INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Sejlads med Hurtigruten

Miniferie fra Tromsø til Trondheim

Tag med på en fortryllende miniferie fra Tromsø til Trondheim!

6.011,00 kr
In stock
Travel Code
KA-011
Sørejse fra Tromsø til Trondheim

Ønsker du en miniferie med Hurtigruten, tilbyder vi en pakket og klar rejse, i samarbejde med Travelnorth. Denne strækning vil hedde Tromsø-Trondheim.

Vi vil foreslå at du nyder Tromsø, før der er afgang, og derefter vil du opleve Versterålen, Lofoten og ikke mindst et eventyr langs Helgeland.

Indkvartering

Hurtigruten har 15 skibe, som skiftevis har afgange, og derfor vil båden du vil blive indlogeret på, afhænge af hvilken dato du vil afsted.

Alle ekspeditionsskibe er moderne og velindrettede, så derfor kan du forsikre dig, at alle afgange vil give dig det samme resultat.

Nogle skibe er ekspeditionsskibe, og derfor vil der være et ekspeditionshold ombord på disse.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Tromsø

Du ankommer med fly til Tromsø omkring formiddag. I Tromsø har du rig mulighed for at gå på opdagelse i Nordens Paris. Et tilnavn som Tromsø uden tvivl lever op til. Du vil både have dagen og aftenen da skibet først ankommer til havnen kl. 23.45 til en nats søvn på vandet. Du kan tage en aktiv tur op til Tromsdalstinden, besøge polaria eller måske bare nyde en slentretur igennem byen og se Ishavskatedralen. Tager du afsted i vinterperioden er der måske mulighed for at se nordlyset danse over byen.

Dag 2: Vesterålen og rejsen mod Svolvær

Om morgenen vil du stå op til et af de smukkeste steder i Norge i området for Vesterålen. Efter en lækker morgenmadsbuffet ankommer vi til Harstad, hvor du kan gå på opdagelse. Harstad har blandt andet Trondenes Kirke, der er tilbage fra middelalderen. Ombord kan du nyde udsigten tilbagelænet i en af stolene på dækket eller i en af panorama salonerne, når vi passerer Risøyrenna, Raftsundet og Trollfjorden. Øerne i Lofoten og Vesterålen har måske den mest spektakulære natur, du får at se i løbet af rejsen.

Som en hyldest til Lofotens fiskehistorie viser kokkene på dækket i foråret, hvordan man fileterer fisk. Vi sejler videre syd på til det snævre Raftsundet og det føles som om at vi sejler lige ind i fjeldvæggen. Raftsundet er en 26 km lange passage mellem Vesterålen og Lofoten, der er omkranset af fjelde på op til 1000 m. For at komme ind til Trollfjorden skal man også sejle igennem en snævre passage der er omringet af store fjelde. Denne lille fjord er kun to kilometer lang og 100 meter bred.

I sommer- og efteråret kan du i Svolvær tage med på havørnesafari, ridetur eller på en guidet fjeldtur med magiske omgivelser. Vi forlader denne smukke øgruppe i løbet af aftenen og sætter kurs over Vestfjorden mod fastlandet. Er det aktiviteter du søger, er der mulighed for at tilkøbe udflugter – og der er noget for enhver smag

Ombord på Hurtigruten kan du nyde en smagfuld middag fra Norway’s Coastal Kitchen, mens der bliver sat kurs mod nye eventyr ved Helgelandskysten.

Dag 3: Krydsning af polarcirklen

Krydsningen af Polarcirklen på 66° 33’ Nord er et af dagens højdepunkter. Begivenheden markeres med en smagsprøve på arktiske traditioner på dækket. Og deltager du i begivenhederne, så er der en lille overraskelse.

Vi ta’r en hurtig tur ind til Nesna, et idyllisk gammelt handelssted, før vi sejler videre til Sandnessjøen. Vegaøerne, der står på UNESCOs verdensarvliste, ligger lige ved Sandnessjøen, og i sommerhalvåret kan du tage med på en udflugt deril for at opleve kulturlandskabet og stedets historie.

Du opleve flere havne, som ligger tæt på hinanden. Her kan nævnes Bodø, Ørnes, Nesna og Dandnessjøen. Et ø-rige, som er enestående for Norge og et af landets vartegn. Drik en kop kaffe på dækket efter afgang fra Brønnøysund og bliv imponeret af den majestætiske fjeldformation De Syv Søstre og bjerget Torghatten.

Dag 4+5: Nidarosdomen i Trondheim

Det er nu blevet tid til at forlade skibet efter en dejlig morgenmad om bord. Trondheim er sidste stop på din eventyriske sørejse. I Trondheim overnatter du på hotel, så du har tid til at udforske byen. Et must-see i Norge er klart Nidarosdomen og de mange fine og farverige træhuse langs Nidelven- Måske vil du ta’ det lidt med ro og slentre blandt butikkerne og caféerne i Bakklandet. Hvis du holder af at shoppe, har du mange muligheder – fra Nordre Gate i centrum til byens mange shoppingsentre. Dagen efter kan du nyde en god morgenmad på hotellet før hjemrejsen inden flyet går retur til Danmark.

OBS!!

Priserne vil variere afhængig af ledig kapacitet på SAS,
hotellerne og afhængig af sæson på rejsen med Hurtigruten. 

Denne rejse er inkl. fly, hotel og sejlads med Hurtigruten.
Prisen tager udgangspunkt i en rejse inkl. uspecificeret kahyt, morgenmad og fly t/r
Rejser som bookes 30 dage eller mindre før afrejse er ekskl. morgenmad. Alle måltider kan tilkøbes.

Bestil rejse

2 personer. Tromsø mod Trondheim - Dobbeltkahyt, frapris - Pris per person

UgeAnkomstdatoVarighedPris 
3418-08-2017 - 31-08-20174 nætter6535,-FORESPØRG
3601-09-2017 - 30-09-20174 nætter6182,-FORESPØRG
4001-10-2017 - 31-10-20174 nætter6128,-FORESPØRG
4401-11-2017 - 30-11-20174 nætter6011,-FORESPØRG
UgeAnkomstdatoVarighed
(nætter)
Pris 
3418-08-2017
-
31-08-2017
46535,-FORESPØRG
3601-09-2017
-
30-09-2017
46182,-FORESPØRG
4001-10-2017
-
31-10-2017
46128,-FORESPØRG
4401-11-2017
-
30-11-2017
46011,-FORESPØRG
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen:

  • Fly t/r
  • Hotelophold
  • Transport
  • Sejlads
  • Morgenmad alle dage

Tilbage til toppen