Cykelferie i Holland

Nemt og afvekslende

Holland er synonymt med gamle vindmøller, farverige træsko, smagfulde oste og ikke mindst velduftende marker fulde af tulipaner. Oplev smukke storbyer og natur med hav, strand og kanaler.

Holland – cyklisternes land

Vil du opleve cyklisternes paradis? Så tag med til Holland, hvor landet og cykling går hånd i hånd. En cykelferie her vil du bestemt ikke fortryde, dét tør vi godt love. Holland er en cykelnation uden lige, der viser sig fra sin bedste side, når du sidder på cyklen og glider forbi de mange kanaler, landskaber, følger kysten eller kommer igennem charmerende småbyer og livlige storbyer. I Holland bliver du mødt af et kæmpestort net af cykelstier, skiltede cykelruter ad bilfrie stier og fredsommelige landeveje, som indbyder til herlige og behagelige ture på to hjul. Du kan også se frem til at komme helt tæt på Hollands skønne og betagende natur, for Holland er nemlig kendt for sine flotte og farverige tulipanmarker, vindmøller og grønne marskområder, som danner en fantastisk kulisse omkring dig, når du cykler rundt på denne indtryksspækkede cykelferie.

Vi har cykelferier i hele Europa, så du vil helst sikkert kunne finde lige netop den ferie, der passer dig bedst. Se vores store udvalg af cykelferier til mere end 15 forskellige lande, som sikrer dig lige netop den kombination af kilometer, kultur, natur og fællesskab som du søger.

Læs mere
per side

3 Items

Holland | Cykelferie på egen hånd | Sværhedsgrad 1

Tag med på en fænomenal cykelferie til Holland, hvor du kan glæde dig til at opleve eventyrlignende natur og karakteristiske hollandske landsbyer med vindmøller og farverige tulipaner.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 6 nætter
Forespørg
Holland | Cykelferie på egen hånd | Sværhedsgrad 1-2

Vil du opleve cyklisternes paradis? Så tag med til henrivende Holland, hvor naturskønne landskaber, fascinerende historie og rig kultur kombineres på fineste vis.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Holland | Cykelferie på egen hånd | Sværhedsgrad 1

Strande, vindmøller, tulipaner og Amsterdam. Cykelferie i nemt terræn med enkelte dagsetaper på godt 60 km. Oplev flere forskellige seværdigheder på denne fine rundtur i det hollandske.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg

Man er ikke i tvivl om, at Holland er en cykelnation, når man befinder sig i landet, og Holland har da også nogle af de bedste cykelstier i Europa, som kun gør dit cykeleventyr i her endnu mere trygt og indbydende. Hollands varierede sceneri gør, at ingen dage er ens. Du kan få sjove og spændende dage, samt dage, hvor du skruer helt ned for tempoet og slapper af på cyklen, mens du nyder mødet med landets smukke natur. Det flade landskab i Holland gør, at der ikke er mange udfordrende bakker, så cykelferien kan klares af de fleste, hvilket gør en cykelferie i Holland både børnevenlig og seniorvenlig. Med andre ord venter der i Holland en inkluderende og uforglemmelig cykeloplevelse.

Cykler i Amsterdam Cykling langs floder og kanaler i Holland Tulipanmark i Holland

Fast land og gyngende grund

Du kan også vælge at tage med på en af vores fortryllende cykelkrydstogter, hvor du er indlogeret på et flydende hotel, men samtidig har muligheden for at opleve overvældende natur og hyggelige byer på to hjul, når båden lægger til land. Afslapning og motion. Fascinerende kultur og varierende natur. Du behøver ikke at vælge, fordi på vores cykelkrydstogter får du det bedste af to verdener, når kontrasterne kombineres. Se alle vores cykelkrydstogter, hvor du bliver taget med på en unik rejse gennem Holland, og kommer forbi vartegn, som gør din oplevelse endnu mere mindeværdig, og du kan opleve frisk luft, let cykling og herlig stemning. På udvalgte cykelkrydstogter kan du også glæde dig til ægte hollandsk kultur og belgisk ynde, når de herlige byer i Flandern, Gent og Brügge står for skud.

Amsterdam er naturligvis omdrejningspunktet på mange af vores cykelkrydstogter, og eventyret starter og slutter som regel også i den hollandske storby, som med sin charme og specielle stemning står klar til at forføre dig. Derudover kommer vi også forbi spændende og begivenhedsrige Hollandske vartegn som:

 1. Den gamle badeby Scheveningen
 2. Ostebyen Gouda
 3. Verdens største blomsterpark Keukenhof
 4. Havnebyen Amsterdam
Cyklist ved båden Keukenhof Cykelkrydstogt i skønne Holland

Så se at få pakket kufferten og besøg cykelnationen Holland på en klassisk cykelferie, hvor du cykler fra hotel til hotel, mens din bagage bliver transporteret på bekvemmeligvis, eller prøv vores cykelkrydstogter, hvor du får det bedste af to verdener. Hvad end valget falder på, kan du være sikker på, at du kommer hjem med en fantastisk oplevelse i kufferten. Under de enkelte afrejser, kan du altid finde de praktiske informationer, der vedrører rejsen, heriblandt sværhedsgrader, dagsprogrammer og meget mere.