På skinner mod uforglemmelige destinationer

Nyhed

Når du rejser med tog, bliver rejsen ikke kun mere klimavenlig. Transporten bliver også en integreret og spændende del af turen, hvor oplevelserne står i kø allerede fra toget kører ud fra perronen. Vælg derfor en af vores gruppeture hvor du rejser med tog, og bliv taget med på en oplevelsesrig rejse gennem storslåede landskaber og historiske byer.

På skinner til de schweiziske alper 

Vandretur i eksklusive St. Moritz
Stig med ombord på toget til St. Moritz, hvor der på turen venter os en af verdens flotteste og UNESCO-beskyttede jernbanestrækninger. Efter ankomst starter et sandt vandreeventyr i et af de mest eksklusive områder i de schweiziske Alper. Fra vores base i St. Moritz skal vi til tops blandt nogle af de mange +3000 meter høje bjerge som omkranser området. Glæd dig bl.a. til højdepunkter som Piz Nair og Berninapasset.

Matterhorn og Monte Rosa
Hvis der er nogen der brænder for togrejser, så er det vores vandreleder Poul Kattler, og på denne tur tager han dig med til den hyggelige by Täsch, som vil være vores base for vandreturene. Glæd dig til at besøge Monte Rosa-Massivet, hvor udsynet til ikoniske Matterhorn står som et af turens absolutte højdepunkter, og til panoramaudsigter fra himmelhøje bjergtoppe, udsyn over eventyrlige gletsjerdale og klassisk alpehygge.

Vandretur i eksklusive St. Moritz Matterhorn og Monte Rosa

Fra himmel til hav i Canada og USA

Første højdepunkt på denne rejse er de canadiske Rocky Mountains som vi udforsker på dagsvandreture i nationalparkerne Banff og Jasper. Herefter skal vi på en enestående togtur med The Canadian over The Rockies og Cascade-bjergene til først Vancouver, og derfra videre langs den fantastiske Stillehavskyst til Oregon, med et stopover i Seattle undervejs. Dette er en af verdens flotteste togture, og den kan snildt måle sig med Orientekspressen i Europa. Som prikken over i'et slutter vi af med nogle gode gåture ved Oregons forrevne kyst og det naturlige vidunder Crater Lake, der er verdensberømt for sit azurblå vand.

Fra himmel til hav i Canada og USA

Tag toget til Tyskland 

Vandreferie i Sächsische Schweiz
Oplev de romantiske bjerge med særprægede sandstensklipper, formet af vind og vejr, her i grænselandet mellem Tyskland og Tjekkiet. Jytte Flamsholt, forfatter af Politikens "Turen går til Tyskland", guider os igennem et forrygende miks af kultur og natur her i det tidligere DDR. Vi oplever også Dresden, Tysklands måske smukkeste by, med mange formidable barok-bygninger. 

Vandreferie langs Rhinens bakker
Stig med ombord når vi med tog sætter kursen ned gennem Tyskland til den mest romantiske del af Rhinen. Her i Rheinland-Pfalz-regionen skal vi vandre blandt idylliske vinmarker og hyggelige småbyer, og undervejs vil vi se utallige slotte, borge og ruiner præge de smukke landskaber – det er intet under at UNESCO har udnævnt dette skønne område til verdenskulturarv.

Vandreferie i Sächsische Schweiz Vandreferie langs Rhinens bakker

Sommer i Tyrol

Udnyt chancen for at komme med på en af vores mangeårige bestsellere. Fra vores base på det luksuriøse 4*-stjernede Hotel Alpenland vandrer vi gennem idylliske landskaber med blomstrende enge og imponerende udsigter til bjerge og gletsjere. Både naturen og vores hotel er i en klasse for sig, og når vi ikke er ude at nyde de fabelagtige vandringer, kan du frit benytte dig af hotellets skønne spa- og wellness-fasciliteter.

Sommer i Tyrol