INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Tjekkiet med Ældresagen

6 dages tur til Prag og Liberec

Turen byder på udforskning af kulturhistoriske steder og afslappende vandring i byer, såvel som bjerge. Der vil være smagsprøver af lokal øl og sejlads på Moldau.

0,00 kr
In stock
Travel Code
AS-001
Prag og Liberec

Prag er Tjekkiets hovedstad og er lokaliseret på bredden af floden Moldau. Byen er en enestående, smuk og charmerende by fra det 9. århundrede. Den består bl.a. af små krogede gader, med butikker på begge sider og bemærkelsesværdige seværdigheder og bygningsværker. Man keder sig aldrig i en by som Prag.

Byen Liberec er mest kendt for bjerget, The Jested Mountain, og det dertilhørende meget unikke Jested Tower. Hertil kan du komme op med svævebanen. . Ligesom Prag, består Liberec også af mange bemærkelsesværdige bygningsværker som strækker sig hele vejen tilbage til det 17. århundrede. Både Prag og Liberec vil sørge for at turen bliver indholdsrig.

Hotel Liberec

Hotel Liberec er belliggende centralt i byen. Hotellet byder bl.a. på komfortable møblerede værelser, en elegant restaurant, sin helt egen parkeringsplads, en sauna og en solterasse.

I receptionen vil du finde personalet, som vil være til rådighed 24 timer i døgnet, og som kan give dig den nødvendige service og information.

Der er desuden gratis internetadgang på hotellet.

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse
Turen går øst om Hamburg, videre ned gennem Berlin og området Spreewald og Lausitz. Vi ankommer til hotel Liberec først på aftenen.

Dag 2: Liberec og Jested
Vi starter lige efter morgenmaden med en lille byvandring, så vi lige lærer vor værtsby  at kende. Der bliver lidt tid på egen hånd, inden vi om eftermiddagen besøger den botaniske have  – herfra fortsætter vi til bjerget Jested – hvor vi tager svævebanen op og nyder den fantastiske udsigt over byen og hele området. Aftensmad på hotellet.

Dag 3: Prag
Vi forlader hotellet for at besøge Tjekkiets hovedstad Prag. Efter en bustur på en god times tid – spadserer vi en tur gennem centrum af Prag og ser nogle af de vigtigste bygninger og får lidt af Prags historie. Vi afslutter turen med en sejltur på Moldau, hvor vi vil blive serveret frokost. Derefter mulighed for tid på egen hånd. Evt. besøg på det gule marked. Hjemme til aftensmad på hotellet.

Dag 4: Sycrov slot
Vi skal på slotsbesøg i dag. Lidt ude for byen Liberec ligger slottet Sycrov som er kendt for sin enestående træudsmykning. Vi får en rundvisning på slottet. Der vil være mulighed for en tur i parken, inden turen fortsætter til Svijani, hvor vi besøger et af de store bryggerier. Her får vi en rundvisning efterfulgt af prøvesmagning.

Dag 5: Harrachov bjerg
I dag går turen op i bjergene. Vi kører til byen Harrachov, hvor vi skal besøge et af Tjekkiets ældst privatejede glaspusterier. Vi får en rundvisning gennem værket og lidt af historien bag familien. De har også et et mikrobryggeri, hvor der vil være mulighed for at smage enten en lys eller mørk øl. Eftermiddagen fri i Liberec. Aftensmad på hotellet. 

Dag 6: Hjemrejse
Hjemrejse op gennem Tyskland med frokoststop undervejs (på egen regning). Der gøres ligeledes holdt ved grænsen, med mulighed for lidt grænsehandel inden hjemrejse

Opsamling
Opsamlingsplan med start i København Udrejse
København, Ny Ellebjerg St                  04.30
Slagelse, stop 39 05.30
Odense 06.15
Comwell, Middelfart 06.45
Fredericia, Stationen 07.00

 

Opsamlingsplan med start i Aarhus Udrejse
Århus, Musikhuset  05.30
Skanderborg, Stationen                         05.45
Vejle, Papuga Bus, L. Nielsensvej 1. 06.30
Fredericia, Stationen 07.00


Opsamling syd for Fredericia – spørg Ruby Rejser.

Overnatning på Comwell hotel i Middelfart:
Det er muligt at tilkøbe en overnatning i Middelfart fra lørdag til søndag inden udrejsen. Der vil så være afrejse fra hotellet søndag morgen kl. 06.45
Pris pr pers. kr. 525,- uanset om man ønsker enkeltværelse eller dobbeltværelse. Prisen er kun mulig ved bestilling ved Ruby Rejser sammen med rejsen til Tjekkiet.
Det vil være muligt at parkere bilen ved Comwell hotel Middelfart efter aftale.

Bestil rejse

Send rejseforespørgsel

6 dages tur til Prag og Liberec
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen

 • Bustransport
 • Dansk rejseleder
 • Hotelophold i enkeltværelse / delt dobbeltværelse
 • 5 x morgenmadsbuffet
 • 5 x aftenmenu / buffet
 • Udflugter som beskrevet
 • Entré til den Botaniske have i Liberec
 • Tur med svævebanen til Jested-bjerget
 • Sejlads ca. 2 timer på Moldau
 • Entré og rundvisning på glaspusteri i Harrachov
 • Smagsprøve på mikrobryggeri i Harrachov
 • Afgift til rejsegarantifonden (nr 206) og udvidet ansvarsforsikring

Ruby Rejser kan tilbyde afbestillingsforsikring på 6 % af rejsens pris. Ligeledes er det muligt at bestille rejseforsikring med hjemtransport.

Ved tilmelding skal der betales et depositum på 1000,-.

Tilmelding kan ske til Ruby Rejser på tlf. 86 15 35 99 og på e-mail: ruby@ruby-rejser.dk

Gå til toppen af siden