INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Cykelferie i Dolomitterne

Cykelferie med international gruppe i Østrig og Italien

På denne behagelige cykeltur vil du blive ført på to hjul igennem Dolomitternes betagende landskaber. Oplev lokal charme og kulinariske specialiteter i denne kombination af Italien og Østrig.

In stock
Travel Code
CYG-008

Det kan du glæde dig til

På denne cykelrejse udforskes det dramatiske bjergsceneri i Dolomitterne. I en international cykelgruppe vil du udforske de smukke dale i Alta Pusteria på to hjul, hvor I besøger Brunico, Toblach søen og Cortina d’Ampezzo. I krydser også grænsen til det østrigske Tyrol for at udforske middelalderbyen Lienz. Cykelruterne går gennem et net af etablerede cykelstier, som gør dette til en behagelig og oplevelsesrig rejse. Ligeledes vil I opleve den hjemlige stemning, der findes på det familiedrevne Hotel Tschurtschentaler i Dobbiaco, hvor I bl.a. kan få hviledagen til at gå med at nyde hotellets faciliteter.

Kort

* Vi gør opmærksom på, at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

Dag 1. Dobbiaco, det sydlige Tyrol
Ankomst til Dobbiaco i det sydlige Tyrol. Gruppen mødes på hotellet. 

Dag 2. Brunico
Cykling: 33 km, højdemeter: +279 m/-675 m
I dag cykler I langs Rienz-floden gennem Val Puateria til Brunico (Bruneck). Her tager I på en rundtur i den smukke by, hvorefter turen går mod det sydlige Tyrols Museum for Kulturel Antropologi i Teodone (Dietenheim). Dette fascinerende frilandsmuseum viser den lokale kultur og historie og kontrasterer det velhavende samfund mod landbrugssamfundet gennem årene. Efter dagens etape bliver I hentet af en transferbus og kørt tilbage til Dobbiaco.

Dag 3. Sexten Valley og San Candido
Cykling: 23 km, højdemeter: +213 m/-441 m
Dagen starter med en transfer til Fiscalina Valley, hvor I vil cykle fra Talschlusshutte, der er omgivet af smukke bjerge og skov. På vejen tilbage mod Dobbiaco cykler I gennem Sesto til San Candido, som er en større handelsby. Her besøgerI Innichen Abbey – et smukt benediktinerkloster, der blev grundlagt i det 8. århundrede.

Dag 4. Fra Drau til Lienz
Cykling: 51 km, højdemeter: +261 m/-809 m
I dag tager I på turens mest klassiske cykelrute i regionen. Via Drau-cykelruten cykler I langs en smuk og trafikfri vej, der følger floden ind i Østrig. Cykelruten slutter i den charmerende middelalderby Lienz, der er kendt som Dolomitternes perle. Efter ankomsten vil der være masser af tid til at udforske byens enestående kultur. Dagen slutter med en transfer ind i Italien og tilbage til hotellet i Dobbiaco.

Dag 5. Fridag
I dag står det dig frit for, hvad du ønsker at bruge dagen på. Tag en afslappende gåtur eller besøg Sydtyrols hovedstad, Bolzano. Ønsker I at tage på en dejlig, afslappende gåtur, så byder området omkring Dobbiaco på smuk bjergnatur, som I kan gå på opdagelse i. I kan også tage til Bolzano, som byder på en håndfuld af museer, markeder og hyggelige gader.

Dag 6. Cortina d’Ampezzo og Tre Cima di Lavaredo
Cykling: 33 km, højdemeter: +418 m/-420 m
Dagen starter med en transfer til alpinbyen Cortina d’Ampezzo, hvor der vil være tid til at gå på opdagelse - f.eks. ved at besøge det lokale Bunker Museum. Derefter cykler I langs med de gamle togbanespor, der er blevet omdannet til cykelstier. I kører igennem tunneller mod Landro-søen og videre til det fantastiske udsigtspunkt ved Tre Cima di Lavaredo – tre stenformationer, der er Dolomitternes varemærke. Dernæst passerer I Dobbiaco-søen og nyder udsigten.

Dag 7. Casies Valley
Cykling: 31 km, højdemeter: +236 m/-472 m
Efter morgenmaden bliver I kørt af en transfer til Casies-dalen. Herfra går ruten gennem gamle, traditionelle landbrugsbyer. I vil komme forbi Monguelfo (Welsberg) slottet, hvorefter turen går tilbage mod Dobbiaco.

Dag 8. Hjemrejse
Udcheckning og hjemrejse efter morgenmad.

Sværhedsgrad 1-2

Denne tur er i den lettere ende og kan klares af de fleste med almindelig god kondition. Cykelstierne varierer mellem asfalt og grus. Der vil være få korte bakker, men ikke nogen, der kræver hård anstrengelse. På store dele af etaperne cykler man faktisk ned ad bakke.

Indkvartering

Under opholdet bor I som regel på det 3-stjernede, familiedrevne Hotel Tschurtschentaler. Hotellet har en lille pool, en spaafdeling og er placeret i centralt i byen. Alle værelser har eget bad og toilet.

Morgenmad er inkluderet alle dage og aftensmad ligeså undtagen dag 5.

Cykler og cykeludstyr

Der er inkluderet leje af 21-gears hybridcykel. Du får tildelt din cykel alt efter din højde. Cyklen er udstyret med cykeltaske.
Det er som regel ikke muligt at leje elcykel, men vi undersøger gerne mulighederne (evt. mod tillæg). 
Du kan også vælge at medbringe egen cykel.

Cykelhjelm er obligatorisk på denne tur. Det desværre ikke muligt at leje, så derfor skal du medbringe din egen hjelm.

Hvordan kommer jeg frem?

Fly:
Man kan flyve til Bolzano eller Innsbruck. Derfra med tog til Dobbiaco, via Fortezza/Franzensfes (ca. 3-4 timer). Muligheder for transfer til og fra lufthavnen, kan undersøges på forespørgsel.

Tog:
Der kører tog mellem Hamborg og München, hvorfra man tager tog videre til Bolzano (ca. 4 timer).
Se mere på Trenitalia og Deutsche Bahn.

Kør selv:
Parkering arrangeres med hotellet ved ankomst. Kan ikke bestilles hjemmefra.

OBS:
Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 15.098,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 13.098,- DKK
Praktiske Informationer

  Prisen inkluderer:

  • 7x overnatning inkl. morgenmad
  • 6x aftensmad (alle dage, undtagen dag 5)
  • Cykelleje
  • Bagagetransport
  • Lokalkendt engelsktalende cykelguide

  Ikke inkluderet i prisen:

  • Transport til og fra Danmark
  • Entréer til museumer etc.
  • Eventuelle turistskatter
  • Drikkepenge

  Tillæg:

  • Ekstra nat i Dobbiaco: pris på forespørgsel
  • Transfer til/fra lufthavn: på forespørgsel

  Børnerabatter:

  • 0-2 år: gratis
  • 3-10 år: 50%
  • 11-15 år: 25%

  Gælder kun ved opredning og 2 fuldt betalende på værelset.

  Agentforbehold:
  Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Exodus Travels, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Exodus Travels. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet. 

  Gå til toppen af siden

  Loading...