Cykelferie i Nordsjælland

Kom tæt på ægte dansk historie og natur på vores cykelferier til Nordsjælland

Lad dig charmere af Nordsjællands eksklusive boligområder, fantastiske kystlinjer og charmerende marinaer, og oplev nogle af Danmarks vigtigste byer og museer og få historien at føle, når du udforsker pragtfulde og ældgamle danske slotte.

Storslået cykeloplevelse i Nordsjælland

Uanset om du elsker smukke strande, betagende bakker med fantastiske udsigter, historiske danske monumenter, storbysstemning eller naturskønne omgivelser, så er vores cykelferier til Nordsjælland noget for dig. Danmark er en undervurderet feriedestination, og det er ikke gået op for alle, hvor skønt og fortryllende vores lille land kan være. I Nordsjælland venter et vaskeægte dansk eventyr, hvor du kommer forbi gamle bygningsværker og historiske monumenter, som udgør en fantastisk scene for din cykeloplevelse, hvor du også får et spændende indblik i fortidig dansk historie. Foruden de historiske og kulturelle højdepunkter, kan du også se frem til at se det naturskønne Nordsjælland, som for alvor kommer til udtryk, når du træder i pedalerne fra det ene skønne område til det andet. 

Når du har krydset Nordsjælland og Danmark af på din liste, kan du vælge en cykelferie til en af vores skønne europæiske destinationer, der bringer det bedste frem i Europa og ligeledes kombinerer dele af Europa på nogle af de mest enestående cykelruter og cykellande i Europa.

Læs mere
View as Grid List

4 Items

per side
Cykelferie med mellemlange etaper og royale byer

Gennem mellemlange og lange etaper kombinerer denne tur det bedste af Nordøstsjælland med en bid af Sverige. Oplev hyggelige marinaer og besøg vigtige royale byer som Hillerød og Roskilde. 

  • 16 afrejser
  • 6 nætter
Fra 5.700,- DKK
Familievenlig cykelferie i Danmark

Tag familien med på denne lette og smukke cykelferie, hvor ruterne er korte og seværdighederne uforglemmelige. I cykler forbi ældgamle slotte, idylliske kyster, hyggelige havne og det livlige København. 

  • 16 afrejser
  • 6 nætter
Fra 6.055,- DKK
Familievenlig cykelferie i Danmark

Tag familien med på en let og smuk cykelferie, hvor ruterne er korte og seværdighederne uforglemmelige. I cykler forbi ældgamle slotte og idylliske kyster og bor undervejs på skønne superiorværelser. 

  • 16 afrejser
  • 6 nætter
Fra 6.770,- DKK
Cykelferie gennem historien med indkvartering i opgraderede værelser

Gå i de gamle, danske kongers fodspor når du oplever eventyrlige slot, vidunderlige strande og pulserende København. Denne tur indeholder masser af kultur, historie, traditioner og tid til fordybelse.

  • 16 afrejser
  • 6 nætter
Fra 7.485,- DKK

Nordsjælland på to hjul

Vores cykelferier til Nordsjælland er helt perfekte til at ’lære’ Danmark bedre at kende, fordi du kommer helt tæt på mange historiske bygninger og attraktioner, og kan forsvinde ind i en lille tidslomme og for alvor fordybe dig med dansk kultur, historie, traditioner. I skærende kontrast til de idylliske og fredelige omgivelser bliver Danmarks absolutte centrum, nemlig livlige og travle København også besøgt, som med sine endeløse højdepunkter står klar til at gøre dit cykeleventyr endnu mere mindeværdigt.

Cykelsti naturskønne Nordsjælland Frederiksborg slot Cykelferie i smukke Nordsjælland

Fortryllende monumenter og seværdigheder venter på dig

På trods af Danmarks størrelse har vores cykelferier på Sjælland, Fyn, Jylland samt Nordsjælland rigtig meget at byde på, og variationen på vores cykeludvalg til Nordsjælland afspejler dette til fulde. Du kan også forvente at krydse landegrænser, når vi besøger en lille bid af Sverige. Vores cykelferier har derfor mange aspekter, og lige meget, hvilken cykelferie til Nordsjælland du vælger, kan du glæde dig til en formidabel cykeloplevelse, hvor du både får en fantastisk ferie men også styrker dit forhold til fædrelandet.

På vores cykelferier til Nordsjælland kan du blandt andet glæde dig til højdepunkter og seværdigheder som:

Verdenscykelhovedstad København
Tivoli
Strøget, som er en af verdens længste gågader
Amalienborg
Frederiksborg
Fredensborg
Roskilde Domkirke
Vikingeskibsmuseet
Louisiana Museum of Modern Art
Den lille havfrue
Rungstedlund, som er Karen Blixens hjem
Frederiksborg slot oppefra Cykellandskab i Nordsjælland Roskilde Domkirke

Er du ude efter et eventyr, der kombinerer to herlige kontraster, så er det vores cykelkrydstogter, der skal danne rammerne for dit næste eventyr. Her cykler og sejler du skiftevis i naturskønne omgivelser, indånder frisk luft og bliver ført igennem betagende landskaber og spændende kulturperler på en rejse, der er fyldt med dejlige indtryk og en unik stemning.