Loading...

Bådferie

Bådudlejning i verdensklasse - Find din næste bådferie her

Drømmer du om en uforglemmelig ferie på vandet? Så er du landet det rette sted. Verden er fuld af interessante sejlområder, og en bådferie fungerer glimrende som både familieferie og til en tur med gode venner.

Et eventyr på vandet

Hos Ruby Rejser samarbejder vi med Seatravel, der med mere end 25 års erfaring med at udleje sejlbåde og flodbåde, er intet mindre end eksperter i bådudlejning for hele Norden.

En flodbådsferie er en fantastisk hyggelig, unik og nem ferieform, der ikke kræver nogen sejlerfaring overhovedet – her kan ALLE være med. Efter ankomst til basen får du en grundig introduktion til, hvordan du sejler din flodbåd og håndterer sluser. Herefter sættes du fri på dit lille sejleventyr, hvor din flodbåd fungerer som både hjem og transportmiddel under hele ferien – som en flydende autocamper.

Livet på havet er noget helt særligt. Det kan du opleve på en sejlferie, der kan tage dig til alt fra Caribiens hvide strande og Thailands varme temperaturer til Grækenlands smagfulde køkken og Skandinaviens gode sejlvinde. Her går dagene med at cruise langs smukke kyster, udforske charmerende havne og bade i det dybe blå. På en sejlferie kræver det en vis erfaring samt et duelighedsbevis, hvis du selv skal agere skipper på bølgen blå. 

Fælles for flodbåds- og sejlferierne er, at de giver den ultimative frihed. På en bådferie styrer du selv kurs og stop, og du kommer helt tæt på naturen, dyreliv og spændende kulturelle byer. Bade- og snorkelmulighederne er fantastiske på mange sejldestinationer, mens floderne fører dig forbi hyggelige landsbyer, der byder på spændende kulinariske oplevelser.

Udfyld nedenstående formular, så hjælper vi dig videre mod drømmen om en bådferie.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.