Spar op til 25% på din Norges kyst-rejse

Nyhed

Med håbet om, at verden snart åbner mere op, og det igen bliver muligt at tage på eventyr, står vi nu klar med alletiders kampagne for Hurtigruten! Du får nemlig lige nu op til 25% rabat på din sejlads langs Norges kyst i 2021. 

Kampagne Hurtigruten

En rejse langs Norges kyst med Hurtigruten er ikke bare en sejlads gennem fantastisk natur med høje fjelde og dybe fjorde - nej det er også en kulinarisk rejse. Undervejs besøger du desuden 34 havne og mærker stilheden i fjordene. Det bliver en oplevelse, du aldrig kommer til at glemme - både til vands, til lands og til bords.

Vælg mellem Hurtigrutens klassiske rejser langs Norges kyst på enten 6, 7 eller 12 dage og glæd dig til en rejse for livet. Kampagnen gælder for sejladser med afrejse 1. marts til og med 31. december 2021.
Kampagnen slutter 29. marts 2021 - Har du altid drømt om et eventyr langs Norges kyst, så er det altså nu, du skal slå til!

Hurtigrutens klassiske rejser

Vælg en klassisk sejlads på 6, 7 eller 12 dage langs Norges kyst. Du oplever massevis af spændende byer og uforglemmelige landskaber langs den smukke kystlinje, der strækker sig over 2.400 sømil. Der er også et stort udvalgt af udflugter, når I kommer i land! 
 

 • Sydgående: Kirkenes til Bergen
  Højdepunkterne på denne 6-dages rejse begynder, når vi sejler fra Finnmarken gennem nogle af verdens mest maleriske landskaber langs kysten. Rejsen starter 500 km nord for polarcirklen i smukke Kirkenes. 
  Pris fra kr. 6.275,- pr. person inkl. helpension og sejlads i valgte kahytstype 

   
 • Nordgående: Bergen til Kirkenes
  Vi starter i Bergen, byen mellem de 7 fjelde, og fortsætter hele vejen til Kirkenes i nord. En 7-dages rejse, hvor vi om sommeren besøger Geirangerfjorden og om efteråret den smukke Hjørundfjord. 
  Pris fra kr. 7.356,- pr. person inkl. helpension og sejlads i valgte kahytstype 

   
 • Rundrejse: Fra Bergen via Kirkenes og retur til Bergen
  På denne 12-dages rejse besøger du hele 34 havne tur/retur, og ved at sejle både frem og tilbage oplever du hele strækningen i både dags- og aftenlysets skær. Turen kaldes "verdens smukkeste sørejse" af rejsebogsforlaget "Lonely Planet".
  Pris fra kr. 10.819,- pr. person inkl. helpension og sejlads i valgte kahytstype 

Find din årstid

Hurtigruten sejler året rundt langs Norges kyst, og oplevelserne afhænger af årstiden. Book din favoritårstid og glæd dig til en rejse, du aldrig glemmer! 
Rejs mellem 1. marts og 31. december 2021

Rejs med Hurtigruten om sommeren

Sommeren | Juni - August

Oplev lyse timer hele døgnet når midnatssolen om sommeren oplyser de smukke fjorde og fjelde. Nord for polarcirklen går solen nemlig aldrig ned i juni og juli. Det unikke er besøget i Geirangerfjorden på vej mod nord (juni, juli og august).

Rejs med Hurtigruten om efteråret

Efterår | September - Oktober

Efterårets røde og brune nuancer gør landskabet utrolig malerisk. Det er det smukkeste bagtæppe på vej mod nord, når Hurtigruten sejler ind til Hjørundfjorden. Over polarcirklen har du i efteråret også mulighed for at opleve nordlys. 

Rejse med Hurtigruten om vinteren

Vinter | November - Februar

Muligheden for at opleve det grønne dansende nordlys over polarcirklen er et af vinterens absolutte højdepunkter!
Du kan også prøve underholdende vinteroplevelser som hundeslædekørsel, snehotel eller snescooterkørsel gennem det hvide vinterlandskab.

Rejs med Hurtigruten om foråret

Forår | Marts - Maj 

Oplev når naturen vågner fra sin vinterdvale, og dyrelivet kan spottes i landskabet. Du vil opleve, hvordan kysten ændrer farver og form, om end du er syd eller nord for polarcirklen. I maj kan du også være med til fejringen af Norges nationaldag.

Kampagnen slutter 29. marts 2021