INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Uspoleret sol- og oplevelsesferie på egen hånd

Tyrkiet - fra Aalborg søndag

Ingen madlavning, opvask eller rengøring. Dog dejlig stemning på grund af hotellets og personalets charme.

0,00 kr
In stock
Travel Code
TY-03
Strand, hav og lækker mad

I Güzelçamlι er det trygt at færdes. Her kan både små og store, piger og drenge, unge og gamle få opfyldt deres feriedrømme, uanset om det er badetur til stranden, besøg på de lokale barer, en tur i ægte tyrkisk bad eller et spil og en snak på hotellets tagterrasse. Mulighederne er mange og her, hvor tiden er gået i stå, flyver den af sted.
Det klare azurblå hav står flot til de grønne bjerge og de dejlige strande. Nogle strande er med fint sand og lavt vand, andre med sten, for de der vil snorkle og se på fisk.

Indkvartering

For 15 år siden blev Ahmet færdig med sit "Hotel Karanfil". Det er her vi bor. 
Hotellet har 18 gode værelser med bad/toilet, ventilator og "safe". Disse er fordelt på 4 etager, samt 1 stk. 'junior-suite' med soveværelse, te-køkken og opholdsstue med sovepladser.

Vi har ikke længere eksklusiv-aftale med Ahmet. Dette vil sige at vi ikke har hele hotellet i sommerferieugerne. Vi har bare et kontingent af en håndfuld værelser. Man 'deler' altså hotellet med gæster fra andre rejsebureauer.

Hotellet forbedres løbende. I 2013 fik hotellet elevator. Alle værelser har lille balkon eller direkte udgang til fællesterrasse. Nederst er receptionen, stor spisestue/stue med PC og plads til hygge og spil, samt køkkenet. Øverst er der 2 dejlige tagterrasser med en fantastisk udsigt over landsbyen, nationalparken, havet og øen Samos. På øst-terrassen spiser vi morgenmad med udsigt til bjergene bag hotellet. På vest-terrassen kan man nyde en solnedgang, male, skrive, tegne, læse en bog eller lukke øjnene en stund ved bordene eller på de brede ottomaner.

Vi spiser sammen ved terrassen ved swimmingpoolen - her er baren og skygge.
Hotellet har en 66 m2 stor svimmingpool, som deles med et par nabohuse, et rart og trygt fællesområde med plads til en dukkert og leg om dagen og hygge om aftenen med bl.a. poolbord og bordtennis. Der er WIFI på hotellet.

Rejsefakta

FLYREJSEN 2017
Flyselskab: Jettime

Udrejsen søndag fra Aalborg (AAL):
•    Afgang 17:00 
•    Ankomst 21:45
•    Flynr. JTG441

Hjemrejsen søndag til Aalborg (AAL):
•    Afgang 22:45
•    Ankomst 01:30
•    Fly.nr JTG442

Transfertid fra lufthavnen i Milas-Bodrum til Güzelcamlι og Hotel Karanfil er ca. 2 timer.
Ovenstående tider er lokale tider.

Kort

Kort med Güzelçamlι's placering:

Vis Güzelçamlı, Tyrkiet på et større kort

 

Kort over Güzelçamlι:


Vis Güzelcamli på et større kort

Opholdet

Fællesskab på tyrkisk
På Hotel Karanfil bliver maden serveret. Det har ingen mening at lave madhold, når man kan blive forkælet af dygtige repræsentanter for et af verdens bedste køkkener. Også rengøringen på hotellet og værelserne er der sørget for. Ahmet og hans hotelmanager taler dansk og de trives lige så godt som vandreguider, som legeonkel og som inspiratorer til store oplevelser. 

Bordets fristelser
God morgenbuffet og aftensbuffet, der består af kød, kylling eller fisk, samt grøntsager. Vegetarer trives også, da grønsagsretterne i sig selv er vidunderlige. Her er god inspiration til et sundere og mere inspirerende måltid end de fleste kender. Der er vand til maden. Vin, øl, sodavand mv. købes i baren. Barpriserne er fornuftige: ca. 11 kr. for en sodavand, ca. 24 kr. for ½ l øl og 86-110 kr for en flaske god vin. Kaffe/the efter maden er inkl.

Aktiviteter & strandene

Güzelcamlι har det hele Om mandagen er der marked fra 10-17 omkring det centrale torv i byen. Den charmerende markedsplads har farvestrålende folklore og varer af enhver art. I byen er der apotek, hæveautomater, bil- og scooterudlejninger mv. og det er både billigt og sjovt at blive klippet, få manicure og anden skønhedspleje, at gå til skomageren eller at nyde en tur i Tyrkisk bad (Hammam).

Udflugter og aktiviteter Byens badestrand ligger kun ca. 20 min. gang fra hotellet, mens 4 meget forskellige strande i nationalparken Dilek ligger lidt længere væk. Man kommer dertil med hotelbussen eller med de lokale minibusser (dolmus) der er en sjov og billig (8-9 kr) oplevelse. Disse kan bl.a. fanges på det centrale torv.
Hvis der er tilslutning, arrangeres der tur til det antikke Efesos, til storkenes by Selcuk, til et af Europas største vandlande, et besøg i en ægte hammam eller en bådtur gennem Samosstrædet med badning i de små bugter i nationalparken. 
Der er gode muligheder for at vandre i nationalparken, men kort og skiltning er mangelfuld, så man skal være opmærksom. Nogle ture starter direkte fra hotellet, andre ude på halvøen. På cykel, med dolmus eller jeep, er der spændende byer, antikke bygningsværker og smukke landskaber i rigt mål. I hotellets reception finder du inspirerende materialer om det meste.

Strandene På kortet over Güzelcamlι ovenfor kan du se de forskellige strandes placering.

Bystranden er fin og god. Her er barer og cafeer, hvor den værste tørst og sult kan stilles. Bystranden bærer naturligvis præg af at ligge tæt på byen, da der kan være mange mennesker og trængsel. Er man mere til bred sandstrand, kan man gå videre nordøst på til "Long Beach".

Er det naturskønhed og ro der lokker skal man søge mod strandene i nationalparken - fælles for disse er at der bl.a. er cafe'er, toiletter, brusere og strandstole & parasoller til leje. Strand 1, som ligger tættest på byen, er nok den mest børne- og ungdomsvenlige, da dette er en god sandstrand. Strand 2, 3 og 4 er stenstrande og badesko anbefales. Jo længere man begiver sig væk fra byen, jo mere ro og mag. Snorkling er bestemt en glimrende aktivitet ved strand 2, 3 og specielt 4. 

Guider

Der er ikke guider eller koordinatorer på hotellet i Tyrkiet. Ahmed og hans personale vil fungere som guider på de planlagte ture, og give inspiration til aktiviteter.

Bestil rejse

Send rejseforespørgsel

Tyrkiet - fra Aalborg søndag
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i pris/person:

 • Flyrejse excl. forplejning. Mad kan købes om bord.
 • Ophold på 2-3 personers værelse med balkon
 • Morgen- og aftensmad på hotellet excl. drikkevarer
 • Transfer fra og til lufthavnen
 • Byvandring

Rabatter ved 1 uge :

 • Børn 0-1 år uden flysæde eller egen seng betaler 400 kr.
 • Børn 2-12 år ved 1 fuldt betalende på værelset: 950 kr
 • Unge 13-15 år ved 1 fuldt betalende på værelset: 600 kr
 • Børn og unge på eget værelse afregner ungdomspris

Rabatter ved 2 uger :

 • Børn 0-1 år uden flysæde eller egen seng betaler 400 kr.
 • Børn 2-12 år ved 1 fuldt betalende på værelset : 1.450 kr
 • Unge 13-15 år ved 1 fuldt betalende på værelset: 900 kr
 • Børn og unge på eget værelse afregner ungdomspris

Tillæg :

 • Enkeltværelse : 990 kr. pr. uge.

Tilbage til toppen