INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Midt i Hafjell

Hafjell Hotel

Dejligt familievenligt hotel med rummelige værelser beliggende centralt på Hafjell. Fine børnerabatter og opredningspriser for voksne. Ophold med vinterpension og bus til døren. 

2.998,00 kr
In stock
Travel Code
SKI-021
Hafjell Hotel - midt i det hele

Kun 700 m fra Hafjell Alpincenter lige hvor det hele sker, finder du Hafjell Hotell. Hotellet har tidligere været i Ruby Rejsers program, da det hed Øyer Gjestegård. Du bor midt i Hafjell med byens attraktioner Lilleputhammer og Lekeland som nabo - uden at det generer. Du har 12 minutters gang til Alpincenteret, hvis du ikke vælger at tage skibussen, der jævnligt kommer forbi. 

Hafjell Hotel - norsk tradition

Hafjell Hotel er et børnevenligt hotel centralt beliggende i Hafjell. Hotellet er renoveret i de seneste år og en god og hyggelige ramme om skiferien på Hafjell. Hotellet har knap 50 rummelige dobbeltværelser med mulighed for opredning på sovesofa (120cm). Værelserne er velindrettede med TV, skotørrer, lille køleskab og elkedel. Ny-renoverede badeværelser med hårtørrer. 

Efter dagens skiløb er der plads til aften hygge i det rummelige hotel. Her er en stor restaurant og opholdstuer med pejs samt et legerum til børnene.

Transport

Individuel indkvartering på hotel.

Hvis du ikke ønsker at køre selv, kan du tilvælge transport med Ruby Rejser i komfortable 5* hvilebusser. Husk at Ruby Rejsers bustransport er inkl. morgenmad på ankomstdagen og aftensmad på afrejsedagen.

Husk med bus har du 8 skidage på en uges skiferie og hos Ruby Rejser kan du gratis medtage et sæt skiudstyr/snowboard. 

Ruby Rejser har flybus fra Oslo Gardermoen Lufthavn til Hafjell hver lørdag fra uge 7 til uge 10. Prisen er kør-selv pris + kr. 750,-.

Priser og informationer finder du under Vinterbus til Norge. 

Bestil rejse

1 person. Enkeltværelse, bad/toilet - pris pr. person

Fra 3.748,-

2 personer. Værelse med bad/toilet - pris pr. person

Fra 2.998,-
Praktiske Informationer

Book-tidlig-rabat: Bestil inden 15. september og få 15% rabat på opholdet.

Pris pr. person med ophold på dobbeltværelse, inkl. vinterpension (morgenmad+selvsmurt madpakke+aftensmad), eksklusiv transport.

Enkeltværelser og suiter på forespørgsel.

Miniferie?

Ønsker du at rejse i første halvdel af uge 5, ank. 27/1 og hjemrejse 31/1, eller anden halvdel af uge 5, ank. 31/1 og hjemrejse 3/2? Ring eller mail for pris og ledighed. 

Ønsker du ophold på hotellet i første halvdel af påsken, ank. 24/3 og hjemrejse 28/3 eller sidste halvdel af påsken, ank. 28/3 og hjemrejse 1/4, kan dette lade sig gøre - ring eller mail for pris og ledighed.

Ved tilkøb af bustransport, se Ruby Rejsers vinterbus-transport for priser og tider.

Tillæg:

  • Børn 0-1 år har eget sæde og skal medbringe autostol, der passer til 3 punktsele. Der er kun få sæder med 3-punktsele -  bl.a. de forreste sæder.
  • Pris for 3. & 4. voksen på 3 el. 4-sengsværelse: 700,- pr. pers./nat inkl. vinterpension, eksklusiv transport.
  • Barn 2. og 3. barn: 375,- pr. pers./nat inkl. vinterpension, eksklusiv transport.

Rabatter:

  • Børnepris ved 2 fuldt betalende på opredning:
    • 1. barn under 16 år gratis.
    • Pris for 2. og 3. barn under 16 år, se ovenfor under tillæg.

Tilbage til toppen