Hurtigruten langs Norges kyst – Vi giver flybilletten!

Nyhed

Kunne du tænke dig en anderledes oplevelse? Næste år har du mulighed for at tage på en rejse langs Norges kyst, hvor du slet ikke skal tænke på flybilletten – den klarer vi!

Hurtigruten

Hurtigruten langs Norges kyst

Hos Ruby Rejser tilbyder vi sejladsrejser med Hurtigruten langs Norges kyst, og du kan vælge mellem tre fantastiske rejser på hhv. 6, 7 og 12 dage. Booker du din rejse inden den 20. september 2021 med afrejse mellem 1. april og 31. december 2022, giver vi flybilletten! Desuden får du som bonus 500,- NOK pr. person på 6- og 7-dages rejserne og 1000,- NOK på 12-dages rejsen i lommepenge, som kan bruges ombord på skibet.

 • Bergen – Kirkenes - Bergen på 12 dage
  På denne rejse udforsker over 2.400 sømil langs Norges bjergtagende kyst. Rejsen tager dig først i nordgående retning mod det berømte Nordkap og derefter sydpå igen mod charmerende Bergen. Du vil opleve skønheden af den norske kyst, og der vil også være mulighed for at gå på opdagelse i en række forskellige tilvalgsudflugter og seværdigheder. Du vil passere mere end 100 fjorde og 1.000 bjerge på denne smukke sørejse og krydse polarcirklen ikke færre end to gange!

 • Bergen – Kirkenes på 7 dage
  På denne rejse vil du sætte kursen fra Bergen og opleve en lang række enestående og spektakulære landskaber. Du vil opleve små landsbyer med færre end 200 indbyggere, såvel som store byer der emmer af liv og glade dage. Tager du afsted om sommeren, kan du besøge Geirangerfjord, som er på UNESCOs verdensarvsliste, og tager du afsted i efteråret, kan du sejle i Norges smukkeste fjord, Hjørundfjorden.

 • Kirkenes – Bergen på 6 dage
  På denne rejse vil du starte 500 km nord for polarcirklen. Om dagen vil du sejle gennem utroligt smukke steder såsom Vesterålen og Lofoten, hvor du vil opleve majestætiske fjelde, som rejser sig lige op fra havet. Vi vil da krydse polarcirklen på en sydgående tur, hvor du vil opleve klimaet og landskabet blive mildere og mildere. Tager du afsted mellem maj og oktober, vil du være med til at besøge Trollfjord og Lyngenfjord, som er kendt for sine smagfulde Lyngen rejer.

Explorerrejser på Island og Svalbard - OBS ikke en del af kampagnen

   

Hvis du allerede har rejst med Hurtigruten, eller blot har lyst til at udforske dine muligheder, kan du i stedet tage på en explorerrejse på Island eller Svalbard. 

 • Island på 9 dage
  Vælger du at tage med på en explorerrejse til Island, kan du forvente at opleve den enestående islandske kyst i det bedste sceneri. På denne rejse vil du opleve alt fra imponerende og kraftfulde vandfald til flotte gletsjere og lavamarker. Selvsagt er en explorerrejse til Island en magisk naturoplevelse udover det sædvanlige.

 • Island på 11 dage
  På denne islandsrejse vil du ligeledes opleve øen fra alle sider, med alt hvad den har at byde på. Du vil blandt andet opleve varmekilder, rå vildmark, tårnende vulkaner, historiske bopladser, mørke lavamarker og kraftige vandfald. Du vil ikke gå glip af noget af Islands charme på denne tur.

 • Naturekspedition på Svalbard
  Denne rejse foregår i sommerhalvåret, hvor du kommer til at opleve naturens og dyrelivets opvågning fra vinterdvalen. Da isen smelter i denne sæson, vil det være muligt at sejle helt tæt på de vilde kyster. På Svalbard vil du udforske dybe fjorde, tårnende gletsjere og spejde efter isbjørne. Der er sågar chancer for at se vågehvalen komme op til overfladen, hvis vi er heldige.

 • Svalbard rundt
  Denne rejse er for dem, der ønsker at opleve Svalbards unikke dyreliv helt tæt på. Svalbard er hjemsted for hvaler, isbjørne, rener, polarræve og søpapegøjer m.m. og vi håber selvfølgelig på at få dem alle at se. Du kommer til at rejse helt tæt på dyrelivet, besøge nationalparker, smukke fjorde og majestætiske gletsjere.

   

Til lands eller til vands

På en ekspeditionsrejse med Ruby Rejser skal du overveje, hvorvidt du ønsker at bo på en båd, eller på et hotel. På vores sejladsrejser langs Norges kyst får du mulighed for at se landskabet fra et helt andet perspektiv. Turen langs kysten er kendt som en af de allersmukkeste sørejser i verden, og er selvsagt en uforglemmelig oplevelse. Smukke norske landskaber, vilde naturscenarier og fantastiske udsigter kan findes overalt på ruten.

Hvis du ikke er meget for at sejle, er der dog også mulighed for at forblive tillands. Her anbefaler vi bl.a. Svalbard eller Tromsø, som begge er helt fantastiske destinationer. Tromsø er Nordnorges største by, og her er en masse at opleve. Du kan også tage en tur til Longyearbyen på Svalbard, hvor der også er masser af mulighed for aktiviteter i de vilde vinterlandskaber. Har du allerede oplevet denne side af Norge, kan du også overveje en destination såsom Reykjavik på Island, hvor du både kan finde unik arkitektur og vild natur.

Er du i tvivl om, hvilken rejse du skal vælge, er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. 86 15 35 99, så hjælper vi med at finde den perfekte ferie til dig.

OBS! Ekspeditionsrejser er ikke en del af kampagnen.