Restpladser i sommeren på grupper og fællesrejser

Restpladser i sommeren på grupper og fællesrejser

Nyhed

Sommeren er over os, og det er derfor ved at være sidste chance, hvis du vil sikre dig plads på en af vores gruppeture eller fællesrejser sydpå denne sommer. Der er nemlig kun meget få pladser tilbage nu, og flere afgange er allerede udsolgt. Hvis du vil med, kan du herunder se og læse mere om de ture, hvor der stadig er pladser tilbage.

Er det mere de koldere egne af kloden, du ønsker at udforske, kan du også læse mere om vores helt nye ekspeditionssejlads til Grønland og Canada, eller komme med til et spændende foredrag om vores nordlysrejser.


Høje bjergpas i Valloire, Frankrig – Gruppevandretur med dansk rejseleder

Afrejse: 6. august – Få pladser tilbage

Fra den charmerende by Valloire udforsker vi de omkringliggende grønne bjerges høje bjergpas med udsigt til de sneklædte tinder og nogle af de højeste toppe i Alperne. Du kommer med på en vandreuge, hvor der i sandhed er højt til himlen, og hvor det store udvalg af vandrestier byder på nogle fabelagtige vandredage.
Vi bor på et skønt, klassisk fransk hotel, hvor vi spiser fælles morgen- og aftensmad i hotellets restaurant, og hvor der er rig mulighed for at få en snak om dagens oplevelser. 

Læs mere om Høje bjergpas i Valloire her.


Wildschönau, Østrig - Få pladser tilbage

Oplev det klassiske Østrigs smukke dale, bjerge, natur og charmerende alpestemning.

Afrejse 14. juli - Få pladser tilbage
Afrejse 21. juli - Få pladser tilbage
(Den 21. juli er kun kør-selv, da bussen er fuld).

Læs mere om Wildschönau her.


Matterhorn, Schweiz - 2 pladser tilbage

Med udgangspunkt i byen Täsch udforsker vi Monte Rosa-massivet i de Schweiziske Alpers måske smukkeste vandreområde.

Afrejse 20. juli

Læs mere om Matterhorn her.


Sachsiske Schweiz, Tyskland - 4 pladser tilbage

Tysklands svar på Grand Canyon, hvor vi oplever særprægede sandstensklipper formet af vind og vejr, og formidable barokke bygninger.

Afrejse 21. juli

Læs mere om Sachsiske Schweiz her.


Po-floden og Venedigs lagune – Cykelkrydstogt med dansk turleder

Afrejser:
14. juli - Få kahytter tilbage
21. juli - UDSOLGT 

Oplev det ukendte Italien langs Po-floden på denne fantastiske tur mellem Mantova og Venedig.
Vi cykler gennem store, skønne naturområder og langs floderne Mincio og Po til Venedig. Undervejs oplever vi de små hyggelige landsbyer og bliver imponeret over de gamle, historiske kulturbyer. Ombord på vores hotelbåd Vita Pugna bliver vi rigtig forkælet med lækker mad, og turens højdepunkt er de to nætter, som vi tilbringer i Venedigs lagune.

Læs mere om Po-floden og Venedigs lagune her.


Rhinens perler – Cykelkrydstogt i Holland og Tyskland med dansk turleder

Afrejse:
11. august - Få kahytter tilbage

En skøn cykeluge gennem Hollands og Tysklands flotte natur og digelandskaber, historiske byer med imponerende arkitektur og kulturmetropoler som Düsseldorf og Köln. 
Nogle af turens højdepunkter inkluderer, når vi cykler forbi Kinderdijks 19 gamle vindmøller, som er UNESCO verdensarv og videre igennem eventyrlige nationalparker som "De Biesbosch" og til Hansestaden Wesel med sine talrige minder fra den preussiske storhedstid.

Læs mere om Rhinens perler her.


Vintur på Rhinen og Necker – Cykelkrydstogt i Tyskland med dansk rejseleder

Afrejse:
8. september - 1 kahyt tilbage

En fantastisk flot cykelrute langs floderne Rhinen og Neckar, som undervejs byder på skønne landskaber og udsigtspanoramaer med både borgruiner på de stejle bjergskråninger, kilometervis af vinbjerge og små hyggelige vinbyer fyldt med farverige og blomsterudsmykkede bindingsværkshuse. Undervejs er der rig mulighed for at stoppe op og opleve de mange kendte seværdigheder, samt smage de lokale vine, som produceres i området.


Det bedste af Holland og Belgien – Cykelkrydstogt med dansk turleder

Afrejse:
15. september - 2 kahytter tilbage 

Oplev det bedste af Holland og Belgien på denne tur gennem det charmerende franskprægede Flandern og det flade cykelland Holland. Vi sejler med den populære båd MS Fluvius, som lige er blevet totalt renoveret, og båden fremstår derfor som næsten ny her i sæsonen 2018.  
Dette er en tur, hvor vi både oplever de vidunderlige, historiske byer Gent og Brügge, Hollands smukke floder og kanaler omgivet af gamle vindmøller på stribe, diamantbyen Antwerpen og storbyatmosfæren i Amsterdam. 


Det sydlige Dalmatiske Øhav – Cykelkrydstogt med dansk cykelguide

Afrejser:
30. juni - UDSOLGT
7. juli - 3 kahytter tilbage
14. juli - UDSOLGT
21. juli - UDSOLGT
28. juli - 2 kahytter
8. september - UDSOLGT
15. september - UDSOLGT 

Vi forstår godt de gæster, som vælger at tage denne tur mere end én gang. Omgivelserne er fantastiske, og vores altid veloplagte turleder Preben tilpasser turen, så alle får en optimal oplevelse. 
Vi cykler gennem smukke, bakkede landskaber og gamle charmerende byer. Undervejs nyder vi lækker mad på lokale restauranter, udsyn til det krystalklare badevand og hinandens hyggelige selskab.


Det nordlige Dalmatiske Øhav – Cykelkrydstogt med dansk cykelguide

Elsker du Kroatien, men er du på udkig efter et alternativ til vores populære cykelkrydstogt i Det Sydlige Dalmatiske Øhav? Så se med her. 

På denne helt nye pioner-tur tager vi dig til efteråret med til det nordlige Dalmatiske Øhav, hvor en uges cykel- og sejlfornøjelser venter under de eksotiske himmelstrøg. En lokalguide leder i samarbejde med vores velkendte turleder, Preben, turen. Vi vil undervejs opleve imponerende vandfald, gamle kystbyer, svalende skærgårdssejlads, gastronomisk forkælelse og ikke mindst hyggeligt samvær.

Afrejse:
6. oktober - Ledige pladser


Saalbach Hinterglemm, Østrig – Aktiv fællesrejse for singler med børn

Afrejser:
30. juni - Begrænsede pladser tilbage
21. juli - UDSOLGT 

Tag børnene med til dette dejlige sommerferieområde i Østrig, hvor de mange aktivitetsmuligheder og andre børn helt sikkert vil sørge for en underholdende og oplevelsesrig sommerferie for både børn og voksne.
Fællesskabet er i højsædet, og vi laver både mad, finder på aktiviteter og hygger sammen. Så selvom al socialt samvær er frivilligt, indfinder fællesskabsfølelsen sig altid hurtigt.


Saalbach Hinterglemm, Østrig – Aktiv fællesrejse for alle

Afrejser:
7. juli - UDSOLGT
14. juli - Begrænsede pladser tilbage 

Tag med alle de andre Ruby-gæster til Saalbach Hinterglemm til sommer på vores aktive fællesrejse, og udforsk landskabet og de omkringliggende områder i godt selskab. Det er et stort område med et utal af fabelagtige vandre- og cykelstier, og i Saalbachs bilfrie bykerne finder du både butikker, restauranter og cafeer.   


Ekspeditionssejlads i Grønland og Canada

Forkæl din indre eventyrer, og tag med på denne helt nye ekspeditionsrejse. Du får et indblik i Grønlands historiske bosættelser, fantastiske hvalfiskerbyer og imponerende gletsjere, og du betages af Canadas rå kystnatur, vilde dyreliv og fantastiske UNESCO-områder.

På denne 17 dages rejse, bliver du taget med ned langs Grønlands fantastiske kyst, tværs gennem Labrador-havet og videre til Canada, hvor bl.a. arkæologiske fund fra vikingetiden og spændende hvalfangerhistorier venter. 

Hele strækningen er blændende smuk og vil give dig minder for livet.

Afrejse:
22. september


Foredrag om nordlysrejser

Drømmer du om at opleve det magiske lysfænomen danse på himlen, men ved du ikke helt, hvor du skal tage hen og hvornår? Så tag med til vores foredrag om nordlysrejser og bliv klogere på mulighederne. 

Vores erfarne guide, Jakob, der har besøgt de fjerneste egne af verden, besvarer alle dine spørgsmål, deler erfaringer og tips og giver et overblik over hvilke nordlysrejser, vi tilbyder. 

Pris:
DKK 100,- per person
Inkluderet i prisen: vin, let tapas og kaffe

Datoer for afholdelse:
14. juni - Mejlgade 46B, Aarhus C
23. august - Roskilde 

Tilmeld dig foredraget her.