Bemærkelsesværdige cykelferier i 2020

Nyhed

Hos Ruby Rejser byder vi 2020 velkommen med et fantastisk cykelprogram. Hele programmet med alle de spændende nyheder samt de klassiske bestsellere ligger klar på vores hjemmeside, så du kan finde lige netop den cykelferie, du vil belønne dig selv med i 2020.

Cykelferier i Tyskland 

Cykelferie omkring Bodensøen
Tag med på en naturskøn cykelferie rundt om Bodensøen, der ligger som en lille perle mellem Tyskland, Østrig og Schweiz. På ruten, som er blandt de smukkeste i Europa, cykler du i alle tre lande, og her venter der dig en rig kultur, mildt klima, storslået natur, badning med udsigt til sneklædte alpetinder og en næsten sydlandsk atmosfære. Du kan glæde dig til en nem cykelferie med ren alpeidyl.

Mosel fra vingård til vingård
Velkommen til en sand nydelsestur langs Mosel med gode vine, stor gæstfrihed og en helt flad cykelrute! Du cykler langs Moselflodens stejle vinklædte skråninger, og undervejs vil du stifte bekendtskab med områdets mange berømte vine. Turen inkluderer tre vinsmagninger, og om aftenen vil dine værter, der alle er vinspecialister, gerne vise vinkælderen frem og fortælle om produktionen.

Bodensøen Mosel fra vingård til vingård

Cykelferie langs Donau

Smukke bjerge i baggrunden, blide enge, frodige vinmarker og idylliske landsbyer med gamle, krogede gader er alle elementer, der er med til at gøre denne klassiske rute helt speciel. Cykelferien mellem Passau og Wien har etaper, som de fleste kan klare, og undervejs på ruterne er der god tid til at nyde den flotte natur. Du vil cykle ad Donau Radweg, som er en velafmærket cykelsti med et netværk af broer og små, hyggelige cykelfærger, der forbinder begge flodbredder.

Cykelferie langs Donau

Cykelferier på charmerende øer

Mallorca i ro og mag
Mallorca er kendetegnet ved fine sandstrande, krystalklart hav og søvnige landsbyer, hvor byens lokale mødes på caféer på torvet over en cortado. Cykelferien byder på korte dagsetaper med tre overliggerdage på små hyggelige hoteller – alt i alt en herlig tur med plads til fordybelse over den mallorcinske slette fra syd mod nord.

Rundtur på Rügen
Ferieparadiset Rügen opleves bedst fra en cykel, da her er kort mellem oplevelserne. På Rügen kan du lade dig opsluge af det pulserende liv i de flotte, gamle badebyer med agtværdige badehoteller, imponerende badebroer og lange hvide sandstrande. Derudover fører ruterne dig forbi stejle kridtklinter og et betagende bakket landskab.

 

Mallorca i ro og mag Rundtur på Rügen

 

Rundt om Amsterdam

I Holland er der cyklister overalt og cykelstier både på land og i by. Man kan fristes til at sige, at det nærmest er cyklisterne, der bestemmer farten. Oplev blandt andet verdens største cykelparkeringshus i Utrecht med pumpestation, værksted m.m., og mærk den helt specielle følelse det er at deltage i cykelmylderet langs Amsterdams kanaler og små hyggelige gader. På denne cykelferie kan du desuden nyde Nordsøens skønne klitter og lange sandstrande samt hyggelige keramik-, oste- og fiskerbyer.

Rundt om Amsterdam