Risikofri afbestilling på dit næste cykelkrydstogt!

Nyhed

Hos Ruby Rejser kan du med ro i sindet booke dit næste cykelkrydstogt for 2021 og frit afbestille helt frem til den 30. april. Det vil sige, at du kan afbestille dit cykelkrydstogt uden gebyrer frem til 30. april 2021. Det er kun gældende for nye bookinger fra 1. oktober 2020 og det er ikke gældende for større grupper over 10 personer. 

OBS. Fri afbestilling gælder kun nedenstående rejser!

På vores cykelkrydstogter får du den bedste kombination af en flodbådsferie og en cykelferie. Du får lov til at betragte kysten fra to vinkler. På vores cykelkrydstogter lægger du til ved forskellige havne langs de floder, skibet sejler på. Undervejs på din rejse, har du mulighed for at drage på land med cyklen og cykle rundt og opleve, hvad diverse flodområder har at byde på. De fleste cykelkrydstogter langs floderne er meget nemme i fladt terræn og med relativt korte etaper. Andre cykelkrydstogter går ind i landet fra floderne i mere bakket terræn, mens turene i Kroatien til tider byder på mere bjergrige ruter.

For at hjælpe dig med at finde et cykelkrydstogt der passer til dig, har vi nedenstående vores top 3 cykelkrydstogter: 

Skønne Mosel med MS Patria 

På dette cykelkrydstogt sejler vi langs floderne Mosel og Saar, der tager os fra Koblenz til Saarburg. Floderne Mosel og Saar bugter sig fra den ene maleriske landsby til den anden. Begge floder tilbyder uovertruffen udsigt over slotte højt på bakkerne, stenklædte fæstninger, billedskønne vingårde og meget, meget mere. Fra dag til dag vil du cykle dig gennem denne magiske region, hvor du vil opleve kulturelle byer og nyde diverse seværdigheder samt den skønne og uberørte natur.

Hos Ruby har du såmænd også muligheden for at vælge turen der går fra Koblenz til Saarburg. Lige gyldigt sejlretning er du sikret et fortryllende landskab, eventyrslotte, prisbelønnede vinmarker på stejle skråninger og historiske middelalderlige byer og landsbyer. 

Donauschlinge 2 mennesker på cykelkrydstogt Donau

Donau, allersmukkest i Østrig

Hop med ombord når vi sætter kursen langs den tyske og østrigske strækning af Donau – en sand fornøjelse! Cykelstierne skråner blidt ned ad bakke, efter flodbredden gennem smukke små landsbyer og grønne Donau landskaber. Gå ikke glip af den vidunderlige ”Great Loop” hvor Donau slynger sig 180 grader i et fantastisk betagende landskab. Derefter sejler vi til Mauthausen der byder på smukke klostre, terrasserede vinmarker og eventyrslotte. Du får også lov til at opleve Wien der kan blære sig med sit vidunderlige rådhus, den ikoniske St. Cathedral og verdens ældste pariserhjul (Riesenrad). Disse og mange andre seværdigheder er lette at udforske på cykel, og når du har brug for en pause, kan du prøve en af Wiens verdensberømte kaffehuse. Du kan også fortsætte det kulinariske og kulturelle eventyr og måske stoppe ved Wiens Opera house eller smage den famøse Wiener Schnitzel med lokal vin i en af de mange bistroer.

Der er også mulighed for at tage med på en af vores mest populære cykelkrydstogter, hvor du kommer gennem hele 4 lande! Tyskland, Slovakiet, Ungarn og Østrig. Du vil være ombord på nogle af vores mest komfortable flodbådsskibe hvor du kan nyde en eksklusiv atmosfære i de rummelige, bekvemme hytter. På næsten hele turen cykler du på fredelige cykelstier i vidunderlige landskaber langs med Donauflodens bredder. Der er hyggelige landsbyer med brostensbelagte krogede gader. På turen får du lov til at bestemme dit eget tempo når du er på cyklen. Så du kan godt glæde dig til tre af Europas mest charmerende hovedstæder, nemlig Wien, Bratislava og Budapest.   


Riesenrad Passau Waschau

Holland - sydruten og nordruten

    Holland er uden tvivl en af de største cykelnationer i Europa. På sydruten kommer du forbi Hollands vartegn, de mange forskelligartede vindmøller, den gamle badeby Scheveningen ved Nordsøen, porcelænsbyen Delft, ostebyen Gouda, havnebyen Rotterdam og selvfølgelig hovedstaden Amsterdam, hvor sejlturen starter og slutter. Især i foråret kan du cykle langs strålende og farverige blomstrede marker, der udentvivl vil betage dig med deres dufte og den klare luft. 

    På nordruten får du afvekslende naturoplevelser hvor det er alt fra fladt marskland til lange hvide strande og flotte grønne enge. Især i den nordlige del af Holland er der en helt speciel stemning. Befolkningen er enormt gæstfrie og du bliver taget godt i mod som turist. Der er mange Hollandske specialiteter så som oste, øl fra bryggeriet Texels, røget fisk fra de små fiskerlejer og selvfølgelig de smukke vindmøller. 

    sydruten, Holland Nordruten  

    Alternativer

    Hvis ikke du er meget for at sejle, men den aktive del stadig har din interesse tilbyder vi et stort udvalg af forskellige cykelferier. Her kombinerer du fantastiske oplevelser og aktivferie. Du kan bl.a. prøve nogle af vores mest populære destinationer i de store cykellande som Frankrig, Italien, Holland og Spanien. Hvis du er tilhænger af mottoet "ude godt, hjemme bedst", så tilbyder vi også naturskønne og oplevelsrige cykelferier i Danmark