Tag med på verdens smukkeste sørejse i 2020, vi gi’r flybilletten

Tag med på verdens smukkeste sørejse i 2020, vi gi’r flybilletten

Nyhed

Det lyder måske for godt til at være sandt, men ikke desto mindre har du nu muligheden for at opleve Norges maleriske kyststrækning på tre af vores eventyrlige rejser, som året rundt byder på unikke og uforglemmelige oplevelser. Blandt andet når solens stråler atter maler kysten grøn, eller når vinterens kontrastfyldte snelandskaber danner den perfekte kulisse til at opleve det dansende nordlys.

Det bliver en oplevelse du aldrig kommer til at glemme, både til søs, til lands og til bords. Book din rejse nu og vælg mellem to helt enestående tilbud:

Tur/retur fra København og transfer til/fra skibet i Norge på vores regning
eller
Rabat på DKK 1.740,- per person hvis du selv vil arrangere transport

Hurtigruten har siden 1893 været synonym med at udforske den verdenskendte og majestætiske kyst, og her er de 3 klassiske rejser, der venter på at give dig en oplevelse for livet.

Den store 12-dages rejse

Den ultimative rejse for at opleve den fabelagtige udsigt udover den norske kyst i en kombination af både den nordgående og sydgående sejlads. Strækningen på over 2.400 sømil giver dig en plads på første række, når udsigten tæller over 100 fjorde og 1000 fjelde. I tillæg til udsigten kan du se frem til at gå på opdagelse i hyggelige kystbyer og opleve et hav af kulturelle seværdigheder, når det går op for dig, hvorfor netop denne sørejse bliver kaldt verdens smukkeste.

Læs mere om 12-dages rejsen her

7-dages rejse fra Bergen til Kirkenes

Når skibet sætter kurs mod Kirkenes i Nordnorge, skal du holde på hat og briller for ikke at falde i staver over de 800 meter høje, stejle klipper. Turen bringer dig også forbi den UNESCO-beskyttede Geriangerfjord, som slår benene væk under de fleste med sine storslåede fjeldsider og vandfaldene "De Syv Søstre".

Læs mere om 7-dages rejsen her

6-dages rejse fra Kirkenes til Bergen

Dit eventyr på denne rejse starter i nord, inden der sejles sydpå mod Bergen. Så vi sejler i modsat retning i forhold til den nordgående syv-dages rejse, hvilket giver dig muligheden for at opleve de selvsamme fascinerende steder på andre tidspunkter af døgnet. Så du på ny vil blive imponeret af fjelde, fjorde og spændende havnebyer, og du kan især glæde dig til at sejle igennem den snævre Trollfjord, hvor de majestætiske fjeldsider vil være helt tæt på skibet.

Læs mere om 6-dages rejsen her