Cykelferie i Jylland

Ruby rejser på jysk hjemmebane

I Jylland er seværdighederne aldrig langt fra hinanden. Den jyske halvø med det karakteristiske omrids har noget helt unikt at tilbyde – noget som du måske ikke tænker over til hverdag.

En fremragende cykeldestination

Naturen i Jylland er fantastisk smuk, og på trods af halvøens begrænsede størrelse, er naturen tilmed meget varieret. Du finder desuden både spændende kulturelle byer og charmerende historiske landsbyer. Der er ingen bjerge, der skal bestiges, og bilisterne er vant til at tage hensyn til cyklister. Der er med andre ord ingen grund til at søge mod udlandet, hvis du er interesseret i en oplevelsesrig ferie på to hjul.

Læs mere
per side

1 Item

Østjylland | Cykelferie med jysk charme | Sværhedsgrad 1-2

Hop med på denne smukke cykeltur i Østjylland, der starter og slutter i Aarhus. Turen emmer af jysk charme og tager dig forbi hyggelige gader, skønne landsbyer, dybe søer, grønne skove og lækre strande. 


  • Ingen dato sat
  • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
    Egen transport
  • 6 nætter
Forespørg

Hvorfor tage på cykelferie i Jylland?

Lad os uddybe det via 5 gode og simple grunde:

  1. Uanset om du er bosiddende i det jyske eller på en af Danmarks øer, er det ikke en lang transporttid, der står mellem dig og en cykelferie i Jylland. Her er der ikke noget med mange skift i lufthavne, jetlag eller stop på alverdens rastepladser – du får ferien helt tæt på.
  2. Selvom det sagtens kan være hårdt at cykle op ad en bakke, er det altså ingenting sammenlignet med de bjerge, du finder de fleste andre steder i verden. På en cykelferie i Jylland kan du nyde det flade landskab! Cykelturen er egnet for cykellister med en gennemsnitlig fysisk form. 
  3. Danmark er en vaskeægte cykelnation, så hvorfor ikke tage på cykelferie i Jylland? Der er gode veje og cykelstier, og bilisterne ved godt, hvad det vil sige at have en cykel kørende på indersiden.
  4. På en cykelferie i Jylland kan du opleve stederne i dit helt eget tempo. Du vil komme til at se ting, som du ikke normalt ænser, når du drøner afsted i bil på landevejene.
  5. Der er bare noget fascinerende ved at lære sit hjemland at kende, og som turist i eget land vil du muligvis også lære dig selv bedre at kende.

 

 

Aarhus - Cykling på brosten Cykelparkering i Aarhus Par trækker cyklerne langs stranden

Oplev den jyske charme

På cykelferie i Jylland får den fulde jyske charme med de hyggelige små gader, charmerende landsbyer, dybe søer, frodige og grønne skove og ej forglemme de dejlige sandstrande. 

Er du blevet helt lun på tanken om en ferie i Jylland, men er du ikke overbevist om, at det er cyklen, der skal bære dig frem? Så kan du med fordel overveje at tage på en af vores vandreferier i Danmark, hvilket også er en oplagt mulighed for at opleve den yndige danske natur. 

Kan du omvendt sagtens se fidusen i en aktiv cykelferie, men foretrækker mere eksotiske destinationer, tilbyder vi også et væld af cykelrejser til andre egne af verden. Du kan læse mere om vores cykeldestinationer til andre steder i verden, men du kan også gå på opdagelse i vores cykelferier i andre dele af Danmark.

Ellers er det bare med at komme afsted på en ferie, hvor du får masser af motion – både til krop og sjæl. Du kan blandt andet glæde dig til en fremragende cykelferie på fyn, hvor du får smukke naturoplevelser med kyststrækninger og rolige skove. Eller prøv vores cykelferie på sjælland hvor du får kilometervis af forskelligartede kyststrækninger og idyllisk landeveje. Hvis du er til en cykelferie hvor etaperne blive lidt længere mellem 40 og 59 km om dagen, kan du prøve vores cykelferie i Nordsjælland. Lige gyldig hvilken destination du vælger, er du sikret en storslået cykeloplevelse. Du vil ikke blive skuffet!

Du kan blive klogere på, hvad du skal pakke til en cykelferie, generelle rutelængder og meget mere.

 


Ofte stillede spørgsmål
Hvordan er cykelruterne i Jylland?

Danmark er et forholdsvist fladt land sammenlignet med andre europæiske lande, men man kan stadig møde mange bakker på sin vej. Vores cykelferier i Jylland har derfor forskellige sværhedsgrader, så der er noget til alle niveauer.

Hvorfor skal jeg holde cykelferie i Jylland?

Jylland er spækket med charme og skøn natur. Danmark er en cykelnation, og det kommer med et hav af fordele. Bilerne er vant til cyklister, og der er masser af forskellige ruter, hvorfra du kan udforske dit skønne hjemland.

Hvad skal jeg se på en cykelferie i Jylland?

Jylland byder både på en utrolig smuk og frodig natur. Derudover kan du besøge spændende byer som Sønderborg, Aarhus, Skagen eller Løkken, der alle gemmer på hyggelige gader og lækre restauranter.