På racercykel i Spanien

Tag på en cykelmotionsrejse i spektakulære Spanien

Hop på din racercykel og tag på en cykelrejse til smukke Spanien! På en cykelferie i Spanien vil du opleve naturskønne områder, hvor majestætiske bjerge og grøn natur fylder udsigten, så langt øjet rækker.

Oplev en cykelrejse i de spanske bjerge

Vi tilbyder mange forskellige cykelmotionsrejser til Spanien, hvor du med sikkerhed vil få pulsen op og masser af oplevelser og erfaring i cykelsadlen. På denne side finder du vores cykelferier i Spanien, der kan nydes på en racercykel. Rejserne er perfekte til dig, der elsker fart og ønsker nye udfordringer, da det spanske terræn og de spanske, benhårde bjerge kommer til at presse dig til det yderste. Dette skal dog ikke skræmme dig væk, for vi tilbyder cykelrejser til flere forskellige temperamenter og niveauer, så vi kan finde noget, der kommer så tæt på dine ønsker og behov som muligt. Glæd dig til at opleve den smukke, spanske natur fra cykelsadlen og få en cykeltur, du aldrig vil glemme!

En cykelferie er en perfekt opvarmning til et cykelløb, da du får en masse timer på cyklen og erfaring. Det er specielt de entusiaster, som gerne vil træne til løbene La Marmotte eller Maratona Dles Dolomites, der ville nyde godt af en cykelferie på racer, da disse cykelløb er blandt de hårdeste inden for amatørcykling og derfor kræver godt med cykeltræning. Men rejserne skal bestemt ikke kun ses som opvarmning til løbene – de kan sagtens stå alene. Tag med på vores guidede gruppecykelrejser, hvis du vil kombinere cykling på racer, socialt samvær og vidunderlig natur. Læs mere om vores racercykelrejser til Spanien herunder.

Læs mere
per side

6 Items

Cykelferie i Spanien på racer på egen hånd

Tag med på en vidunderlig motionscykelferie med fast base, hvor udsigterne og oplevelserne er i topklasse. Oplev karakteristiske spanske byer, skøn natur og Mallorca fra sin bedste side!

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
Pris på forespørgsel
Spanien I Cykelferie på racer på egen hånd I Sværhedsgrad 4

Denne cykelferie til Spanien er skræddersyet til dig, der drømmer om en rejse fyldt med fart, smukke landskaber, episke middelalderbyer og delikat middelhavsmad. Skal du med?

 • Individuel afrejsedag
 • 5 nætter
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
Pris på forespørgsel
Spanien I Cykelferie på racer på egen hånd I Sværhedsgrad 3

Glæd dig til en fantastisk motionscykelferie i det spanske, når turen går til mageløse Mallorca, hvor du blandt andet vil opleve kystbyer, historiske cykelstrækninger og landskaber ud over det sædvanlige.

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
Pris på forespørgsel
Spanien I Cykelferie på racer på egen hånd I Sværhedsgrad 4

Udfordrende bjergetaper, fænomenal natur og kulinariske oplevelser venter dig, når cykelferien går til Girona i Spanien. Denne cykelferie kommer uden tvivl til at berige din billedbog med mange minder!

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
Pris på forespørgsel
Gruppe cykeltur på racer | Sværhedsgrad 3-4

Oplev spansk charme når det er allerbedst. Denne træningstur til Calpe byder på smukke og udfordrende cykellandskaber samt en engageret og lokalkendt chefguide.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Gruppetur i efteråret | Sværhedsgrad 2-5

Oplev Europas cykelparadis i efteråret. Nyd godt af det milde klima, den smukke natur og de fantastiske cykelveje. Kom med til Mallorca og dan selv rammerne for din aktive ferie.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel

3 spanske cykeldestinationer i verdensklasse

 1. Calpe - På en cykelferie til Calpe bor du i skønne områder i behageligt klima og får en masse cykelmotion. Calpe er et godt sted at holde træningslejr op til et cykelløb. Dette er en taktik, som selv de professionelle cykelryttere gør brug af. Hver dag opdeles holdet i grupper alt efter hvilken sværhedsgrad, man ønsker at prøve kræfter med. Dette er den primære faktor, der gør cykelferien til Calpe passende for både dig, der er relativt ny på racercyklen og dig, der efterhånden er en halvrutineret cykelrytter.

 2. Mallorca - Rejs til Mallorca og oplev Europas Cykelparadis! Med sin smukke natur, kuperede terræn og fantastiske cykelveje er det ikke så underligt, at Mallorca er en af de helt store cykeldestinationer i Europa. På denne cykelferie cykler vi igennem hyggelige landsbyer og spektakulær natur. Du bestemmer selv tempoet på cykelruterne, da der er mulighed for at cykle på forholdsvist flade veje i et hyggeligt tempo, men også for at brænde en masse krudt af i Mallorcas udfordrende bjerge. Glæd dig til en fantastisk cykelgruppetur til Mallorca og få cykelminder for livet.

 3. Gran Canaria - Drag mod Gran Canaria og få en cykelferie i top kvalitet uanset niveau og nyd Gran Canarias storslåede natur. Regeringen i Gran Canaria har igennem de seneste år genoprettet cykelveje, åbnet nye tunneler og forbedret trafiksystemerne, og derfor er cykelferier på den spanske ø en sand fornøjelse. Formålet med rejsen er selvfølgelig at udfordre sig slev, men der vil også være tid til hygge og seværdigheder i verdensklasse. Du kan glæde dig til en fantastisk cykeloplevelse sammen med andre cyklister på dette spanske paradis.
   

Cykelferie Spanien Cykelferie på racercykel Mallorca Ferie på racercykel Spanien

Cykelmotion under varmere himmelstrøg

Spanien er et af danskernes foretrukne feriemål – klimaet, den smukke natur og den afslappende stemning, som småbyerne byder på, giver sammenlagt rig mulighed for en helt speciel og mindeværdig ferie. Det er derfor oplagt også at booke en cykelrejse hertil. Hvis du allerede har oplevet Spanien fra cykelsadlen, eller blot ønsker at opleve et andet land, så tilbyder vi også motionscykling i Frankrig og motionscykling i Italien, som du med sikkerhed heller ikke vil fortryde!

Racercyklen - en anderledes transportform

Glæd dig til en anderledes ferie og få minder for livet! Ferier på racercykel bliver mere og mere populære, da du på disse ferier har muligheden for at opleve et lands natur og kultur fra et helt nyt perspektiv, samtidig med at du får en aktiv cykelferie sammen med andre cykelentusiaster, hvor du har muligheden for at udfordre dig selv. Du kan læse mere her om alle vores cykelferier på racer her.

Hvis du ønsker en anden type cykelferie, har Ruby Rejser helt almindelige cykelferier fra hotel til hotel på mange forskellige, spændende destinationer. Her er konditionen og udholdenheden mindre vigtig, men derimod er oplevelserne og omgivelserne i højsædet.

 

 

Ofte stillede spørgsmål
Hvad er en cykelferie på racer?

En cykelferie på racer er mere udfordrende end vores normale cykelferier og er rettet mod rutinerede cykelryttere. 

Hvad er sværhedsgraden på en cykelferie på racer i Spanien?

Sværhedsgraden på Ruby Rejsers cykelferier på racer i Spanien varierer meget, da vi tilbyder sværhedsgrader fra 2-5. Derfor passer en racercykelferie i Spanien til de fleste.

Hvilke cykeldestinationer tilbyder Ruby Rejser i Spanien?

På en racercykelferie til Spanien kan du vælge at tage til Calpe, Mallorca eller Costa Brava, der alle tilbyder et behageligt klima, smukke landskaber og cyklling i topkvalitet.