INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Gruppetur - Rundrejse med dansk turleder

Langs Korsikas vestkyst

Vi snirkler os igennem bjergveje og rundt i kystlinien nålesving, når vi tager jer med på en tur fra nord til syd langs Korsikas vestkyst. 

0,00 kr
In stock
Travel Code
KO-077
Korsika

Korsika er en ø i Middelhavet, som danner en region i Frankrig. Det siges, at der er så mange smukke steder på Korsika, at man er nødt til at prioritere når man er på besøg. Vi har dog hjulpet jer lidt, og lavet et dagsprogram, hvor vi har udvalgt destinationer og steder som vi selv er helt vilde med!

Med lange strande, smukke bjerge og det klare hav, er Korsika en oplagt destination for naturelskeren. Nyd turen og bliv transporteret rundt til udvalgte destinationer.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst
Efter ankomst til lufthavnen på Korsika, bliver vi kørt direkte til vores hotel i Bastia.

Dag 2: Cap Corse
Formiddagen bruger vi på byvandring i Bastia. Efter frokost går turen med bus rundt på nordspidsen af Korsika – Cap Corse. Vi følger kystvejen, via Erbalunga og Marine de Porticciolo helt til det nordligst punkt. Vi fortsætter videre sydpå igen af vestkysten til bl.a. Nonza som er kendt for sit Signaltårn og ”den sorte strand”.

Dag 3: Calvi
Vi forlader Bastia, og kører mod den gamle fiskerby Saint Florent. Og videre til L´lle-Rousse, hvor der er mulighed for frokost, og en tur rundt i byens gader. Fra L´lle-Rousse går turen nu videre skiftevis ind i bakkerne og langs kystlinien Balagne, gennem Algajola og frem til fæstningsbyen Calvi hvor vi skal bo. Vi får en byrundtur i Calvi, hvor vi skal høre mere om Calvi´s mest berømte historiske indbygger; Napoleon. 

Dag 4: Balagnes bagland
I dag kører vi til Balagnes bagland. Herinde i det bakkede terræn finder vi skiftevis vinmarker, vild natur og små landsbyer. Vi gør stop i kunsthåndværkerbyen Pigna, hvor der er mulighed for at se og købe noget af det flotte kunsthåndværk i butikker, værksteder og gallerier. Vi kommer også til Saint Antonio, hvor vi kan nyde den helt utroligt flotte udsigt. Det er også det perfekte sted for en frokost med udsigt (Bordreservering anbefales). På vej tilbage til Calvi, kører vi omkring vingården Domaine Orsini, hvor vi får mulighed for at prøvesmage deres nogle af deres vine, eller måske købe nogle specialiteter med hjem.

Dag 5: Corte
I dag går turen til Korsikas universitetsby – Corte. Byen er højt beliggende midt på øen, men samtidigt omgivet af endnu højere bjerge. Her skal vi besøge Citadellet, der af de lokale kaldes for ørnereden. Også Corte´s museum er en oplevelse værd. Museet er indrettet i et tidligere fængsel for den franske fremmedlegion. Mulighed for eftermiddag på egen hånd i Calvi. 

Dag 6: Ajaccio
Vi kører i dag langs vestkysten via Galeria og bugten med de røde klipper hvor Porto er beliggende, og videre mod Ajaccio. Vi kører skiftevis på den højtbeliggende kystvej, med bugter, strande og fantastisk udsigt, og ind i landet med den barske natur og små landsbyer. Ajaccio er Korsikas hovedby, og beliggende i en stor bugt. Fra havnen er der færgeforbindelser til både Frankrig og Italien. Også i Ajaccio har Napoleon Bonaparte sat sine spor. Vi får en byrundtur i løbet af eftermiddagen.  

Dag 7: Bonifacio
I dag skal vi helt til det sydligste punkt på Korsika. Med udsigt til Sardinien ligger ”byen på klippen” – Bonifacio. Spektakulær beliggenhed og en hyggelig by, som det er værd at bruge nogle timer i. 

Dag 8: Ajaccio og hjemrejse
Inden turen går mod lufthavnen er der tid til at opleve Ajaccio på egen hånd.

OBS!!! Vær opmærksom på at de nævnte besøg, frokoster, entréer, vinsmagning o. lign. ikke er inkluderet i prisen, medmindre andet er angivet.

Bestil rejse

1 person. Enkeltværelse, bad/toilet - pris pr. person

Uge Ankomstdato Hjemrejsedato Varighed Pris  
34 19-08-2017 26-08-2017 7 nætter 9898,- udsolgt
Uge Ankomstdato Varighed
(nætter)
Pris  
34 19-08-2017 7 9898,- udsolgt

2 personer. Dobbeltværelse, bad/toilet - pris pr. person

Uge Ankomstdato Hjemrejsedato Varighed Pris  
34 19-08-2017 26-08-2017 7 nætter 7998,- udsolgt
Uge Ankomstdato Varighed
(nætter)
Pris  
34 19-08-2017 7 7998,- udsolgt
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen

  • Flytransport: København-Bastia t/r
  • Ophold på mellemklassehoteller i 3 forskellige byer (med halvpension)
  • Transfers og bustransport under hele opholdet. Jf. program.
  • Dansk rejseleder

Tillæg

  • Afrejse fra Billund: 750 kr.

Tilbage til toppen