Loading...

Kajakrejser

Udendørs eventyr med kajak og pagaj

Det er den ultimative fornemmelse af frihed at begive sig afsted på tur i kajak. Alt hvad du behøver, er pakket ned i lugerne, og foran dig ligger eventyret og venter. 

Allerede fra de første padle-tag forsvinder hverdagens jag fra bevidstheden, og tilbage er kun nuet. Du er ikke blot tilskuer til et fængslende sceneri, men du sidder midt i det, i absolut nærkontakt med natur og dyreliv.  

I Ruby Rejser har vi spændende tilbud til dig der har en passion for pagaj-eventyr, hvad enten du søger oplevelser der rummer afslapning, eventyr, udfordringer, motion, natur eller fjerne horisonter.

På vores længere ture kan du blandt andet opleve natur, kultur og dyreliv på klods hold i hjertet af Grønland, kombinere skibsrejse og kajakekspedition på Svalbard eller opleve herlig varmt havvand, fascinerende landskaber og et helt enestående maritimt økosystem i Mexico. Er din tid mere knap, venter der store oplevelser, hyggeligt samvær og middelhavsstemning i Kroatiens herlige øhav.   

View as Grid List

1 Item

per side
Kajakeventyr i Dalmatiens eventyrlige skærgård

Tag med på en guidet kajaktur mellem øer og klippeskær ved den dalmatiske kyst. Her venter masser af store oplevelser i betagende middelhavsnatur, et fantastisk klima og hyggelige øsamfund.

  • Individuel afrejsedag
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Fra 12.998,- DKK