INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Aktiv familieferie i Wildschönau

Østrig - sommerferie med dansk guide

Wildschönaus smukke landskaber giver rig mulighed for sjove aktiviteter såsom cykel- og vandreture. Tag med på en uges ferie sprængfyldt med oplevelser i fællesskab med andre børn og voksne.

In stock
Travel Code
WILD-001

Det kan du glæde dig til

I en højtbeliggende dal i østrigske Tyrol - lige oven for Wörgl - ligger Wildschönau, der er sin egen lille tidslomme. Dalen er præget af store, grønne plateauer mellem de små byer, og her mærker du den ægte alpestemning helt inde ved bygrænsen. En ferie i Wildschönau er aktiv ferie for hele familien, og med det populære Wildschönau Card inkluderet i prisen er flere af aktiviteterne gratis. Du kan eksempelvis boltre dig i det udendørs badeland, benytte kabinelifter eller deltage i fodboldturnering, grillaftner, tennisspil, yoga, koncerter, guidede vandreture og meget meget mere. Så saml familien og tag med på dette østrigske alpeeventyr, hvor du sammen med andre børn og voksne vil skabe ferieminder for livet.

Indkvartering

Under dit ophold bor du på skønne Hotel Platzl. Hotellet er beliggende i byen Auffach, der sammen med byerne Niederau og Oberau udgør hele dalen. Hotel Platzl er Auffachs omdrejningspunkt, og det meste af byens liv foregår omkring hotellet og på hovedgaden, hvor hotellet liggerHotel Platzl er en ægte, lille, familiedrevet perle med ca. 120 sengepladser. Her er enkelt- og dobbeltværelser samt familieværelser med opredning til op til 5 personer. Alle værelser er med eget badeværelse og TV, og næsten alle værelser har også balkon. Hotellet har en hyggelig have med et lille gennemstrømmende vandløb, hvor du kan nyde noget at drikke efter dagens aktiviteter. Der er tilmed to restauranter, en bar, en mindre TV-stue/bibliotek og en reception. Der er også elevator til de fleste etager og gratis trådløst WiFi på hele hotellet. Desuden er der cykelopbevaring og tørrerum til støvler/tøj i kælderen.

Opholdet er med halvpension. Hotellet er kendt for et rigtig godt østrigsk køkken, hvor der serveres morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu med valgmuligheder og flere dage med salatbuffet. Forplejningen er inkluderet fra aftensmad på ankomstdagen til og med morgenmad på afrejsedagen. Inkluderet i prisen er også fri benyttelse af hotellets udendørs og opvarmede swimmingpool samt indendørs wellness-afdeling med sauna, dampbad og hvileområde. Børn under 15 år skal være i følgeskab med voksne i wellness-afdelingen. Der er nem adgang fra hotellet (30m) til lokale busser, der går til resten af dalen.
Læs mere om de lokale busser i dalen her.

Aktiviteter og Wildschönau Card

Alle Ruby Rejsers gæster i Wildschönau har et ”Wildschönau-Card” inkluderet i opholdet. Kortet giver bl.a. fri adgang til dalens store udendørs badeland, tennisbaner samt transport med de sommeråbne gondollifte i både Niederau, Auffach og nabodalen Alpbachtal. Ligeledes er der fri entré til dalens landbrugsmuseum og sølvminemuseum. Begge museer har masser interessante oplevelser for både børn og voksne. Yderligere er der ugentligt op til 10 vandreture med lokalguide, som du gratis kan tilmelde dig. Wildschönau-kortet giver tilmed rabat på en stor del af dalens øvrige aktivitetsmuligheder. Wildschönau-kortet udleveres af hotellet efter ankomst.

På denne tur er tilknyttet erfarne guider, der kender vandre- og cykelruterne i området rigtig godt. De vil i løbet af ugen udbyde forskellige aktiviteter, som hele familien kan vælge at deltage i. Vi anbefaler dog, at børnene er minimum 7 år for at få mest ud af aktiviteterne.

Ved siden af de mange gratis aktiviteter, som vores guider står for, tilbyder de også individuelle- og gruppeaktiviteter som f.eks. ridning, klatrepark, mountainbike og paragliding, der eventuelt kræver egenbetaling. Se yderligere aktivitetsforslag her.

Transport

Turen til Wildschönau foregår med moderne 4-stjernet hvilebus med hvilesæder og masser af benplads. Bussen er røg- og videofri. Man må gerne indtage medbragt mad og drikke i bussen. Vi har faste sædenumre, og man tildeles placering efter bestillingstidspunkt med mindre andet aftales. Der er i meget begrænset omfang plads til cykler mod tillæg. Cyklerne medtages i bagagerummet og skal være emballeret i en transportkasse (pap eller kuffert) eller med armeret plast. Se bustider her.

Det er også muligt at køre selv. Rabatten ses under 'Praktiske Informationer' nedenfor.

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Aktiv familieferie i Wildschönau
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen:

 • Bustransport i hvilebus (udrejse fredage og hjemkomst søndage)
 • 7 nætter på Hotel Platzl
 • 7 x halvpension (morgen- og aftensmad)
 • Wildschönau Card med adgang til gratis aktiviteter
 • Lokale turistskatter
 • Danske guider

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkevarer
 • Frokost
 • Afbestillingsforsikring (6% af rejsens pris)

Rabatter:

 • Børn 3-7 år i vær. med min. 1 forældre:      kr. 1.200,-
 • Børn 8-14 år i vær. med min. 1 forældre:    kr.    800,-

Bemærk at denne rejse er velegnet til singler med børn, da der opnås rabat allerede ved 1 voksen i værelset.

 

Tillæg:

 • Cykeltransport med bus tur/retur (kun muligt for busgæster):      kr. 500,
 • Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren. Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato.)

 

NB! Rejsen gennemføres kun ved minimum 12 deltagere, der alle skal være tilmeldt senest 40 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser.

Gå til toppen af siden

Loading...