Cykelferie i Jylland

RUBY REJSER PÅ JYSK HJEMMEBANE

I Jylland er seværdighederne aldrig langt fra hinanden. Den jyske halvø med det karakteristiske omrids har noget helt unikt at tilbyde – noget som du måske ikke tænker over til hverdag.

En fremragende cykeldestination

Naturen i Jylland er fantastisk smuk, og på trods af halvøens begrænsede størrelse, er naturen tilmed meget varieret. Du finder desuden både spændende kulturelle byer og charmerende historiske landsbyer. Der er ingen bjerge, der skal bestiges, og bilisterne er vant til at tage hensyn til cyklister. Der er med andre ord ingen grund til at søge mod udlandet, hvis du er interesseret i en oplevelsesrig ferie på to hjul.

Læs mere
View as Grid List

1 Item

per side
Cykelferie med jysk charme

Hop med på denne smukke cykeltur i Østjylland, der starter og slutter i Aarhus. Turen emmer af jysk charme og tager dig forbi hyggelige gader, skønne landsbyer, dybe søer, grønne skove og lækre strande. 

  • 16 afrejser
  • 6 nætter
Fra 5.340,- DKK

Hvorfor tage på cykelferie i Jylland?

Nu skal vi uddybe det via 5 gode og simple grunde:

  1. Uanset om du er bosiddende i det jyske eller på en af Danmarks øer er det ikke en lang transporttid, der står mellem dig og en cykelferie i Jylland. Her er der ikke noget med mange skift i lufthavne, jetlag eller stop på alverdens rastepladser – ferien er tæt på.
  2. Selvom det sagtens kan være hårdt at cykle op ad en bakke, er det altså ingenting sammenlignet med de bjerge, du finder de fleste andre steder i verden. Nyd det flade landskab! Turen er velegnet for cyklister med en gennemsnitlig fysisk form.
  3. Danmark er en vaskeægte cykelnation, så hvorfor ikke tage på cykelferie her? Der er gode veje og cykelstier, og bilisterne ved godt, hvad det vil sige at have en cykel kørende på indersiden.
  4. På en cykelferie i Jylland kan du opleve stederne i dit helt eget tempo. Du vil komme til at se ting, som du ikke normalt ænser, når du drøner afsted i bil på landevejene.
  5. Der er bare noget fascinerende ved at lære sit hjemland at kende, og som turist i eget land vil du muligvis også lære dig selv bedre at kende.


 

Aarhus - Cykling på brosten Cykelparkering i Aarhus Par trækker cyklerne langs stranden

Oplev den jyske charme

Er du blevet helt lun på tanken om at feriere i Jylland, men er du ikke overbevist om, at det er cyklen, der skal bære dig frem? Så kan du med fordel overveje vores mini-vandreferie til de smukke istidslandskaber ved Mols Bjerge. På bare to dage får du en smagsprøve på, hvad det vil sige at være på vandreferie, og samtidig byder turen på betagende udsigter.

Kan du omvendt sagtens se fidusen i en aktiv cykelferie, men foretrækker mere eksotiske destinationer, tilbyder vi også et væld af cykelrejser til andre egne af verden. Du kan læse mere om vores cykeldestinationer til andre steder i verden, men du kan også gå på opdagelse i vores cykelferier i andre dele af Danmark.

Ellers er det bare med at komme afsted på en ferie, hvor du får masser af motion – både til krop og sjæl. Glæd dig til en fremragende cykelrejse i det smukke Østjylland, hvor du cykler fra hotel til hotel. Her starter og slutter du i Aarhus, kommer forbi søerne ved Silkeborg og besøger ovenikøbet lille, kønne og grønne Samsø, der siden 1997 har været udnævnt som Danmarks vedvarende energi-ø. Du vil ikke blive skuffet!

Du kan blive klogere på, hvad du skal pakke til en cykelferie, generelle rutelængder og meget mere.