INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Et dejligt lodgehotel på fjeldet til hele familien, tæt på langrendsspor og alpinanlæg.

Vestlia Resort Hotel – Geilo

Individuelle rejser på hotel med swimmingpool, Spa og hygge og med et af Norges bedste fjeld-køkkener

 

4.498,00 kr
In stock
Travel Code
SKI-081
Introduktion

Igen er det lykkedes at finde et godt hotel i Geilo, et af Norges bedste og mest traditionsrige skiområder. Vestlia Resort er et gennemrenoveret hotel med masser af faciliteter, men samtidigt med en hyggelig norsk fjeldstue stemning. Hotellet er beliggende lige ud til pister og løjper ved Geilolia – Geilo´s sydlige fjeldside.

Vestlia Resort hotel

Ski in / ski out hotel med Geilolia-lifterne lige uden for døren og langrendsløjperne går lige forbi hotellet. Perfekt for familier.

Vestlia Resort er et nyrenoveret hotel. Et lodgehotel med mange muligheder. Vi råder over standard dobbeltværelser på ca. 20m2 med 2-3 sengepladser, og de større dobbeltværelser på 28m2 med siddegruppe, som kan blive et familieværelse med sovesofa (2-3 pers.), beliggende i Spa-/Pool-/Alpin-fløjen. Ligeledes har vi juniorsuiter på ca. 54 m2 (2-4 pers.) med separat soverom og stue/ opholdsrum med sovepladser. Juniorsuiterne kan desuden udvides med et ekstra værelse da flere har forbindelsesdør til et ekstra dobbeltværelse. (4-6 pers.). Suiterne har køkken og siddeplads til 6 personer i stue/opholdsrum. Alle værelser er med dusche, WC og TV. Gratis Wifi på hotellet. Ophold på Vestlia resort er med morgenmadsbuffet og aftensmenu/buffet.

Hotellet har mange muligheder til børnene hvis der er behov for en pause fra ski og sne, eller til hygge efter dagens skiløb. Eventyrbadet er et stort badeland med flere bassiner og vandrutsjebane. Eventyrbadet er inkluderet i opholdsprisen til vores gæster. Det er også muligt med en tur i det indendørs legeland på 300kvm med blandt andet klatrevæg og stor tumleplads. For de voksne er der mulighed til at nyde en tur i hotellets Spa- og Velvære afdeling (mod betaling).  Afslut dagen i bowlinghallen, og brug de sidste kræfter i en intern familiekonkurrence. Hotellet har også reception, bar, flere restauranter og elevator.

Fra hotellet er der skibusser der forbinder alle skilifte i hele området, der ligger fordelt på to sider af Geilo centrum. 

Bestil rejse

2 personer. Db.vær., bad/toilet - 5 nætter pris pr. pers.

Fra 4.498,-

2 personer. Db.vær., bad/toilet - 7 nætter pris pr. pers.

Fra 6.598,-
Praktiske Informationer

Priserne er pr. person ved 2 pers. pr. værelse inkl. morgenmadsbuffet og aftensmenu/ buffet samt fri adgang til ”Eventyrbadet”

BOOK TIDLIG: Spar 10% på ophold, ved bestilling inden 1. dec. 2017.

GRATIS BØRN: På Vestlia Resort tilbyder vi gratis ophold til børn op til 15 år, i opredning. 1 barn pr. forælder. (Gælder i uge 2-7 og 10-12) 

Børnepris 10-15 år i opredning inkl. halvpension ved 2 fuldt betalende (Gælder alle typer værelser):

  • 5 nætter (søn.-fre.): kr. 2.200,-
  • 7 nætter (søn. – søn.): kr. 3.000,-

Børnepris 5-9 år i opredning inkl. halvpension ved 2 fuldt betalende (gælder alle typer værelser):

  • 5 nætter (søn.-fre.): kr. 1.500,-
  • 7 nætter (søn. – søn.): kr. 2.000,-

Børnepris 0-4 år uden egen seng inkl. halvpension ved 2 fuldt betalende: Gratis

Tillæg:

Selvsmurt frokostpakke, pr. dag: 75,- 

Transport:

Priserne er baseret på egen transport. 

Tilbage til toppen