Tag med på et fantastisk eventyr med Hurtigruten i 2021!

Nyhed

Drømmer du dig væk på et eventyr med store vidder til verdens fjerneste hjørner? Og drømmer du om at nyde roen på et flot og ikke mindst luksuriøst skib? Så har Ruby Rejser og Travelnorth løsningen til dig! Tag med Hurtigruten på en fantastisk sejlads i 2021 med et dyreliv og en natur, du sent vil glemme. Glæd dig til bl.a. at møde søde pingviner, isblokke i massevis, at opleve fjorde og fjelde med fantastiske udsigter eller det magiske nordlys. Lyder det som noget for dig? Så læs endelig med her!

Hurtigruten

Hurtigruten i 2021

Langs Norges kyst

Tag med Hurtigruten langs Norges kyst og opdag den helt fascinerende natur og ikke mindst de hyggelige kystbyer. Hurtigruten er bestemt specialister, når det gælder Norge og dens natur - det var nemlig her, Hurtigruten startede med at sejle! Rejsen er stadig populær som aldrig før og er bl.a. kendt for at være verdens smukkeste sørejse. Og det er en rejse, som hver gang vil blive ved med at overraske dig pga. årstidernes skiften, og de smukke naturoplevelser de indbyder til!

Explorerrejser

Hvis du drømmer om en sejlads længere væk, er Hurtigruten også dit svar! På en explorerrejse til bl.a. de uspolerede og arktiske egne i både Grønland, Canada og Svalbard, eller til de eksotiske strande i Latinamerika eller endda til det frosne kontinent, Antartkis, er du sikret en oplevelse for livet. Hvis du har masser af eventyrlyst, og du bare ikke kan vente med at opleve verden, er en explorerrejse med Hurtigruten en gylden mulighed til netop dig!

Explorerhold der er ude at opleve naturen Palmer og hvide sandstrande Pingviner der hygger og bader

Hurtigrutens 4 sæsoner i Norge

Uanset årstid kan du med Hurtigruten få fornøjelsen af at opleve Norges smukke kyststrækning. Hver årstid har noget helt særligt at byde på og oplevelserne varierer derfor efter rejsetidspunkt. Glæd dig bl.a. til at se det magiske nordlys om vinteren eller til at opleve de lange lyse natter i midnatssolen. Med Hurtigruten er der afgang næsten hver dag året rundt – så find din favorit årstid og book næste års eventyr allerede i dag!

Sommer

Sommeren i Norge er noget ganske særligt. De lange lyse timer hele døgnet rundt giver mulighed for nogle helt specielle naturoplevelser. Glæd dig til at se solen kaste lys over Norges smukke fjorde og fjelde, hvor især Geraingerfjorden på den nordgående rejse er et must at opleve!

Efterår

Efteråret byder ikke mindst på lige så magiske oplevelser med sæsonens røde og brune nuancer, der gør naturen og landskabet utrolig flot! Glæd dig til at opleve Hjørundfjorden med disse smukke farver, når Hurtigruten sejler i efteråret. Og du kan tilmed være heldig at se nordlyset selv på denne årstid!

Vinter

Om vinteren giver det dig nogle helt unikke muligheder for at se det smukke nordlys danse på nattehimlen! Det er en helt særlig oplevelse, når du står på dækket af Hurtigruten, som du sent vil glemme. På Hurtigrutens vinterrejser kan du tilmed få oplevelsen af en tur med hundeslæde, snescooter eller bo på et snehotel!

Forår 

Om foråret kan du få den spirende natur helt under huden med en sørejse med Hurtigruten! Glæd dig også til at se dyrelivet, der er ved at vågne fra vinterens hi, og til at se smukke lyse farver i landskabet. Du kan sågar være med til at fejre Norges nationaldag d. 1. maj!

Geirangerfjorden om sommeren Nordlys i norsk by Hurtigruten i norsk fjord

Overblik over Hurtigrutens destinationer

Med Hurtigruten kan du få fornøjelsen af at opleve smukke Norge i alle årstider, og hver årstid indbyder til helt særlige og fantastiske oplevelser og syn, der er værd at glæde sig til! Men hvis du søger et vaskeægte eventyr tilbyder Hurtigruten også ekspeditionsejladser til bl.a. Grønland, Nordamerika og endda til eksotiske steder som Sydamerika, Caribien og Centralamerika! Nedenfor er alle Hurtigrutens destinationer angivet, så du kan finde dit eventyr til lige den destination, du ønsker!

  1. Norges kyst
  2. Antarktis
  3. Svalbard
  4. Island
  5. Grønland
  6. Nordamerika