Oplev Norges kyst – Spar op til kr. 7.300,-

Oplev Norges kyst – Spar op til kr. 7.300,-

Nyhed

Drømmer du om at opleve Norges smukke kyst? Så er der lige nu store besparelser at hente på din næste rejse langs Norges kyst! Spar op til kr. 7.300,- på en af Hurtigrutens tre klassiske rejser ved afrejse mellem 1. juni og 31. december 2019. Bestil senest 30. april 2019!

Sejladsen langs Norges kyst er kendt som verdens smukkeste sørejse, og rejsen er værd at tage alle tider på året. Hver årstid har sin charme, og du har vidt forskellige oplevelser i vente. Men én ting er sikkert; du bliver blæst bagover af den smukke natur, stilheden og de små havnebyer, som smyger sig op langs kysten. Norges kyst blomstrer med kulturelle seværdigheder, dybe fjorde og høje fjelde, når du sejler fra kystby til kystby. 

Sejl med på en historisk rejse langs den norske kyst, hvor du kan opleve det imponerende nordlys om vinteren og midnatssolen om sommeren.

Læs mere om de tre klassiske rejser her: 

Bergen - Kirkenes - Bergen

Et 12-dages eventyr langs Norges kyst. Du starter i Bergen, hvor kursen sættes mod Kirkenes i nord, hvorfra båden sejler retur til Bergen. Denne klassiske rundrejse med Hurtigruten giver mulighed for at se og opleve den fantastiske natur, og undervejs krydser du polarcirklen.
Spar op til kr. 7.300,- 

Bergen - Kirkenes

Denne 7-dages rejse starter i Bergen og tager dig langs kysten mod nord til Kirkenes. Her oplever du verdens smukkeste sørejse fra vandsiden, med spektakulære fjelde, magiske fjorde og spændende byer langs Norges skønne kyst.
Spar op til kr. 5.500,- 

Kirkenes - Bergen

Tag med på en 6-dages rejse, som starter i Kirkenes i det nordligste af Norge, hvorfra der sejles sydpå til Bergen. Undervejs oplever du det smukke og spektakulære landskab, mens du slapper af og nyder udsigten fra dækket. 
Spar op til kr. 4.200,-