KUN FOR ÆLDRE SAGENS MEDLEMMER

REJSER I SAMARBEJDE MED ÆLDRE SAGEN

De fleste ture er udviklet specielt til ÆLDRE SAGEN. Du finder ikke de samme rejser i vort øvrige rejseudbud - men selvfølgelig rejser der ligner.Rhinens perler fra Rotterdam til Köln - 11. august 2018

Her har du en enestående mulighed for at komme med Ruby Rejser på cykelkrydstogt på Rhinen. Vi sejler fra Rotterdam til Köln med MS Arlene 

Rejsen byder blandt andet på cykelture igennem hollands flade markslandskab. moderne og historiske byer. Derudover er der mulighed for at se historiske Kölns og forskellige museer.

Se mere om turen her


Skønhedens ø, Korsika - juni og oktober 2018

Vandreferie med udsigt til det azurblå hav og de højeste bjerge, gennem de små bjergbyer med stemning af tidløshed og ro. Vi bor i Ile Rousse, tæt på byens flotte badestrand og torvet med de mange petanquespillere.

Lettere vandringer med indlagte besøg i kunsthåndværkerbyen Pigna og på korsikansk vingård.

Se mere om turen her

Korsika


Cykelkrydstogt: Vintur på Rhinen og Neckar med MS Patria - 8. september 2018

Cykelkrydstogt fra Koblenz til Bad Wimpfen. På denne klassiske sejl- og cykeltur cykler du igennem smukke vinområder langs Rhinen og gennem Neckardalen med de berømte byer Rüdesheim, Heidelberg og Nierstein. 
Dette er en grupperejse for medlemmer af Ældre Sagen
Kun én afrejse med fly og dansk rejseleder: 8. september 2018

Se mere om turen her


Cykelkrydstogt: Det bedste af Belgien og Holland - 15. september

Oplev to af Europas flotte kulturbyer, Amsterdam og Brügge krydret med daglige cykelture i cykellandet Holland og franskpræget charme i Flandern med de gamle byer som bl.a. Gent og Brügge. Det klassiske skib MS Fluvius er dit flydende hotel.
Kun én grupperejse inkl. fly og dansk turleder: 15. september 2018.

Se mere om turen her


Cykelkrydstogt: Mosel med MS Patria midt i vinhøsten - 29. september 

Skøn gruppetur med fly og bustransfer, sejlads på Mosel og Saar, let cykling, dejlig hotelbåd og 2 vinsmagninger. Afslapning på soldækket og socialt samvær på MS Patria.
Kun én afrejse som gruppe i 2018: 29. september. Denne tur er med dansk rejseleder. 

Se mere om turen her


Cykelkrydstogt: Dalmatiske øhav nord med Ruby-gruppe - oktober 2018


Rejs med Ruby-guppe og vores erfarne og altid veloplagte danske turleder i spidsen. Vi skiftevis nyde lettere cykelture i smukt terræn og afslappende hygge på skibsdækket af den charmerende motorsejler, vi bor på. 

Hvis du er medlem af Ældre Sagen, kan du spare 500 kr. per person.

Se mere om turen her

Cykelkrydstogt: Dalmatiske øhav nord med Ruby-Gruppe - Oktober 2018

Skirejse til Ruby Hotel Skarslia - afrejse 8. marts med bus - kør-selv ankomst 9. marts

En fællesrejse for skientusiaster med hang til langrend og måske lidt alpint. Ruby Skarslia Hotel ligger flot på en dalside ved Reinskarvet i Hallingdalen. Langrend i stort flot terræn med løjper lige fra døren og et lille alpint skiområde ved bagdøren.

Alle værelser har bad/toilet - der er sauna og en fin swimmingpool. Uge 11 er musikuge, hvor gæster tager instrumenter med og hygger sig med lidt spil. Er du ikke til det, kan du fint finde et fristed uden musik på det store hotel.

Som medlem af Ældre Sagen får du 300,- i rabat - fratrækkes ved bestilling. Fællesrejser er Ruby Rejsers helt egen rejseform, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. All inclusive rejser på Rubys måde. 
Se mere om turen her.

Skarslia


Skirejse til Fefor Høifjellshotel - marts

Fefor Høifjellshotell er for mange indbegrebet af traditionel norsk skiferie med dets beliggenhed knejsende over Feforvatn. Udsigten er helt speciel, da du ser langt over den frosne sø og fjeldområderne i syd.

Alle værelser til denne tur med Ældre Sagen er sydvendte udsigtsværelser selvfølgelig med bad/toilet.

Priser for 2019 er endnu ikke fastlagt.

Se mere om turen her 

Fefor


Skirejse til Ruby Hotel Kvitfjell - marts

En fællesrejse for voksne alpinister i uge 12.

Fællesrejser er Ruby Rejsers helt egen rejseform, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. All inclusive rejser på Rubys måde.

Se mere om turen her.

 Kvitfjell


Madeira gruppevandretur - april

En gruppevandretur hvor vi har forsøgt, at samle de nemmeste vandreture på øen og samtidigt inkluderet nogle af de mest betagende udsigter.
Madeiras frodige natur gør øen til et eldorado for vandrere fra hele verden. Vi vil vise dig hvorfor. I løbet af ugen besøges øen på kryds og tværs.

Se mere om turen her

Madeira april 2018


Cykelkrydstogt i Holland – April

Oplev Holland i forårets blomsterpragt. Vi cykler langs Hollands floder og kanaler syd for Amsterdam.Tulipanernes blomstring er på sit højeste i april.
Besøg i verdens største blomsterpark Keukenhof er inkluderet. Grupperejse med fly, transfer, ophold med helpension og dansk rejseleder. 

Se mere om turen her
Sir Winston


Mallorca gruppevandretur - april

Vores nyhed i 2017 var denne vandretur på Mallorca. En stor succes som vi gentog igen i 2018!

Se mere om turen her

Mallorca vandretur


Forår i Tyrol - maj

Tag med på denne skønne tur til Østrig mens blomsterne står i fuldt flor. Vi tager afsted midt i Østrigs flotteste årstid: lige inden foråret bliver til sommer. 

Se mere om turen her


Cykelkrydstogt på Donau - juni

På denne smukke rejse på Donaufloden vil du se betagende udsigter mellem Passau og Wien. Vi har arrangeret det hele for dig, så det eneste du skal, er at komme til lufthavnen og nyde ferien i socialt fællesskab med andre danske rejsende. 

Turen byder blandt andet på nem cykling på gode cykelstier og dansk turleder. 

Se mere om turen her

Passau