På racercykel i Italien

Udforsk Italien på racercykel

Spring på racercyklen og prøv en af vores unikke cykelrejser i de ikoniske bjergpas i Italien med andre cykelentusiaster. Italien er det perfekte sted for din cykelrejse, hvis du ønsker en ferie med udfordringer og skøn natur.

Oplev det bedste af motionscykling i Italien

Drømmer du om at teste cykelformen på de mest berømte bjergpas fra Giro d’Italia? Eller ønsker du at forcere det ene bjergpas efter det andet blandt blide, bølgende sætere og stejle, storslåede bjergrygge? Så bør du læse med her, hvor vi præsenterer vores muligheder for cykelferier på racer i nogle af Europas smukkeste områder. 

Den italienske natur, de hyggelige byer og bjergstigningerne gør, at Italien er et oplagt sted at få sat benene prøve. Cykling i Italien byder på nogle af de bedste muligheder for de helt store cykelmotionsoplevelser – og her kan vi især fremhæve det legendariske cykelløb for amatører: Maratona dles Dolomites – Enel. Cykelløbet kombinerer på bedste vis billedskønne omgivelser og berygtede stigninger.

På en cykelrejse i Italien er der med sikkerhed grundlag for en fantastisk rejse, hvor du kan kombinere aktive timer på racercyklen med de skønneste oplevelser, Italien har at byde på – og hvem kunne ikke spise en god portion pasta aftenen inden en cykeltur? Skift det flade danske landskab ud med Italiens kuperede terræn, bestil din næste cykelferie hos os og tag på den cykelrejse, som du altid har drømt om!

Læs mere
per side

1 Item

Italien | Motionscykelløb på egen hånd | Sværhedsgrad 4-5

Har du mod på at udfordre dig selv på cyklen og opleve skønne Italien fra en helt ny side? Så er cykelløbet Maratona dles Dolomites - Enel det helt rette løb for dig! Løbsdato i 2024 er 7. juli!


  • Ingen dato sat
  • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
    Egen transport
  • 4 nætter
Forespørg

Maratona dles Dolomites – Enel


Motionscykelløbet Maratona dles Dolomites tager dig igennem 138 kilometer og 4.230 højdemeter fordelt på syv smukke bjergpas samt de helt unikke områder, som er på UNESCOs verdensarvsliste. I dette løb i De Italienske Dolomitter har du mulighed for at korte turen af ved at vælge mellem 3 ruter, så der er noget for de fleste niveauer. Maratona dles Dolomites - Enel kan ikke blære sig af at være blandt de længste cykelløb, men det er helt sikkert et af de smukkeste! Sværhedsgraden er estimeret til at ligge mellem 4 og 5, hvilket betyder, at det er en krævende rute, og den anbefales til de erfarne cyklister, hvis kondition og udholdenhed er i top. Hop på racercyklen og deltag i dette fantastiske cykelløb!

Maratona dles Dolomites Granfondo Stelvio Cykelferie Italien

Du kan også prøve motionscykling på racercykel til en af vores andre destinationer såsom Frankrig og Spanien, hvilket du uden tvivl heller ikke vil komme til at fortryde. I Frankrig kan du eksempelvis kaste dig over det legendariske cykelløb La Marmotte, mens du i Spanien kan opleve storslået natur på Mallorca. Uanset hvor du tager hen, vil du få fantastisk udsigt fra din racercykel.

Andre muligheder for en aktiv ferie i Italien 

Skal det være lidt mindre vildt end en cykelferie på racercykel, tilbyder vi også mere "normale" cykelferier i Italien, hvor du får lov til at opleve det bedste fra Italiens smukke destinationer. Hvis en cykelferie i Italien ikke lyder som noget for dig, tilbyder vi også en bred vifte af cykelferier til resten af verden. Derudover har du også mulighed for at opleve Italien på en af vores vandreferier, hvor du vandrer rundt i den smukke italienske natur. Italien er et land, du bare må besøge!

 


Ofte stillede spørgsmål
Hvad er en cykelferie på racer?

En cykelferie på racer er mere udfordrende end vores normale cykelferier og er rettet mod rutinerede cykelryttere. Dette er den perfekte ferieform for dig, der ønsker at gennemføre fx Maratona dles Dolomites.

Hvad kan jeg opleve på en cykelferie på racer i Italien?

På en cykelferie på racer i Itaien kan du bl.a. opleve de to legendariske løb Maratona dles Dolomites - Enel og Granfondo Stelvio Santini, hvor du kommer til cykle på flere kendte pas fra Giro d'Italia.

Hvad er sværhedsgraden på en cykelferie på racer i Italien?

Sværhedsgraden på en cykelferie på racer i Italien ligger på 4-5, altså en krævende ferie. Ønsker du at være med, skal du derfor være en erfaren cykelrytter og besidde en god kondition samt udholdenhed.