På racercykel i Frankrig

Et vaskeægte racercykel-paradis

Smukke bjergtoppe, grønne marker og ubarmhjertige bjergstrækninger – Frankrig er den perfekte destination til en ferie på racercykel. På med cykelskoene og oplev de legendariske bjergkæder helt tæt på.

Fantastiske omgivelser til top-cykelmotion

Ruby Rejser tilbyder ferier på racercykel til de aktive i cykelmotionisternes paradis, Frankrig! Frankrig byder på cykling i fantastiske omgivelser, hvor der for alvor er mulighed for at blive udfordret. Hvad end du er interesseret i cykelrejser i Alperne, hvor der er fokus på at presse dig selv i smukke omgivelser, eller specifikke motionscykelløb såsom La Marmotte, er en cykelferie i Frankrig et fantastisk valg. På en cykelferie i det franske har du mulighed for at give den gas på nogle af de mest legendariske cykelstrækninger i verden. Ligeledes kan du tilmelde dig nogle af de mest legendariske løb, hvor du kan prøve kræfter med nogle af de strækninger, som alle de største inden for cykelsporten har kæmpet på i Tour De France gennem årene.

Foruden sine smukke byer og verdenskendte kultur har Frankrig meget at byde på, hvad angår motionscykling. Alperne, den frodige natur og det solrige klima er en fantastisk kombination, der skaber rammerne for en oplevelse for livet. Hvis du sidder og tænker, at en cykelrejse udelukkende er for de mest hårdføre entusiaster indenfor cykelsporten, så vil du blive overrasket. Vi har noget for de fleste øvede niveauer, hvad end du ønsker at prøve kræfter med de strækninger, de professionelle cykelryttere kører, eller du "blot" ønsker at presse sig selv til det yderste i smukke omgivelser – der er plads til alle.

Herunder finder du vores bud på en række fantastiske cykelferier i Frankrig, hvor racercyklen bliver dit primære transportmiddel. Denne type cykelferie er perfekt til dig, der ønsker fart og nye udfordringer!

Læs mere
per side

3 Items

Frankrig - Spanien | Oplev de ikoniske bjerge fra Tour de France | Sværhedsgrad 4

Tag med på denne fantastiske cykelrejse på racer, hvor du kommer til at prøve kræfter med mange af de stigninger, som Jonas Vingegaard fløj op over, da han vandt Tour de France i både 2022 og 2023.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
 • 7 nætter
Forespørg
Frankrig | Varm op til La Marmotte | Sværhedsgrad 4

Giv dig selv en fantastisk opstart og træning op til cykelløbet La Marmotte. Kør til starten i Alpe d’Huez fra Nice på 3 fantastiske cykeldage og oplev smukke landskaber og udfordrende bjergpas.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
 • 6 nætter
Forespørg
Frankrig | Et af verdens hårdeste endags-motionscykelløb | Sværhedsgrad 4-5

Kom med til et af Europas absolut vildeste cykelløb i Frankrig. Prøv kræfter med de 21 serpentinersving op til toppen af Alpe d’Huez og nyd den smukke udsigt derfra. Løbsdato i 2024 er 30 juni!


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København eller egen transport
 • 4 nætter
Forespørg

La Marmotte – Amatørcyklingens svar på Tour De France

Oplev La Marmotte! La Marmotte er et af de klassiske franske cykelmotionsløb, hvor de mest engagerede atleter kan prøve kræfter med ubarmhjertige bjergstrækninger, som er i stand til at knække selv de dygtigste.

Til trods for den tilsyneladende korte strækning på 177 km er La Marmotte ikke for sarte sjæle. Løbets sværhedsgrad kommer til udtryk ved kombinationen af strækningens længde, såvel som de tre stigninger, løbet dækker over – der er i alt 5.000 højdemeter! De tre stigninger er bedre kendt som Col du Glandon, Col du Galibier og ikke mindst legendariske Alpe d’Huez. Selvsagt er disse ikoniske stigninger de mest udfordrende dele af løbet, men de er også grunden til, at mange cykelryttere vælger at deltage år efter år. La Marmotte har en estimeret sværhedsgrad på 4-5. 

Ruby Classic
Vi tilbyder også en rejse til La Marmotte, hvor vi starter med 3 dages opvarmning, så du er helt varm, når La Marmotte skydes i gang. Vi cykler fra Nice til Alpe d’Huez, hvor vi har base i forbindelse med løbet. Denne cykelrejse er for dig, der søger motionscykling, der kan presse dig, men som samtidig ønsker at blive imponeret af de smukke franske omgivelser. Og så er den for dig, der vil være sikker på at være helt klar, når La Marmotte skal vinges af bucketlisten. Denne ferie på racercykel er en af vores klassikere, og derfor har den fået navnet Ruby Classic.

Racercykel Cykelferie i Frankrig Cykelløb Frankrig

Coast to Coast

Denne rejse byder på motionscykling for de entusiaster, der søger at måle deres evner på de legendariske bjerge i Pyrenæerne. Med en estimeret sværhedsgrad på 4 garanterer dette løb en prøvelse for selv de bedste indenfor motionscykling. Hvor denne cykelrejse er forskellig fra de andre cykelferier, er i terrænet. Rejsen starter i Bayonne på vestkysten og slutter i Perpignan på østkysten. På denne strækning søger vi ikke over alperne, men kommer derimod til at opleve de franske bjerges frodige natur, hvor der er væsentligt grønnere, og du kommer helt tæt på dyrelivet. Turens længde dækker over 650-800 km, hvor der køres 10.000-18.500 højdemeter. På cykelrejsen bliver I inddelt i hold efter niveau, hvor hvert hold får tildelt en dedikeret guide.

Er du hooked på ideen om en cykelferie på racer, men gerne vil se nogle af vores andre muligheder? I så fald kan du tage et kig på de rejser, vi tilbyder i Spanien og Italien, der også køres på racercykel. Du kan også med fordel gå på opdagelse i hele vores udvalg af cykelferier, hvor du ikke nødvendigvis behøver at køre på en racercykel, men kan klare strækningerne på en normal cykel eller elcykel.

 


Ofte stillede spørgsmål
Hvad er en cykelferie på racer?

En cykelferie på racer er mere udfordrende end vores normale cykelferier, da den fokuserer på fart, bjerge og hårnålesving. Dette er den perfekte ferieform for dig, der ønsker at gennemføre fx La Marmotte.

Hvad kan jeg opleve på en cykelferie på racer i Frankrig?

På en cykelferie på racer i Frankrig kan du blandt andet deltage i det populære løb La Marmotte og gennemføre ruter fra det verdenskendte cykelløb Tour de France - mulighederne er mange.

Hvorfor tage på en cykelferie på racer i Frankrig?

På en cykelferie på racer i Frankrig har du muligheden for at presse dig selv til det yderste, mens du kører gennem vidunderlige, franske landskaber. Dette er verdens bedste følelse.