Vælg ferietype
Vælg rejseform
Vælg uge
Vælg rejsemål

Store oplevelser i nærkontakt med naturen

Aktiv Outdoor

Søger du oplevelser og rejser til spændende destinationer, hvor du får brugt dig selv i nærkontakt med naturen? Så kig nærmere her.

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

8 Items

per side
Set Descending Direction
 • Skiferie for de aktive rejsende

  Tag på en eventyrlig vinterfjeld eller alpin fællesrejse, hvor du kommer til at opleve Norges skønne landskaber på ski i godt selskab.  

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Bus eller Kør-selv (rabat)
 • Multi-aktivitetsferie i Kroatiens bagland

  Tag med på en aktivitetsfyldt ferie i det dalmatiske bagland. Midt i enestående omgivelser med Cetinafloden som omdrejningspunkt kommer du i nærkontakt med elementerne gennem en række udfordrende og spændende aktiviteter. Samtidig er der rig lejlighed til at slappe af og nyde Kroatiens rige, naturlige og kulturelle seværdigheder.  

  5 afrejser
  7 nætter
  Fra 7.998,- DKK
  Fly fra København
 • Tag med på havkajaktur i Dalmatiens eventyrlige skærgård

  Tag med på vores guidede kajaktur mellem øer og klippeskær ved den dalmatiske kyst. Her er der mulighed for masser af store kajakoplevelser i betagende middelhavsnatur, et fantastisk klima og hyggelige små ø-samfund.

  3 afrejser
  7 nætter
  Fra 10.498,- DKK
  Fly fra København
 • Vandring, mountainbike, kajak og sejlads omkring Nærøy-fjorden

  Få steder i verden kan matche det helt enestående fjeld- og fjordlandskab som findes i Vestnorge. De uberørte fjelde rejser sig stejlt fra de dybe fjorde, med buldrende vandfald der fosser ned ad fjeldsiderne. Langs fjorden ses flere af de gamle gårde, der minder om en tid hvor fjordene var den vigtigste transportvej i denne del af landet.

  Vores aktive norske eventyr byder på autentiske oplevelser af vestnorsk natur og kultur. Fjord og fjeld udforskes til fods, på mountainbike og i kajak. Vi besøger små traditionsrige bygdesamfund og smager på de lokale egnsspecialiteter.

  4 afrejser
  6 nætter
  Fra 14.998,- DKK
  Fly fra København
 • Kajak-ekspeditionsrejse i Mexico med dansk turleder

  Kajakekspedition i Baja California's enestående, marine økosystem. Tag afsted fra det danske novembermørke, og oplev det bedste af Baja med masser af aktivitet, indtryk, lys og varme.   

  1 afrejse
  14 nætter
  Fra 27.498,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • På ski fra Hallingskeid til Skarslia

  Med ski og rygsæk i de norske fjelde. Hytte til hytte tur i de flotteste fjelde. 

  Ingen dato sat
  10 nætter
  Forespørg
  Bus
 • Kajakeventyr i den nordlige Diskobugt

  Pionér-tur i 2018.

  Drømmer du om et kajak-eventyr i storslået arktisk natur? Så tag med på kajakekspedition til hjertet af Grønland.

  Denne tur er udsolgt, men vi planlægger en ny afgang i juli 2019. Kontakt os eller udfyld en forespørgsel hvis du er interesseret i at deltage. 

  Ingen dato sat
  14 nætter
  Udsolgt
  Fly fra København
 • Canada - Gruppevandretur med dansk turleder

  British Columbia - vildt, stort og smukt! Endeløse vidder, svimlende udsigter, rå kystlinje, sneklædte bjergtoppe og brusende elve. Oplev trekking i Strathcona Provincial Park's bjerge, Vancouver Islands dramatiske landskaber, den mægtige stillehavskyst og stilfulde Vancouver City. 

  Vi arbejder lige nu på at sætte turen op i august 2019. Hvis du vil være sikker på at få plads på turen kan du allerede nu sende os en forespørgsel. Så kommer du på en venteliste og vi kontakter dig igen, når turen er klar til booking.  

  Ingen dato sat
  12 nætter
  Forespørg
  Fly fra København