INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Cilento og Amalfikysten på cykel

Cykelferie med international gruppe i Italien

Tag på et vaskeægte cykeleventyr i den syditalienske region Campania, der byder på uspolerede naturområder, livlige småbyer, farverige kyststrækninger og delikate smagsoplevelser.

In stock
Travel Code
CYG-005

Det kan du glæde dig til

Cykling er en fantastisk måde at udforske de smukke, naturlige og kulturelle skatte i den syditalienske region Campania. På denne tur rejser du med en international cykelgruppe med rejseleder, og undervejs kommer I gennem de bedste ruter og kontraster i regionen, fra det relativt ukendte og uspolerede Cilento til den populære og livlige Amalfikyst. Du vil opleve, hvordan den smukke Cilento National Park tager dig tilbage i tiden, da den stort set fremstår helt uforstyrret af det 21. århundrede.

Undervejs på turen besøger I også den græsk-romerske by Paestum med sine tre store, doriske templer, før I kommer til den dejlige by Minori på Amalfikysten. Her cykler I på nogle af verdens mest naturskønne ruter, mens I besøger smukke byer såsom Positano og selvfølgelig Amalfi.
Cyklingen vil bidrage til at opbygge jeres appetit til den gode mad, som området også er særligt berømt for. Du kan roligt begynde at glæde dig til en ferie fyldt med smukke udsigter og velsmagende gastronomi.

Kort

* Vi gør opmærksom på, at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

Dag 1. Ankomst til Palinuro
Du mødes med resten af gruppen på hotellet i byen Palinuro, som er en livlig og malerisk landsby på Cilentos sydkyst. Palinuro er kendt for sin enestående naturlige skønhed og imponerende undersøiske huler.

Dag 2. Langs den Italienske sydkyst
Cykling: 60 km, højdemeter: +1100m/-1100m
I starter om morgenen med en naturskøn cykeltur langs nationalparken ved Cilentos sydkyst, som er den mest uspolerede kyststrækning i det sydlige Italien. Ruten byder på en spektakulær udsigt over Policastro-bugten. I ankommer til den dejlige kystby Marina di Camerota, hvor I holder en kort pause. Her er det muligt at gå ind til den utroligt smukt beliggende landsby, San Giovanni a Piro. Efterfølgende cykler I videre rundt om det imponerende bjerg, Bulgheria, og videre til kløften, Mingardo, før I vender tilbage til Palinuro.


Dag 3. Capo Palinuro
Cykling: 40 km, højdemeter: +550m/-500m
Fra Marina de Camerota følger I den smukke kystlinje hen til halvøen Capo Palinuro og videre til den middelalderlige landsby Pisciotta, der er berømt for sin lækre olivenolie, som I får mulighed for at smage på. Derefter cykler I til byen Ascea. På hjemvejen langs kysten går ruten forbi den antikke, græske bosættelse Velia med sin ”lyserøde port”, der går tilbage til det 4. århundrede f.Kr.. Til slut går turen videre til Casalvelinos-sletten, hvor I skal bo ved en dejlig agriturismo.

Dag 4. Gennem kystbyer
Cykling: 60 km, højdemeter: +650m/-675m
I dag får I mulighed for at nyde en af de fineste cykelruter i Italien. I cykler fra Casalvelino-sletten og gennem maleriske kystbyer til Acciaroli. I stopper til frokost i Santa Maria di Castellabate, hvor der også er mulighed for at tage sig en svømmetur i havet. Om eftermiddagen nyder I den sidste del af jeres rute til Agropoli, der er en charmerende by med udsigt over havet, og derefter cykler I til hotellet.

Dag 5. Tog til Salerno og cykling til Minori
Cykling: 22 km, højdemeter: +250m/-250m
Om morgenen har I tid til at besøge Paestums velbevarede, græske templer og amfiteater. I vil også få muligheden for at smage den berømte lokale, friske bøffelmozzarella til frokost, før I tager toget til Salerno. På turen fra Salerno kører I på cyklen langs kystvejen til byen Minori. Undervejs stopper I i fiskerbyen Cetera, der er berømt for sine lækre tun og ansjoser. I fortsætter derefter til Capo d’Orso, der tilbyder betagende udsigter over Amalfikysten og Capri. Herfra er det primært ned ad bakke, mens I cykler forbi dramatiske klipper og duftende citronlunde til kystlandsbyerne Maiori og slutteligt Minori, som er jeres base for de næste 3 nætter.


Dag 6. Amalfi, Praiano og Positano
Cykling: 56 km, højdemeter: +1000m/-1000m
Fra morgenstunden cykler I langs kystvejen til Amalfi, hvor der vil være tid til en lille gåtur i byen. Byen har været populær blandt briterne siden den Edwardianske periode, da overklassen anså byen som et behageligt sted at tilbringe vinteren. Den store Duomo dominerer byen med sine lyse farverede fliser, der er meget typisk for regionen. I fortsætter til Furore, Praiano og videre til Positano, en tæt på lodret by med farverige bygninger. Cykelruten byder på en fantastisk udsigt over hele halvøen, herunder øen Capri. Derefter stiger cykelturen til Colli de San Pietro, på højderyggen mellem Napoli-bugten og Salerno-bugten. Hvis tiden tillader det, kan cykelguiden beslutte om turen skal forlænges til Sorrento. Der er flere muligheder for steder at spise til frokost undervejs. I cykler tilbage til Positano, Amalfi og endelig Minori i tide til solnedgangen.


Dag 7. Fridag i Minori
I har en fridag til at slappe af i Minori. I kan vælge at tage en guidet tur til den fantastiske Ravello, nyde en bådtur til øen Capri eller besøge de ikoniske UNESCO-seværdigheder i Pompeji og Vesuv.

Dag 8. Hjemrejse
Udcheckning og hjemrejse efter morgenmaden.

Sværhedsgrad 3-4

Denne tur kræver god kondition, da dagsetaperne er mellem 22-60 km. Det meste af ruten er på asfalterede veje og stier. Der må forventes et bølget landskab samt flere stejlt opadgående sektioner på 4-7 km.

Indkvartering

I bor på 3-4-stjernede hoteller og én nat på en såkaldt agriturismo (et mindre landsted). Alle værelser har eget bad og toilet.

Alle hoteller har enten pool eller strand i nærheden. De fleste hoteller har egen restaurant, der serverer typiske retter fra regionen lavet af lokale råvarer.

Cykler og cykeludstyr

Udlejningscyklerne er hybridcykler med affjedring på forhjulet. Det er muligt at leje både herre- og damecykler. Det er som regel ikke muligt at leje elcykel, men vi undersøger gerne mulighederne (evt. mod tillæg).

Cyklerne udleveres lokalt, og der udleveres én cykeltaske til hver cykel. Du vil have mulighed for tage dine egne cykelpedaler eller et gelsaddel-overtræk med. Du skal dog være opmærksom på, at du selv er ansvarlig dit eget udstyr og selv skal kunne på-og afmontere cykelpedalerne.

Hvordan kommer jeg frem?

Fly:
Nærmeste lufthavn er Napoli både ved ud- og hjemrejse.
Fra Napoli lufthavn kan du tage bus til Napoli togstation og derfra videre med tog til Pisciotta-Palinuro (ca. 2 timer).

Muligheder for transfer til og fra lufthavnen kan undersøges på forespørgsel.

OBS:
Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.

Klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 16.498,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 14.098,- DKK
Praktiske Informationer

  Prisen inkluderer:

  • 7 x overnatning inkl. morgenmad
  • 1 x aftensmad (dag 3)
  • Cykelleje
  • Bagagetransport
  • Transfers nævnt i dagsprogrammet (undtagen til/fra lufthavn)
  • Lokalkendt engelsktalende cykelguide

  Ikke inkluderet i prisen:

  • Transport til og fra Danmark
  • Entréer til museumer etc.
  • Eventuelle turistskatter
  • Drikkepenge

  Tillæg:

  • Ekstra nat i Palinuro eller Minori: pris på forespørgsel
  • Transfer til/fra lufthavn: på forespørgsel

  Børnerabatter:

  • 0-2 år: gratis
  • 3-10 år: 50%
  • 11-15 år: 25%

  Gælder kun ved opredning og 2 fuldt betalende på værelset.

  Agentforbehold:
  Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Exodus Travels, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Exodus Travels. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet. 

  Gå til toppen af siden

  Loading...