Store oplevelser i nærkontakt med naturen

Aktiv Outdoor

Søger du oplevelser og rejser til spændende destinationer, hvor du får brugt dig selv i nærkontakt med naturen? Så kig nærmere her.

I Ruby Rejser's Aktiv Outdoor finder du både aktive rejser for individuelle og for grupper. Her er både udendørs eventyr med overnatning i det fri og ture med frilufts-indhold i kombination med lidt mere komfort og hotel indkvartering.

Hvad enten du er til kajakture og -kurser, ski touring, ski ekspeditioner eller oplevelser i bjergene som rafting, canyoning, klatring, mountainbike og meget andet, så sikrer vores egne kompetente turledere og dygtige lokale samarbejdspartnere at du får en oplevelse ud over det sædvanlige.   

View as Grid List

Items 1-10 of 11

Side
per side
Set Descending Direction
 • Skiferie for de aktive rejsende

  Tag på en eventyrlig vinterfjeld eller alpin fællesrejse, hvor du kommer til at opleve Norges skønne landskaber på ski i godt selskab.  

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 3.198,- DKK
  Bus eller Kør-selv (rabat)
 • Multi-aktivitetsferie i Kroatiens bagland

  Tag med på en aktivitetsfyldt ferie i det dalmatiske bagland. Midt i enestående omgivelser med Cetinafloden som omdrejningspunkt kommer du i nærkontakt med elementerne gennem en række udfordrende og spændende aktiviteter. Samtidig er der rig lejlighed til at slappe af og nyde Kroatiens rige naturlige og kulturelle seværdigheder.  

  16 afrejser
  7 nætter
  Fra 3.998,- DKK
  Fly fra København
 • Tag med på skitouring blandt Sydtyrols højeste tinder

  Skitouring og skibestigning er vejen til den ultimative alpine oplevelse. På denne tur kommer du til at arbejde for nedfarten. Til gengæld får du en alpin oplevelse af de store, med bestigning af høje tinder, storslåede udsigter og spændende nedkørsler. 

  1 afrejse
  6 nætter
  Fra 7.998,- DKK
  Kør-selv eller bus (tilkøb)
 • Tag med på havkajaktur i Dalmatiens eventyrlige skærgård

  Tag med på vores guidede kajaktur mellem øer og klippeskær ved den dalmatiske kyst. Her er der mulighed for masser af store kajakoplevelser i betagende middelhavsnatur, et fantastisk klima og hyggelige små ø-samfund.

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 8.998,- DKK
  Fly fra København
 • På ski over polarcirklen i Norge

  3 dage med ski og sejlads over polarcirklen i nogle af Norges flotteste skiområder. Du behøver ikke være professionel skiløber, da den erfarne lokale bjergguide tager hensyn til alle niveauer fra begynder til ski-veteranen. 

  Afrejse 9. april 2018

  1 afrejse
  4 nætter
  Fra 11.736,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • Kickstart din kajakkarriere i Dalmatiens eventyrlige skærgård med et Euro Paddle Pass kajakkursus

  Ruby Rejsers kajakeventyr i den dalmatiske skærgård er et særdeles godt afsæt, hvis du går og drømmer om at kickstarte din kajakkarriere. Kombinér en spændende og oplevelserig tur til Kroatiens kystland med et kursus, der kvalificerer dig til at tage på ture på egen hånd.    

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 11.998,- DKK
  Fly fra København
 • En gang i livet skal du prøve denne tur!

  OBS Nye datoer!

  Tag hjem med armene i vejret pga. de helt store naturoplevelser på denne skiekspedition, fra Finlands nordligste punkt til Norges nordligste.

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 14.498,- DKK
  Fly fra København
 • Gruppevandretur med dansk turleder

  British Columbia - vildt, stort og smukt! Endeløse vidder, svimlende udsigter, høje bjerge, rå kystlinje, tempereret regnskov, sneklædte bjergtoppe, gletsjere og brusende elve. Canada BC byder på oplevelser for livet.  

  1 afrejse
  12 nætter
  Fra 25.998,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • Kajakekspeditionsrejse i Mexico med dansk turleder

  Kajakekspedition i Baja California's enestående marine økosystem. Tag afsted fra det danske novembermørke og oplev det bedste af Baja med masser af aktivitet, indtryk, lys og varme.   

  1 afrejse
  14 nætter
  Fra 27.498,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • På ski fra Hallingskeid til Skarslia

  Med ski og rygsæk i de norske fjelde. Hytte til hytte tur i de flotteste fjelde. 

  Ingen dato sat
  10 nætter
  Udsolgt
  Bus