Ferietype
Rejseform
Afrejse uge
Rejsemål

Cykelferie på racer

Cykelløb og ferie for de entusiastiske cykelmotionister

Ønsker du en anderledes ferie med fart, hygge, bjerge og hårnålesving? Drømmer du om at gennemføre de legendariske løb La Marmotte og Maratona dles Dolomites, eller skal sommeren tilbringes under den spanske sol? Så tag med os på en aktiv cykelferie på racer.

Cykelferier på racer er med god grund blevet mere og mere populært. Her har du nemlig mulighed for at opleve spændende lande og deres kultur, samtidig med at du får udfordret dig selv, får frisk luft og bedst af alt udsigt til de smukkeste landskaber fra din cykelsadel. Vi har i mange år sendt gæster afsted til destinationer i Europa, der alle er nøje udvalgte med fokus på selv de mindste detaljer, og vi stiller høje krav for at kunne tilbyde vores gæster det bedste! En cykelferie på racer er et godt valg til din næste ferie, hvis du ønsker at opleve både natur og kultur, dele din entusiasme med ligesindede og komme hjem med stærke lår- og lægmuskler og en fornyet motivation til at fortsætte træningen derhjemme.

Vi lægger stor vægt på at finde gode hoteller med en god beliggenhed og de nødvendige faciliteter, så rammerne er i orden. Vi sørger for mulighed for aflåst cykelopbevaring, så cyklerne kan stå sikkert opbevaret. Desuden skal værelser og omgivelser være lækre, og det er vigtigt, at maden er god, så vores gæster er klar til den efterfølgende dag på cyklen. Vi har på alle vores gruppeture en dansk repræsentant med, der sørger for, at rejsen foregår som planlagt - dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om det praktiske, men kan fokusere al din energi og tid på at træde i pedalerne.

Cykelferie med vægt på det sociale

På trods af det store fokus på udfordrende etaper og højdemeter handler en ferie på racer ikke kun om at være aktiv og opleve, men i lige så høj grad om det sociale fællesskab og det faktum, at vi er samlet om en fælles passion. Vi lægger stor vægt på, at vores gæster får den bedste oplevelse, og uanset om du tilmelder dig sammen med en kammerat, din kæreste eller på egen hånd, så venter der en stor social oplevelse. Vi cykler, vi hygger os, og vi har det sjovt. Der er plads til kaffestop, vi nyder udsigter, og vi afslutter dagen med en kold forfriskning. Vi tilsikrer os altid, at de grupper, vi sender afsted, er en tilpas størrelse til, at alle får en god oplevelse. Skal du med ud og opleve Europa på to hjul? Så på med hjelmen og udforsk vores spændende cykelferier nedenfor!

 

 

Læs mere
Se et udvalg af vores rejser herunder
per side
Frankrig - Spanien | Oplev de ikoniske bjerge fra Tour de France | Sværhedsgrad 4

Tag med på denne fantastiske cykelrejse på racer, hvor du kommer til at prøve kræfter med mange af de stigninger, som Jonas Vingegaard fløj op over, da han vandt Tour de France i både 2022 og 2023.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
 • 7 nætter
Forespørg
Spanien | Cykelferie på racer på egen hånd | Sværhedsgrad 4

Udfordrende bjergetaper, fænomenal natur og kulinariske oplevelser venter dig, når cykelferien går til Girona i Spanien. Denne cykelferie kommer uden tvivl til at berige din billedbog med mange minder!


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Spanien | Cykelferie på racer på egen hånd | Sværhedsgrad 4

Denne cykelferie til Spanien er skræddersyet til dig, der drømmer om en rejse fyldt med fart, smukke landskaber, episke middelalderbyer og delikat middelhavsmad. Skal du med?


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5 nætter
Forespørg
Spanien | Cykelferie på racer på egen hånd | Sværhedsgrad 3

Glæd dig til en fantastisk motionscykelferie i det spanske, når turen går til mageløse Mallorca, hvor du blandt andet vil opleve kystbyer, historiske cykelstrækninger og landskaber ud over det sædvanlige.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Spanien | Cykelferie på racer på egen hånd | Sværhedsgrad 3

Tag med på en vidunderlig motionscykelferie med fast base, hvor udsigterne og oplevelserne er i topklasse. Oplev karakteristiske spanske byer, skøn natur og Mallorca fra sin bedste side!


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København eller egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Frankrig | Et af verdens hårdeste endags-motionscykelløb | Sværhedsgrad 4-5

Kom med til et af Europas absolut vildeste cykelløb i Frankrig. Prøv kræfter med de 21 serpentinersving op til toppen af Alpe d’Huez og nyd den smukke udsigt derfra. Løbsdato i 2024 er 30 juni!


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København eller egen transport
 • 4 nætter
Forespørg
Italien | Motionscykelløb på egen hånd | Sværhedsgrad 4-5

Har du mod på at udfordre dig selv på cyklen og opleve skønne Italien fra en helt ny side? Så er cykelløbet Maratona dles Dolomites - Enel det helt rette løb for dig! Løbsdato i 2024 er 7. juli!


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 4 nætter
Forespørg
Frankrig | Varm op til La Marmotte | Sværhedsgrad 4

Giv dig selv en fantastisk opstart og træning op til cykelløbet La Marmotte. Kør til starten i Alpe d’Huez fra Nice på 3 fantastiske cykeldage og oplev smukke landskaber og udfordrende bjergpas.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
 • 6 nætter
Forespørg
 

Cykelferie på racer i hele Europa

Vi tilbyder cykelferier på racer til nogle af de mest populære destinationer i Europa, og om du ønsker at opleve dejlig natur og hyggelige landsbyer i cykelparadiset Mallorca eller har mod på at prøve kræfter på et cykelmotionsløb, som det kendte Maratona dles Dolomites i Italien, er helt op til dig. Vi tilbyder flere fantastiske destinationer og skønne indkvarteringsmuligheder. Bestig de smukke bjergkæder i Frankrig, der er hjemsted for nogle af de mest kendte etaper fra Tour de France. Du vil opleve, at disse strækninger tager pusten fra de fleste - både grundet de overdådige landskaber - men også grundet det faktum, at de er utroligt udfordrende. Italien er også et oplagt rejsemål, hvis du vil ud på en unik rejse, der kombinerer det bedste fra cykelverdenen med Italiens skønne kulturskatte og gastronomi i særklasse. Spanien som destination er perfekt til dem, der ønsker at nyde livlige byer og storslåede naturscenerier - her er noget for enhver smag!

Tag på racercykelferie Smukke udsigter fra cykelsadlen Bjergkørsel på racercykel

Flere niveauer - find den racercykelrejse der passer dig

Du tænker måske, at cykelmotionsferier udelukkende er for de bedste cykelryttere, men det er langt fra sandheden. Der er nemlig plads til alle! Vores fleksible sværhedsgrader gør, at de, der lige er startet ud og ønsker at prøve sporten af i udenlandske omgivelser, også har mulighed for at deltage. Vi rejser alle med forskellige forudsætninger og formål, og vi gør derfor meget ud af at finde destinationer, hvor vi kan tilbyde flere forskellige niveauer på den samme rejse. Det betyder, at rejser man som par, kan man cykle på hvert sit niveau om dagen og stadig hygge sig og holde ferie sammen om aftenen. På den enkelte rejse fremgår det i beskrivelsen, hvilke niveauer der køres med.

Test dine kræfter i de internationale cykelløb

Vil du udfordre dig selv gennem hårde bjergstigninger og uendelige hårnålesving i billedskønne omgivelser? Så tag med os til nogle af de mest legendariske og største motionscykelløb i udlandet, La Marmotte i Frankrig eller Maratona dles Dolomites i Italien. Vi har mange års erfaring med at sende gæster afsted til de populære løb, så hvis du drømmer om at deltage og opleve en kombination af fantastisk natur og udfordrende højdemeter, så tøv ikke med at booke igennem os. Vi tilbyder en bred vifte af indkvarteringsmuligheder, og vi kan også være behjælpelige med transport, så alt, du skal tænke på, er at komme i form til den store dag.

Smuk natur på cykelferien Tag med til et cykelløb Bjerge på cykelferien

    

Hvad gør en ferie på racercykel anderledes end vores almindelige cykelferier?

Den største og mest iøjnefaldende forskel er selvfølgelig cyklen! Som det tydeligt fremgår af rejsens navn, er en ferie på racercykel en ferie, der foregår på en racercykel, og dermed er formålet med rejsen sat i et mere sportsligt lys end vores andre cykelferier, hvor de fleste ture gennemføres i et mere roligt tempo og med et stort fokus på kultur- og naturoplevelser. Cykelferie på racer er for dig, der ønsker en større udfordring og længere distancer. Det er for dig, der har fundet en stor interesse inden for sporten og ønsker at dygtiggøre dig, men stadig ønsker at nyde smukke omgivelser og det sociale aspekt, der ligger i at rejse med andre cykelentusiaster, du kan dele glæden ved sporten med.

Hvis du er glad for cykelferier, men foretrækker et mere afslappet tempo, hvor oplevelserne, omgivelserne og det sociale er endnu mere i højsædet, tilbyder vi også et væld af cykelferier på spændende destinationer rundt omkring i Europa. Her klares turene på en almindelig cykel eller elcykel. Alternativt, hvis du føler dig bedre tilpas med benene solidt plantet på jorden, kan du tage et kig i vores unikke vandreunivers, hvor du kan finde vandreferier for enhver smag.


4 gode grunde til at booke din næste ferie på racercykel hos os

 1. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du cykler på din egen cykel - vi tilbyder derfor at fragte den til destinationen for dig
 2. For at vi er sikret, at du får en god service fra start til slut, har vi altid en dansktalende repræsentant med på alle ture
 3. Hvis rejsen starter og slutter på forskellige hoteller, sørger vi altid for at få din bagage transporteret fra hotel til hotel
 4. Med mange års erfaring ved vi, hvad det kræver at planlægge og eksekvere en god cykelferie.

Ofte stillede spørgsmål
Hvor mange km om dagen cykler man ca. på en cykelferie på racer?

De fleste af vores ture er på mellem 60-150 km pr. dag. Vi har typisk to eller tre hold, hvor længden på turene er forskellig.

Er det bedst at leje cykel eller få transporteret min egen med?

Det er altid bedst at få din egen cykel transporteret til destinationen. Den kender du og er tryg ved, hvilket resulterer i en bedre oplevelse for dig. Du har selvfølgelig også mulighed for at leje en god cykel på de fleste af vores ture som et alternativ, hvis du ikke ønsker at få din egen med.

Skal jeg medbringe egen sadel, hvis jeg lejer cykel?

Du skal altid medbringe dine egne pedaler, og vi opfordrer også til, at du medbringer din egen sadel, så du får en mere komfortabel køreoplevelse.

Hvor mange km skal jeg have trænet inden, jeg tager på racer-cykelferie?

Det er meget forskelligt fra tur til tur, men ALLE cykelferier på racer bliver sjovere, hvis du er god form. Til vores cykelløb siger vi helst 20 x løbets længde, hvis du vil godt igennem løbet.

Hvilken gearing ?

Da de fleste af vores cykelferier på racer foregår i bjergerne, siger vi: 50/34 (compact) foran og gerne 12/30 (alt efter gearsystem) bagpå.