Cykelferie i Provence

Frankrig - Oplev Provence på en fantastisk cykelferie

Tag med Ruby Rejser til Provence og oplev et utappet paradis, der endnu ikke er blevet en så populær rejsedestination, som det fortjener. Den franske region er en fantastisk destination for en afslappende cykelferie. På en cykelferie i Provence vil du opleve smukke uspolerede byer, utæmmet natur og hvide sandstrande.

Fantastiske omgivelser og hyggelige byer

På en cykelferie i Provence vil du befinde dig i midten af naturskønne områder, hvor vinmarker dekorerer landet så langt øjet rækker. Den afslappende atmosfære som ligger over Provence, vil tage dig med tilbage til simplere tider, og vi kan garantere, at dagligdagens strabadser vil være det sidste til at fylde dine tanker. Når du cykler mellem vin- solsikke- og lavendelmarkerne og udforsker det solrige Frankrig, vil du mærke den lokale stemning rundt i de nærmest eventyrlige småbyer, som Provence har at tilbyde. 

På en cykelferie i Provence med Ruby Rejser kan din rejse for eksempel tage udgangspunkt i byen Orange. Orange er en by på størrelse med Horsens, hvor besøgende kan finde hyggelige gågader og historiske mindemærker såsom det velholdte romerske amtiteater. Hver torsdag afholdes der marked i gågaderne, hvor det er muligt at komme helt tæt på den provencalske kultur og prøve nogle af de lokale specialiteter. Ligeledes afholdes der koncerter i amfiteateret i sommersæsonen, så hvis du er på cykelferie i Provence i løbet af sommermånederne, kan vi varmt anbefale at tage forbi Orange og gribe denne mulighed. 

Efter oplevelserne i denne dejlige by kan du cykle igennem andre fantastiske flækker såsom Provences gamle paveby, Avignon, og vinbyerne Chateau-neuf-du-Pape, Beaumes-de-Venise og Vacqueyras. Med en placering midt i Cotes du Rhône-området vil der være rig mulighed for at tage til en fransk vinsmaging, og prøve lidt af de godter vi drømmer om at få herhjemme i Danmark. En cykelferie i Provence er i sandhed en fantastisk oplevelse, som du ikke bør snyde dig selv for!

Læs mere
per side

2 Items

Frankrig | Cykelferie på egen hånd | Sværhedsgrad 2

En Ruby klassiker i Provence med god tid til at sanserne kan frydes overalt med duften fra de endeløse lilla lavendelmarker og et stop langs vinstokkene i Chateauneuf du Pape eller på det lokale marked.


  • Individuel afrejsedag
  • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
    Egen transport
  • 6 nætter
Forespørg
Frankrig | Cykelferie på egen hånd | Sværhedsgrad 3

En middelsvær tur med start og slut i den spændende by Aix-en-Provence. Smukke landskaber og charmerende provencalske byer accompagneret af provencalske lyde og dufte.


  • Individuel afrejsedag
  • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
    Egen transport
  • 7 nætter
Forespørg

Du kan læse lidt om hvordan vi rangerer de forskellige sværhedsgrader af vores cykelferier her

 

Hvis du allerede har besøgt Provence, men stadig hungrer efter en cykelferie i Frankrig, kan du læse mere om resten af vores rejser her. Ligeledes kan du læse mere om den lange række af cykelferier Ruby Rejser tilbyder i resten af verden her.