INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Girona og Costa Brava på racer

Spanien I Cykelferie på racer på egen hånd I Sværhedsgrad 4

Denne cykelferie til Spanien er skræddersyet til dig, der drømmer om en rejse fyldt med fart, smukke landskaber, episke middelalderbyer og delikat middelhavsmad. Skal du med?

In stock
Travel Code
CMI-003

Det kan du glæde dig til

Glæd dig til en hæsblæsende cykelferie, hvor du kommer til at opleve nogle af de bedste cykelområder i smukke Girona. Dette område gemmer på masser af skjulte skatte, såsom den famøse kystby Costa Brava, Pyrenæernes majestætiske landskaber og flere charmerende middelalderbyer, som emmer af historie, kultur og flot arkitektur. Udover dette kan du desuden opleve at cykle i fodsporene på nogle af de professionelle cykelryttere, der bor og træner i Girona. Alt dette kan du opleve kombineret med fremragende middelhavsmad og unikke stunder, som uden tvivl kommer til at fylde din billedbog med masser af gode rejseminder.

Kort


* Vi gør opmærksom på, at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser

Dagsprogram

Dag 1. Ankomst til Girona
I dag ankommer du til Girona, hvor du har masser af muligheder for at udforske denne historiske by. Du kan f.eks. besøge katedralen, som har verdens bredeste enkeltskib i gotisk arkitektur, eller du kan tage på eventyr i de smalle gader i det gamle jødiske kvarter, som er et af de bedst bevarede i verden. Vi anbefaler også en spadseretur langs Ramblaen eller middelaldermuren, som giver dig en fantastisk udsigt over smukke Girona.
Du overnatter i Girona.

Dag 2. Rundtur i Girona – Sant Hilari – Girona
Cykling: 102 km - 1560 højdemeter
I dag har du mulighed for at cykle på en rute, som ligger over 1000 m over havets overflade og fører dig til bjergbyen Sant Hilari. Stigningen til byen er ca. 30 km og er derfor en fremragende træningsmåde, da stigningen er lav, men lang. Dernæst byder dagen på en 18 km lang nedkørsel til den smukke by Santa Coloma. Denne rute er meget populær blandt lokale cykelryttere og bruges ofte til træning. Denne første cykeldag slutter i Girona, hvor du kører gennem det fantastiske landskab i Gironés-området. Bemærk, at denne tur kan forkortes.
Du overnatter i Girona. 

Dag 3. Girona-Calella de Palafrugell
Cykling: 82km - 1120 højdemeter
Turen i dag tager dig til den farverige region Costa Brava, hvor du cykler gennem en af de smukkeste veje i området, lige ud til det Azurblå Middelhav. Hernæst forlader du Girona-området og sætter kursen mod syd. Når du ankommer til Llagostera, cykler du op til Sant Grau-bjerget og kører ned til kysten. Efterfølgende følger du den fantastisk smukke kystlinje, indtil du ankommer til Calella de Palafrugell, en gammel fiskerby, som stadig har bevaret sin oprindelige charme. Her kan du f.eks. nyde et lækkert måltid mad eller en god drink, mens du suger den paradislignende atmosfære til dig.
Du overnatter i Calella de Palafrugell.

Dag 4. Rundtur i Calella – L’Escala – Calella
Cykling: 84km - 600 højdemeter
Denne dag byder på en rundtur i Empordà-regionens indre, hvor den berømte Italienske kunstner Dalí boede. Ruten er flad og omgivet af landbrugsområder samt masser af middelalderlige landsbyer med smukke romanske kirker i centrum. Derefter cykler du længere mod nord og ankommer til L’Escala og Empúries, sidstnævnte har et episk arkæologisk område ved havet, hvor du kan opleve græske og romerske ruiner fra år 600 f.Kr. Dette bliver en dag fyldt med historie, kultur og smukke cykelruter! Bemærk, at denne tur kan forkortes.
Du overnatter i Calella de Palafrugell.

Dag 5. Calella de Palafrugell – Girona
Cykling 58 km - 875 højdemeter
Fra Calella cykler du nordpå gennem Palafrugell og derefter østpå til La Bisbal de L’Empordà, som er en berømt by på grund af sit keramikmuseum samt sin smukke middelalderborg. Til sidst klatrer du op til Àngels-helligdommen, hvor du har en fænomenal udsigt over byen. Du afslutter ruten i Girona, hvor du kan spise aftensmad på en god restaurant i byen.
Du overnatter i Girona. 

Dag 6. Hjemrejse
Hjemrejse efter morgenmaden, medmindre du har bestilt ekstra nætter.

Forbehold for ændringer i dagsprogrammet:
Bemærk at dagsprogrammet er vejledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse.
Rutebeskrivelsen udleveres ved ankomst.

Indkvartering

Du kommer til at blive indkvarteret på forskellige hoteller under din rejse. Du kan du selv vælge, om du ønsker at bo på et Standard 3* eller Premium 4* hotel.

Sværhedsgrad 4

Denne cykelferie er en af de lidt mere krævende, da flere dagsetaper er over 80 km og ofte er over 1000 højdemeter.

Cykler og cykeludstyr

Du har mulighed for at leje forskellige carbon racercykler. Hver cykel er udstyret med cykelhjelm, vandflaske, grundlæggende reparationssæt og cykellås (en pr. par, hvis du lejer 2 cykler).
Cyklerne skal afhentes og afleveres hos Ciclo Turismes kontor, som ligger tæt på både stationen og hotellet.

Hvordan kommer jeg frem?

Fly:
Lufthavnen i Girona har gode forbindelser til hele Europa i sommersæsonen. Uden for sæsonen er der færre afgange. Du kan også flyve til Barcelona, hvor du kan tage toget eller bussen til Girona.

OBS:
Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse 3*

Fra 5.498,- DKK

1 person. Enkeltværelse 4*

Fra 7.498,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse 3*

Fra 4.298,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse 4*

Fra 5.398,- DKK
Praktiske Informationer

Mulige ankomstdage:

 • Hver dag i sæsonen 

Inkluderet i prisen:

 • GPX-spor og kort
 • 5x overnatning på 3* eller 4* hoteller 
 • 24/7 Assistance under rejsen

Ikke inkluderet i prisen:

 • Transport fra/til Danmark
 • leje af cykler
 • GPS
 • Ekstra nætter
 • Transfer
 • Rejseforsikring

Tillæg (se priser under "bestil"):

 • Leje af racercykel og evt. ekstraudstyr 
 • Transfer til/fra Girona 
 • Halvpension (2 middage) 
 • Ekstra nætter i Girona 

Rejsedokumenter:

Ved ankomst får du udleveret rejsedokumenter, hvor følgende indgår:

 • Detaljeret kort af rejseplanen
 • Kort med turistinformation
 • Liste af de reserverede hoteller
 • Identifikationsetiketter til bagage
 • Kort over Cicloturisme-butikken, hvor du kan aftente dine cykler

Bagagetransport:
På de dage, hvor du skifter hotel, sørger CICLOTURISME for at transportere din bagage. Du skal fastgøre identifikationsetiketterne på hvert enkelt stykke bagage og skrive det samlede antal stykker bagage på hvert stykke bagage, som du har med dig. Det maksimale antal stykker bagage pr. person er 2 stykker: en kuffert (maksimal vægt på 20 kg) og en håndbagage.

Agentforbehold:
Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Ciclo Turisme, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Ciclo Turisme. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af Rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.

Gå til toppen af siden