På racercykel på Azorerne

Motionscykelferie på Azorerne

Lad racercyklen være drivkraften på en ferie i Azorernes storslåede natur sammen med andre cykelentusiaster. En cykelferie på Azorerne byder på masser af fart, udfordringer og nye venskaber.

Oplev den portugisiske øgruppe på cykel

Glæd dig til en hæsblæsende cykelferie på Azorerne og oplev beundringsværdig natur, betagende udsigter og masser af cykelglæde sammen med dine medrejsende. Da Azorerne flere gange er blevet kåret til verdens smukkeste sted af National Geographic, er det ikke så underligt, at cykelryttere verden over år efter år vender tilbage for at suse rundt på i azoriske øgruppe-paradis, der ligger midt imellem USA og Portugal.

Da den portugisiske øgruppe ligger langt væk fra anden civilisation, omgivet af Atlanterhavets store og øde intethed, kommer du til at opleve helt unik og uberørt natur, som du ikke har mulighed for at opleve andre steder i Portugal eller i resten af verden for den sags skyld. Glæd dig til en helt fantastisk cykelferie på Azorerne og forelsk dig i øgruppens enestående verden.

Cykelferien på Azorerne nydes bedst på racercykel, og derfor er denne destination perfekt til dig, der elsker fart og nye udfordringer. Racercykelferier er en oplevelse ud over det sædvanlige, da du har mulighed for at kombinere udfordrende stigninger og udholdenhed med unikke natur- og kulturoplevelser. Du kan læse mere om alle vores cykelferier på racercykel cykelferier på racercykel her.

Læs mere
per side

1 Item

Cykelferie på Azorerne - Gruppetur

Tag på cykelferie og besøg Azorerne, som byder på et hav af smuk natur, betagende udsigter og naturoplevelser i verdensklasse. Oplev denne flotte uspolerede ø med dansk cykelguide.

  • Ingen dato sat
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København eller Billund
Pris på forespørgsel

Et fantastisk cykeleventyr på Azorerne

Vores cykelferier på Azorerne kommer til at overgå dine vildeste fantasier, og du vil opleve at blive tryllebundet af den azoriske atmosfære. Da terrænet på Azorerne er kuperet, er cykelruterne ret krævende til tider, men dette skal du ikke lade dig skræmme af. Vi følges altid ad ud og hjem i et fornuftigt tempo, og på stigningerne er løbet helt frit. Gå ikke glip af denne enestående chance for at opleve Azorerne fra din racercykel!

Cykelferie racercykel Cykelferie Azorerne Cykelrejser Azorerne

Du kan også prøve motionscykling på racercykel på en af vores andre destinationer såsom Frankrig og Italien, hvilket du uden tvivl heller ikke vil komme til at fortryde. I Frankrig kan du eksempelvis kaste dig over det legendariske løb La Marmotte, som er et af de mest krævende cykelløb i Europa med sine 5.000 højdemeter, mens du i Italien kan opleve motionscykelløbet Maratona dles Dolomites, som tager dig igennem 138 kilometer og 4.230 højdemeter fordelt på syv smukke bjergpas. Uanset hvor du tager hen, vil du få en fantastisk udsigt fra din cykelsadel.

Andre muligheder for en aktiv ferie

Skal det være lidt mindre vildt end en cykelferie på racercykel, tilbyder vi også mere "normale" cykelferier i resten af verden. Har du lyst til at opleve Azorerne til fods, er du også velkommen til at tage med på en af vores formidable vandreture til Azorernes magiske verden, hvor du kan glæde dig til at opleve boblende kilder og prægtige vulkanklipper.