Cykelferie i Nordsjælland

KOM TÆT PÅ ÆGTE DANSK HISTORIE OG NATUR PÅ en CYKELFERIE i NORDSJÆLLAND

Lad dig charmere af Nordsjællands eksklusive boligområder, fantastiske kystlinjer og charmerende marinaer, oplev nogle af Danmarks vigtigste byer og få historien at føle på de ældgamle danske slotte.

Storslået cykeloplevelse i Nordsjælland

Uanset om du elsker smukke strande, betagende bakker med fantastiske udsigter, historiske danske monumenter, storbysstemning eller naturskønne omgivelser, så er en cykelferie i Nordsjælland noget for dig. Danmark er en undervurderet feriedestination, og det er ikke gået op for alle, hvor skønt og fortryllende vores lille land kan være. I Nordsjælland venter et vaskeægte dansk eventyr, hvor du kommer forbi gamle bygningsværker og historiske monumenter, som udgør en fantastisk scene for din cykeloplevelse. Her får du også et spændende indblik i fortidig dansk historie. Foruden de historiske og kulturelle højdepunkter, som cykelturene byder på, kan du også se frem til at opleve det naturskønne Nordsjælland, som for alvor viser sig, når du træder i pedalerne fra det ene smukke område til det andet. 

Når du har krydset en cykelferie i Nordsjælland og andre steder i Danmark af på din liste, kan du vælge en cykelferie til en af vores pragtfulde europæiske destinationer, der bringer dig til nogle af de mest enestående cykelruter og cykellande i Europa.

Læs mere
per side

3 Items

Sjælland | Cykelferie med mellemlange etaper og royale byer | Sværhedsgrad 2

Gennem mellemlange og lange etaper kombinerer denne tur det bedste af Nordøstsjælland med en bid af Sverige. Oplev hyggelige marinaer og besøg vigtige royale byer som Hillerød og Roskilde. 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 6 nætter
Forespørg
Danmark | Familievenlig cykelferie | Sværhedsgrad 1

Tag familien med på denne lette og smukke cykelferie, hvor ruterne er korte og seværdighederne uforglemmelige. I cykler forbi ældgamle slotte, idylliske kyster, hyggelige havne og det livlige København. 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 6 nætter
Forespørg
Nordsjælland | Cykelferie gennem historien | Sværhedsgrad 1

Gå i de gamle, danske kongers fodspor når du oplever eventyrlige slotte, vidunderlige strande og pulserende København. Glæd dig til masser af kultur, historie og traditioner.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 6 nætter
Forespørg

Nordsjælland på to hjul

Vores cykelferier i Nordsjælland er helt perfekte, når du vil lære Danmark bedre at kende, fordi du kommer helt tæt på mange historiske bygninger og attraktioner. Du kan lade dig forsvinde ind i en lille tidslomme og for alvor fordybe dig i dansk kultur, historie og traditioner. I skærende kontrast til de idylliske og fredelige omgivelser bliver Danmarks absolutte centrum, nemlig livlige og travle København, også besøgt. Med sine endeløse højdepunkter står København klar til at gøre dit cykeleventyr endnu mere mindeværdigt.

Cykelsti naturskønne Nordsjælland Frederiksborg slot Cykelferie i smukke Nordsjælland

Fortryllende monumenter og seværdigheder venter på dig

På trods af Danmarks størrelse har vores cykelferier på SjællandFynJylland samt Nordsjælland rigtig meget at byde på, og variationen på vores cykeludvalg til Nordsjælland afspejler dette til fulde. Du kan også overveje at krydse landegrænser, idet du på nogle af vores cykelferier i Nordsjælland kan besøge en lille bid af Sverige. Vores cykelferier har derfor mange aspekter, og lige meget hvilken cykelferie til Nordsjælland du vælger, kan du glæde dig til en formidabel cykeloplevelse, hvor du både får en fantastisk ferie, men også styrker dit forhold til fædrelandet.

På en cykelferie i Nordsjælland kan du blandt andet glæde dig til højdepunkter og seværdigheder som eventyrlige Tivoli, Amalienborg, Vikingeskibsmusset i Roskilde, Strøget, Fredensborg, Louisiana Museum of Modern Art, Frederiksborg, Den lille havfrue og Rungstedlund, som var Karen Blixens hjem. Det er svært at forestille sig et sted i verden med flere seværdigheder placeret så tæt på hinanden, hvilket er med til at gøre Nordsjælland til den perfekte destination for en oplevelsesrig cykelferie. 

Frederiksborg slot oppefra Cykellandskab i Nordsjælland Roskilde Domkirke

Er du ude efter et eventyr, der kombinerer to herlige kontraster, så er det vores cykelkrydstogter, der skal danne rammerne for dit næste eventyr. Her cykler og sejler du skiftevis i naturskønne omgivelser, indånder frisk luft og bliver ført igennem betagende landskaber og spændende kulturperler på en rejse, der er fyldt med dejlige indtryk og en unik stemning.

 


Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor skal jeg tage på cykelferie på Sjælland?

Sjælland byder på alt fra smuk natur til spændende storbyer i form af hovedstaden København. Når du cykler rundt på Sjælland, vil du blive mødt af lækker dansk mad og en rig dansk historie.

Er det hårdt at cykle på Sjælland?

Danmark er et forholdsvis fladt land, men på Sjælland kan du stadig møde mange bakker på din vej. Vi har sørget for at finde ruter med forskellige sværhedsgrader og længder, så der er noget til alle niveauer.

Hvad skal jeg se på min cykeltur til Sjælland?

Der er et hav af seværdigheder på Sjælland. Du kan fx cykle forbi Kronborg Slot, Den Lille Havfrue, besøge Louisiana Museum of Modern Art eller opleve vibrante København.