Loading...

Bådferie

Bådudlejning i verdensklasse - Find din næste bådferie her

Drømmer du om en uforglemmelig ferie på vandet? Så er du landet det rette sted. Verden er fuld af interessante sejlområder, og en bådferie fungerer glimrende som både familieferie og til en tur med gode venner.

Et eventyr på vandet

Hos Ruby Rejser samarbejder vi med Seatravel, der med mere end 25 års erfaring med at udleje sejlbåde og flodbåde, er intet mindre end eksperter i bådudlejning for hele Norden.

En flodbådsferie er en fantastisk hyggelig, unik og nem ferieform, der ikke kræver nogen sejlerfaring overhovedet – her kan ALLE være med. Efter ankomst til basen får du en grundig introduktion til, hvordan du sejler din flodbåd og håndterer sluser. Herefter sættes du fri på dit lille sejleventyr, hvor din flodbåd fungerer som både hjem og transportmiddel under hele ferien – som en flydende autocamper.

Livet på havet er noget helt særligt. Det kan du opleve på en sejlferie, der kan tage dig til alt fra Caribiens hvide strande og Thailands varme temperaturer til Grækenlands smagfulde køkken og Skandinaviens gode sejlvinde. Her går dagene med at cruise langs smukke kyster, udforske charmerende havne og bade i det dybe blå. På en sejlferie kræver det en vis erfaring samt et duelighedsbevis, hvis du selv skal agere skipper på bølgen blå. 

Fælles for flodbåds- og sejlferierne er, at de giver den ultimative frihed. På en bådferie styrer du selv kurs og stop, og du kommer helt tæt på naturen, dyreliv og spændende kulturelle byer. Bade- og snorkelmulighederne er fantastiske på mange sejldestinationer, mens floderne fører dig forbi hyggelige landsbyer, der byder på spændende kulinariske oplevelser.

Ønsker du inspiration til din flodbådsferie, kan du downloade de nyeste kataloger fra vores samarbejdspartnere Le Boat og Nicols. Du kan også udfylde nedenstående formular, og så hjælper vi dig videre mod drømmen om en bådferie.
  

 

Priseksempler for en uges flodbådsleje
  

Le Boat Cirrus - 2 personer

Le Boat Cirrus
Dette er den perfekte båd til et par eller en lille familie. Den tilbyder en rummelig kahyt med dobbeltseng samt en køje i salonen og et sofaarrangement, der kan laves om til endnu en seng. Fra salonen er der dør ud til soldækket helt forrest - perfekt til at nyde middagen ude i det fri eller bare til at nyde et glas vin. Båden sejler i Frankrig, Tyskland, Holland og Belgien. 

Pris fra: 10.949 DKK
Pris pr. person ved 2 personer: 5.474 DKK 
   
 

Le Boat Crusader - 6 personer

Le Boat Crusader
Le Boat Crusador er en smart flodbåd, der byder på fremragende plads og indkvartering til 6 personer. Båden har 3 kahytter, der alle har lækre en-suite badeværelser. Det store soldæk øverst har en ekstra styreplads og sikrer god udsigt til sejladsen. Båden er perfekt til hele familien og sejler i de fleste områder i Frankrig og Tyskland 

Pris fra: 14.699 DKK
Pris pr. person ved 6 personer: 2.450 DKK
 
 

Le Boat Classique - 8 personer

Le Boat Classique
Le Boat Classique er en af vore mest populære både - den er stilfuld, komfortabel og rummelig. På det store soldæk kan du sidde og nyde naturen, mens den stille glider forbi. Med 4 kahytter, 2 badeværelser, en rummelig indvendig salon og stort soldæk, er det en fantastisk flodbåd. Båden sejler i Frankrig, Tyskland, Holland, Belgien, Irland, Italien, Skotland og England.

Pris fra: 14.199 DKK  
Pris pr. person ved 8 personer: 1.775 DKK

 

Færdigpakkede bådferier

Ønsker du en ferie, hvor alt er pakket og klart, finder du herunder vores eksempler på rejser, hvor der allerede er inkluderet fly, transfer og bådleje. Det bliver ikke meget nemmere.

View as Grid List

1 Item

per side
Perfekt til familier og vennegrupper

Nyd en afslappende bådferie på skønne Canal du Midi, som fører dig gennem Sydfrankrigs solmættede vinmarker, maleriske landsbyer og historiske kulturperler. Sejlerfaring er ikke nødvendig.

  • Ingen dato sat
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Pris på forespørgsel