Bestil

Mellem Spanien og Frankrig

Spanien | Cykelferie på racer på egen hånd | Sværhedsgrad 4

Udfordrende bjergetaper, fænomenal natur og kulinariske oplevelser venter dig, når cykelferien går til Girona i Spanien. Denne cykelferie kommer uden tvivl til at berige din billedbog med mange minder!

In stock
Travel Code
CMI-004
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Cykl langs kystvejen fra Tour de France 2009
blue encircled check Oplev eventyrlige landskaber i vulkanparken La Garrotxa
blue encircled check Kryds den franske grænse, og passer to bjerge
calendar iconIndividuel afrejsedag
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon7 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Spanien byder dig velkommen til dette fantastiske cykeleventyr i Girona, hvor du cykler på eksklusive og naturskønne ruter, som bl.a. har været med i Tour de France. Girona er et ideelt cykelområde for landevejscykelryttere på grund af dets kombination af udfordrende bjergetaper og flade, lette veje. På denne cykelferie i Spanien udforsker du den catalanske og franske grænseregion, der strækker sig næsten 600 km. Grænseområdet medfører, at du kommer til at opleve en bred vifte af forskellige landskaber og kulturer. Under din rejse bliver du indkvarteret på forskellige hoteller, hvor du har fornøjelsen af at slappe af, spise lokal mad og nyde den autentiske, spanske atmosfære. Leder du efter en udfordrende, men smuk cykelferie, er denne rejse et godt bud!

Kort

down v arrow


*Vi gør opmærksom på, at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1. ankomst til Girona
Du ankommer til Girona på egen hånd. Ankommer du tidligt, har du god tid til at udforske denne spændende og historiske by. Du kan f.eks. bruge dagen på at besøge katedralen i byen, som har verdens bredeste enkeltskib i gotisk arkitektur, eller gå gennem gaderne i det gamle jødiske kvarter, som er et af de bedst bevarede i verden. Vi anbefaler også en tur på Ramblaen langs de middelalderlige mure, som giver dig en fantastisk panoramaudsigt over byen.

Dag 2. Rundtur i Girona – Sant Hilari – Girona
Cykling: 102km -1560 højdemeter
I dag har du mulighed for at cykle på en rute, som ligger over 1000 m over havets overflade, der fører dig til bjergbyen Sant Hilari. Stigningen til byen er ca. 30 km og er derfor en fremragende træningsmåde, da stigningen er lav, men lang. Dernæst byder dagen på en 18 km lang nedkørsel til den smukke by Santa Coloma. Denne rute er meget populær blandt lokale cykelryttere og bruges ofte til træning. Denne første cykeldag slutter i Girona, hvor du kører gennem det fantastiske landskab i Gironés-området.

Dag 3. Girona – Calella de Palafrugell
Cykling: 108 km - 1500 højdemeter
I dag går turen mod syd til du når Lagostera, hvor stigningen af Sant Grau starter (465 m). Efter at du har passeret sadlen mellem de to bjerge, starter nedkørslen, hvor du vil have en fantastisk udsigt over Middelhavets azurblå hav. Denne kystvej var med i Tour de France i 2009, og dette gør oplevelsen endnu bedre. Dernæst følger du andre kendte cykleveje, indtil du når Palamós. Turen slutter ved den kendte fiskerlandsby Calella, der anses for at være en af de bedste landsbyer i Costa Brava-området.

Dag 4. Calella – Castelló d’Empúries
Cykling: 67km - 480 højdemeter
Cykelturen i dag starter fra Calella, hvor du tager den korte, men meget stejle opstigning til fyrtårnet i Sant Sebastià (2 km 150 højdemeter). Herefter cykler du op til Begur og når frem til Pals-bugten, der har en lang, flot sandstrand. Dernæst ankommer du til en kendt middelalderby, hvor du bør udforske de smalle, hyggelige gader. Efter at have krydset en række middelalderlandsbyer når du frem til Torroellade Montgrí beliggende lige under slottet på toppen af et flot bjerg. Senere på dagen cykler du i et stille og roligt tempo mod strandende i Empúries og l’Escala. I Empúries bør du tage dig tid til at se det arkæologiske område med græske og romerske ruiner, som kan dateres tilbage til år 600 f.Kr, som er indgangen til den klassiske kultur på den Iberiske halvø. Nu går ruten gennem Castellód’Empúries, som har en fantastisk katedral, der er et bevis på landsbyens storhedstid i oldtiden. Denne cykeldag afsluttes ved, at du krydser et lille vandområde med et ornitologisk reservat til du ankommer til byen Roses.

Dag 5. Castelló d’Empúries – Banyuls – Figueres
Cykling: 109 km - 1500 højdemeter
I dag strækker cykelruten sig mod nord, hvor du bl.a. besøger det smukke naturreservat Cap de Creus. Herfra er der mulighed for at tage en tur (11 km) ned til Cadaqués, hvor Dalí, den berømte maler, plejede at bo. Senere på dagen cykler du langs kysten, indtil du krydser den franske grænse til Banyuls. Du vender tilbage til Spanien ved at passere den berømte Col de Banyuls. Turen slutter i byen Figures, hvor du også overnatter.

Dag 6. Figures – Coustouges – Molló
Cykling 101km - 2672 højdemeter
I dag føres du længere ind i bjergene, hvor du krydser den franske grænse og passerer de to bjerge Coustouges (810 m) og Coll d’Ares (1524 m). Dette er en fantastisk oplevelse, som du sjældent kommer til at opleve. Du overnatter i Molló, i nærheden af den kendte ski-by Camprodon.

Dag 7. Molló – Girona
Cykling: 110 km - 798 højdemeter
Du starter din sidste cykeldag ved at passere Coll de Capsacosta-passet samt byen Olot, som ligger i hjertet af den famøse Vulkanpark La Garrotxa. Parken omfavner et fantastisk landskab, og ligner noget, som er taget ud af en evenyrbog. Dit cykeleventyr slutter i Girona, hvor du har mulighed for at udforske byen en sidste gang, inden du rejser hjem.

Dag 8. Hjemrejse
Hjemrejse, medmindre du har bestilt ekstra nætter.

Forbehold for ændringer i dagsprogrammet:
Bemærk at dagsprogrammet er vejledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse.
Rutebeskrivelsen udleveres ved ankomst.

 

Indkvartering

down v arrow

Du kommer til at blive indkvarteret på forskellige hoteller under din rejse. Du kan selv vælge, om du ønsker at bo på et Standard 3* eller Premium 3-4* hotel. Du får udleveret en liste over dine reserverede hoteller. Bemærk: på grund af ekstraordinære situationer som overbooking eller organisatoriske behov kan nogle hoteller blive ændret.

3-stjernet hotel i Girona: Hotel Peninsular Girona
4-stjernet hotel i Girona: Hotel Gran Ultònia

Sværhedsgrad 4

down v arrow

Denne cykelferie er en af de mere krævende, da flere dagsetaper er over 100 km samt over 1500 højdemeter. Vi anbefaler, at du er i fysisk god form, og at du har en god kondition.

Cykler og cykeludstyr

down v arrow

Du har mulighed for at leje forskellige carbon racercykler. Hver cykel er udstyret med cykelhjelm, vandflaske, grundlæggende reparationssæt og cykellås (en pr. par, hvis du lejer 2 cykler).
Cyklerne skal afhentes og afleveres hos Ciclo Turismes kontor, som ligger tæt på både stationen og hotellet.

Hvordan kommer jeg frem?

down v arrow

Fly:
Lufthavnen i Girona har gode forbindelser til hele Europa i sommersæsonen. Uden for sæsonen er der færre afgange. Du kan også flyve til Barcelona, hvor du kan tage toget eller bussen til Girona.

OBS:
Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

Vejr og klima

down v arrow

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
       

1 person. Enkeltværelse 4*

Fra 10.898,- DKK

1 person. Enkeltværelse 3*

Fra 8.898,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse 3*

Fra 7.098,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse 4*

Fra 8.398,- DKK
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Mulige ankomstdage:

 • Hver dag i sæsonen

Inkluderet i prisen:

 • GPX-spor og kort
 • 7x nætter inkl. morgenmad
 • Bagagetransport mellem hotellerne
 • 24/7 assistance

Ikke inkluderet i prisen:

 • Transport fra/til Danmark
 • Leje af racercykler
 • GPS
 • Rejseforsikring

Tillæg (se priser under "bestil"):

 • Leje af racercykel og evt. ekstraudstyr 
 • Transfer til/fra Girona 
 • Halvpension (2 middage) 
 • Ekstra nætter i Girona 

Rejsedokumenter:

Ved ankomst får du udleveret rejsedokumenter, hvor følgende indgår:

 • Detaljeret kort af rejseplanen
 • Kort med turistinformation
 • Liste af de reserverede hoteller
 • Identifikationsetiketter til bagage
 • Kort over Cicloturisme-butikken, hvor du kan aftente din cykel, hvis du har lejet en

Velkomstmøde:

Ved ankomst kan du være med til et velkomstmøde (anbefalet) på startdagen, hvor der vil være en gennemgang af rejsedokumenterne samt en præsentation af højdepunkterne på turen. Du får ubegrænset telefonisk assistance til alle spørgsmål, du burde have undervejs på turen.

Baggagetransport:

På de dage, hvor du skifter hotel, sørger CICLOTURISME for at transportere din bagage. Du skal fastgøre identifikationsetiketterne på hvert enkelt stykke bagage og skrive det samlede antal stykker bagage på hvert stykke bagage, som du har med dig. Det maksimale antal stykker bagage pr. person er 2 stykker: en kuffert (maksimal vægt på 20 kg) og en håndbagage.

Agentforbehold:

Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Cicloturisme, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Ciclo Turisme. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af Rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.

Gå til toppen af siden