På egen hånd eller sammen med andre

Skiferie i Norge

Individuelle og fællesrejser, hvor vi har hele hotellet, Skirejser til Norge for singler, for singler med børn og kun for voksne. 5* hvilebus med høj komfort med opsamling i Jylland, på Fyn og Sjælland. Du kan bo i fjeldstuer, hytter og lejligheder i Norges topskisteder.

Individuel skiferie
Ruby Rejser laver traditionelle skirejser til Norge med forkælelse og samvær på højfjeldshoteller eller fjeldstuer, knitrende sne og pejsestemning i hytter og lejligheder. Transporten kan være i vores komfortable busser til Norge eller man kan køre selv.

Fællesrejser
Ruby Rejsers egne hoteller i Norge med vores helt egen måde at drive hotel på. Fællesrejse er medansvarlige gæster, som selv er med til at skabe en ferie som er helt optimal - det er at sammenligne med en stor gruppe sammen har lejet en storhytte. Her er det Ruby Rejser som har lejet et helt hotel eller pensionat, har sørget for indkøb af al maden - medens gæsterne selv skal være med til at lave og servere mad for hinanden - ligesom det er hoteller uden stuepiger; du skal selv holde stedet rent og pænt.
Denne ferieform er helt unik for Ruby Rejser - og den skaber en flok meget glade gæster.

Læs mere om vores fællesrejser her.

På ski på vinterfjeldet
Ruby Rejser er meget rutineret arrangør af udfordrende ture på vinterfjeldet i Norge. Fx på ski fra hytte til hytte gennem en hel uge, enten med eller uden bagagetransport. Desuden har Ruby Rejser fællesrejser til hhv. Gjendesheim og Skarslia i uge 6 og uge 12 -  begge uger med vinterfjeld som tema: 8 skidage fyldt med oplevelser - vi sætter fokus på ture og topture. For både øvede og begyndere udi vinterfjeldet. Turene giver dig en viden om langrendsteknik, ski-orientering på kort, med kompas og GPS, at vurdere terrænet og farer for sneskred. Endelig arrangerer Ruby Rejser, i samarbejde med Hurtigruten, skitouring i nordnorge. Arctic Ski & Sail tager dig med til nogle af de bedste skisteder nord for polarcirklen - Senja, Lyngsalpene og Kvaløya. Alle ekskursioner er skræddersyede og tilrettelagt af Hurtigrutens certificerede fjeldguider, og passer for alle fra nybegyndere til eksperter. 

Efterskoler og storgrupper
Vores fællesrejse koncept betyder, at vi har lejer hele hoteller og har gode kontakter, hvis det drejer sig om rigtig store grupper. Vi har hytter/fjeldstuer i størrelsen 35 - 150 senge. Desuden har vi storhytter i størrelsen 10-30 personer.

For de rigtig store grupper - op til 150 - kan vi tilbyde Skarslia Ruby Hotel. Her kan alle bo og spise under samme tag. Med lejligheder i Skarslia Apartment har vi haft grupper på over 200. Det perfekte sted for efterskoleturen med alpint skiløb og langrend lige uden for døren. For lidt mindre grupper har vi Ruby Kvitfjell hotel lige ved liften i et af Norges bedste alpinområder. Plads til 60+ personer. 

Læs mere om efterskoler på skiferie her.

View as Grid List

Items 1-10 of 40

Page
per page
Set Descending Direction
 • På Norges tag: Super spa hotel til meget fornuftige intropriser

  Det genåbnede Rondane Høyfjellshotel byder Ruby gæster velkommen på Mysuseter med stærke introduktionspriser. Du får nok Norges bedste bud på et Høyfjellsthotel med spa, pool og spændende køkken.

  14 afrejser
  7 nætter
  Fra 3948,-
  Kør selv
 • Bo i lejlighed eller hytte

  Individuel skiferie. Lige ved liften og med langrendsløjper fra døren finder du en række fine lejligheder og to flotte hytter.  

  16 afrejser
  7 nætter
  Fra 2598,-
  Kør selv
 • Vores hotel ved 'Reineskarvet'.

  Skiferie i Norge for hele familien. Her er langrend og alpint lige uden for døren. Masser af plads til alle og swimmingpool for vandhundene. Specialuger med musik, instruktion, kørekort til sneen.... 
  Lige uden for døren finder du Skarslia alpin- og kælkecenter.

  10 afrejser
  7 nætter
  Fra 2848,-
  Bus
 • BOOK-TIDLIGT-RABAT

  Rødungstøl Høyfjellshotel

  Hygge og atmosfære

  Rødungstøl Høyfjellshotel ligger perfekt midt i terrænnet i Bergsjøområdet. Familiehotel med god mad.
  Bemærk 1-2 børn gratis.

  8 afrejser
  7 nætter
  Fra 2798,-
  Kør selv
 • Hotel og Alpinlejligheder på mellemstationen

  Hotel og gode alpinlejligheder med ski-in/ski-out samt udsigt til pisterne og Gudbrandsdalen.

  Kan det være meget bedre?

  16 afrejser
  7 nætter
  Fra 2498,-
  Kør selv
 • Lige ved liften

  Vi bor på Ruby Hotel Kvitfjell kun ganske få meter fra liften, der løfter os op midt i skiområdet.

  11 afrejser
  7 nætter
  Fra 2698,-
  Bus
 • Ruby Hotel Kvitfjell

  Vi bor på hotel kun ganske få meter fra liften, der løfter os op midt i skiområdet. 

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 3798,-
  Bus
 • Centralt i Norges 3. største alpinområde

  Fællesrejser til Hafjell. Aasletten Pensjonat ligger lige ved den store lift og danner som altid en hyggelig ramme om en god alpinskiferie i snesikre Norge.

  3 afrejser
  7 nætter
  Fra 4298,-
  Bus
 • Centralt i Norges 3. største alpinområde

  Fællesrejser for singler med børn til Hafjell. Aasletten Pensjonat ligger lige ved børneområdet og den store lift og danner som altid en hyggelig ramme om en god alpinskiferie i snesikre Norge.

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 3998,-
  Bus
 • Mød Norge på hjemmebane

  Fællesrejser til Ruby Rejsers nye klassiker. En rigtig hyggelig fjeldstue, hvor ilden buldrer i pejsen. Ideelt for langrend i det snesikre Rondane. Bestil tidligt. 

  3 afrejser
  7 nætter
  Fra 3898,-
  Bus