage ude og snorkle eller dykke og opleve den farverige og fascinerende verden under vand. Er i til vandaktiviteter kan i besøge Paradise Beach, som udover en lækker strand og pool også byder på god mad og vandaktiviteter for både børn og voksne.

Fort Lauderdale, Florida:

Når skibet igen lægger til Fort Lauderdale, har I muligheden for at tage ind og opleve byen, inden I flyver videre til St. Croix sidst på eftermiddagen. Fort Lauderdale byder på masser af shoppingmuligheder, cafeer og restauranter, eller I kan tage en tur på stranden. 

Bestil rejse

Send rejseforespørgsel

Hvide sandstrande og dansk historie i Caribien
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Priser:

Fra 15.998,- DKK per person i en dobbelt indvendig kahyt

Fra 16.198,- DKK per person i en dobbelt udvendig kahyt

Fra 17.698,- DKK per person i en dobbelt kahyt med balkon

 

Prisen inkluderer:

Priserne er inklusiv fly fra København tur/retur.

Overnatningen i Fort Lauderdale er uden pension.

Krydstogtet er inklusiv alle måltider, men eksklusiv drikkevarer og drikkepenge. Nogle faciliteter samt specialrestauranterne er mod tillæg.

Opholdet på Hotel Caravelle 3* på St. Croix er uden pension. Ønskes der All Inclusive, bor I på Divi Carina Bay som er et 4* All Inclusive Resort beliggende direkte ved stranden på den østlige del af øen ca. 15 km. fra Christianssted. Her har alle værelser aircondition, tv, køleskab, wifi og kaffemaskine, mikroovn, pengeskab og hårtørrer. Hotellet byder desuden på 2 pools, 3 lækre restauranter, mini-golf, dykkerlektioner, samt meget mere. 

Tillæg for ophold og all-inclusive på hotel Divi Carina Bay: DKK 4.995,- pr. pers.

Tilbage til toppen