INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Marmotte Granfondo Pyrénées

En udfordring på cyklen i Pyrenæerne | Sværhedsgrad 5

Mange kender den traditionelle La Marmotte i de franske Alper, men nu kan du prøve kræfter med et tilsvarende cykelløb, Marmotte Pyrénées. Løbet finder sted d. 27. august 2023.

In stock
Travel Code
COL-038

Det kan du glæde dig til

Marmotte Granfondo Pyrénées vender tilbage, med den ultimative sværhedsgrad. Forbered dig på en udfordring i Pyrenæerne, hvor La Marmotte Pyrénées byder på ikke mindre end 5600 højdemeter fordelt på 163 kilometer. På løbet kan du se frem til fantastiske udsigter fra de udfordrede stigninger og fra de skønne bjergtoppe. 

På La Marmotte Pyrénées skal en af de hårdeste Tour de France stigninger, Col de Tourmalet, køres fra begge sider. Alene dét kan virke lidt skræmmende, men læg så lige Hourquette d'Ancizan, Col d'Aspin og det legendariske Luz Ardiden oveni, så har du en udfordring ud over det sædvanlige.

Se mere om Marmotte Granfondo Pyrénées på løbets officielle hjemmeside her.

Kort over rejsen

Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelse

Information om løbet

Cykelløbet finder sted d. 27. august 2023. Løbet starter i Argelés-Gazost med Col du Toumalet (18 km) som første store udfordring. Herfra venter Hourquette d'Ancizan (17 km), Col d'Aspin (12 km) Col du Tourmalet (17 km) fra modsatte side og til sidt Luz Ardiden (14 km) 

Løbet slutter i Luz Ardidentæt på toppen. Herfra er der ca. 14 km retur til hotellet, det meste af turen ned ad bakke. Hjemturen er på egen hånd.

Tag ikke fejl, her er der tale om en kæmpe udfordring, i 2017 var det perfekt cykelvejr, alligevel var det kun 1170 af de ca. 2000 deltagere der gennemførte løbet, så kom godt forberedt.

OBS!! Vi tager forbehold for ændringer i ruten da denne nogle gange ændres.

Sværhedsgrad 5

Dette er et meget krævende løb, og deltagerne må derfor være erfarne cykelryttere der besidder både en kondition og udholdenhed der er virkelig god. Turen byder på svære stigninger, og der kan forekomme dårlige veje, herunder også lidt grusveje.  

Indkvartering

Der er indkvartering ved foden af Hautacam i den hyggelige by Argles Garzot, lige ved start området og ca. 18 km framålstregen i Luz Saint Sauveur. Ophold på Hotel Soleil Levant er med morgen- og aftensmad på hotellet. Hotellet er simpelt, hvor der er mulighed for opbevaring af cykler.

På hotellet finder du en restaurant, bar og lukket have. Der er WiFi på hotellet.


VIGTIGT!!
Check-in er muligt fra kl. 14.00.
Check-out skal ske inden kl. 11.00.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 35: Startdato 24.08.2023 varighed 4 nætter

Fra 4.998,- DKK
Praktiske Informationer

Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren. Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato).

Inkluderet i prisen:

  • Ophold med halvpension i delt dobbeltværelse
  • Startnummer til løbet
  • Guideservice

Ikke inkluderet i prisen:

  • Afbestillingsforsikring

Tilkøb:

  • Cykeltransport

Der kræves lægeerklæring for deltagelse i løbet.

Deleværelser
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

Minimumstilslutning

Deltagerantal er minimum 30 personer, der alle skal være tilmeldt senest 60 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser.

Gå til toppen af siden