INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Cykelferie langs Mosel fra vingård til vingård

Cykelferie på egen hånd i Tyskland

Nem cykelferie langs stejle, vinklædte skråninger og med 3 vinsmagninger inkluderet. Oplev vinproduktionen på nært hold, gå på opdagelse i små hyggelige vinbyer og nyd den skønne tyske natur.

In stock
Travel Code
CYT-059
Det kan du glæde dig til

Cykler du langs Mosel, kan du ikke undgå at stifte bekendtskab med de mange berømte vine der kommer fra dette område. Riesling, den fineste og mest berømte vin, hvis små druer modner sent, er blandt verdens ældste. Men ikke kun Riesling vokser her. Det kan du opleve på nært hold, mens du i roligt tempo cykler langs Moselflodens stejle, vinklædte skråninger. Du kan besøge en af de mange vinkældre undervejs, og om aftenen vil dine værter, der alle er vinspecialister, gerne vise vinkælderen frem og fortælle om produktionen. Turen inkluderer ovenikøbet tre vinsmagninger. Så velkommen til en nydelsestur lags Mosel med gæstfrihed, gode vine og en skiltet og total flad cykelrute.

Se også vores vintur langs Main med start i Schweinfurt.
Eller vores cykelkrydstogt langs Mosel med fast base på en flodbåd.

Kort

*Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

1. dag. Ankomst Trier/Ruwertal
Vi anbefaler at man ankommer tidligt til den smukke Ruwertal. Du bor midt mellem vinmarker på et hyggeligt hotel. Har du tid og lyst, kan du tage en tur ind til Trier som bestemt også er et besøg værd.
Indkvartering på vinhotel i Mertesdorf.

2. dag. Trier/Ruwer til Neumagen-Dhron/Piesport, ca. 39 km/44 km
Med vinstokke til alle sider cykler du langs Mosel gennem Ruwerdalen. Tag en pause i den lille vinby Mehring og læg vejen forbi den berømte Villa Rustica, en ruin der i romertiden var et fantastisk landsted. Nyd stemningen i Mehrings hyggelige gader hvor du altid er velkommen på et af de mange vinsteder. Sidst på eftermiddagen kommer du til Neumagen-Dhron, Tysklands ældste vinby, eller til Piesport, en hyggelig lille vinby med skønne vinbarer og -kældre.
Indkvartering på vinhotel i Neumagen-Dhron eller Piesport.

3. dag. Neumagen-Dhron/Piesport til Burg/Reil, ca. 53 km
I dag kommer du til Bernkastel-Kues med markedsplads, bindingsværkshuse og et vinmuseum. Turen fortsætter herefter stadig langs floden til Zeltingen forbi verdensberømte vinmarker som Zeltinger Himmelreich, Schlossberg, Sonnenuhr og Deutschherrenberg. Efter vinmarkerne Kröver Nacktarsch er det tid til en kaffepause i Traben-Trarbach der ligger på begge sider af floden. Dagens mål er Burg eller Reil.
Indkvartering på vingård i Burg eller Reil.

4. dag. Burg/Reil til Pommern, ca. 52 km
I dag cykler du langs vinmarkerne Zeller Schwarze Katz. Læg mærke til den smukke 2-etagers bro, med toget foroven og bilerne nedenunder, der forbinder byerne Bullay og Alf. Nyd den romantiske by Beilstein, og gå på opdagelse i charmerende Cochem med nænsomt restaurerede bindingsværkshuse, hyggelige pladser og fristende ”weinstubs”. Fra Cochem er der knap 10 km til dagens mål, Pommern.
Indkvartering på vingård i Pommern.

5. dag. Pommern til Koblenz, ca. 40 km
Fra Pommern cykler du til Treis-Karden og måske dagens første kaffestop. Senere kan du tage en lille omvej på 4 km til middelalderborgen Burg Eltz, en af Tysklands smukkeste og mest velbevarede, beliggende midt i naturen på en klippetop. Ved Kobern Gondorf kommer du forbi nogle ret stejle skråninger. Her vokser især Riesling- og Pinot Noir-druerne på de sirligt anlagte terrasser. Sidste vinby før Koblenz er hyggelige Winningen. Dagens mål, Koblenz, ligger ved Deutsches Eck hvor Mosel løber ud i Rhinen. Her er masser at se på og opleve med kirker, slotte og hyggelige gader. Prøv evt. også svævebanen op i det skovklædte bagland og fæstningen ”Ehrenbreitstein” hvorfra der er en fantastisk udsigt.
Indkvartering på hotel i Koblenz.

6. dag. Hjemrejse
Hjemrejse efter morgenmad medmindre du har bestilt en ekstra nat i Koblenz.

Cykler og cykeludstyr

Ønsker du at leje cykel, har du følgende muligheder:

 • Unisexcykel med 7 gear og fodbremse (fra 160 cm)
 • Herrecykel med 7 gear og fodbremse (fra 165 cm)
 • Unisexcykel med 21 gear og håndbremsere (fra 160 cm)
 • Herrecykel med 21 gear og håndbremsere (fra 165 cm)
 • Elcykel 

Alle cykler er udstyret med gelsaddel og bagagebærer samt en bagtaske. Mindst én cykel pr. værelse vil endvidere være udstyret med lås, pumpe samt reparationssæt.

Sværhedsgrad 1

En kort, nem og ualmindelig smuk cyklerute på gode, skiltede cykelstier. I alt ca. 200 km uden nævneværdige stigninger, så alle vil kunne klare denne rute. Dagsetaperne er korte og terrænet nem, så giv dig god tid til at nyde de smukke landskaber, de charmerende byer og – ikke mindst – de hyggelige caféer, weinstuber og biersgartens du møder undervejs. I godt vejr også mange hyggelige picnicsteder langs floden. Du får hjemmefra tilsendt kort, rutebeskrivelse og praktisk info på dansk. samt detaljeret cykelkort og rutebeskrivelse på engelsk.

Hvordan kommer jeg frem?

Bil:
Kører du selv, er der ca. 750 km fra grænsen ved Padborg.

Hotellet i Trier-Ruwertal tilbyder gratis parkering under cykelturen – oplysning om dette følger med rejseinformationen 3-4 uger før afrejse.

Parkering i Koblenz er mulig i parkeringshus.

Tog:
Du kan også tage toget – det tager ca. 12 timer. Se mere hos Deutsche bahn

Fly:
Med fly går turen til Luxembourg og herfra med tog til Trier. Tilbagevejen er med tog fra Koblenz til Luxembourg.

Vær opmærksom på at du ikke bør arrangere fly/tog/bus til destinationen, før efter du har booket og fået bekræftet turen hos os.

Indkvartering

Du bor på et ”Weinhotel” i Trier/Ruwertal (Mertesdorf), mens du i Neumagen-Dhron, Reil/Burg samt i Pomerania bor på en hyggelig vingård med moderne værelser. Alle værelser er med eget bad og toilet.
Opholdet er inkl. morgenmad

Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 4.448,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 3.398,- DKK
Praktiske Informationer

OBS:
Vær opmærksom på at du ikke bør arrangere fly/tog/bus til destinationen, før efter du har booket og fået bekræftet turen hos os.

Mulige ankomstdage:

 • Hver dag fra 10. april - 20. oktober 2020

Inkluderet i prisen:

 • 5x overnatning inkl. morgenmad
 • Bagagetransport
 • Kort og informationsmateriale
 • 3 vinsmagninger

Ikke inkluderet i prisen:

 • Transport til og fra Danmark

Tillæg:

 • Cykelleje: 535 kr.
 • Elcykel: 1370 kr.
 • Returtransfer til starthotel i Trier (inkl. egne cykler). Daglig afgang med bus kl. 9.00. Bestilles og betales hjemmefra: 420 kr.
 • Ekstra nat inkl. morgenmad
  • Trier: dobbeltværelse 480 kr. p.p./enkeltværelse 670 kr. p.p.
  • Koblenz: dobbeltværelse 460 kr. p.p./enkeltværelse 620 kr. p.p.

Rabatter ved opredning og 2 fuldtbetalende på værelset:

 • Børn 0-13 år: 25%
 • Ved 3 personer på samme værelse: 15%

Agentforbehold:
Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Velociped, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser.
Se betingelser og læs om Velociped her www.velociped.de. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejser’s medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206.
Ruby Rejser har prisgaranti. Vi matcher derfor prisen hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.  

Og husk – du kan altid nyde godt af vores ekspertise og vejledning.

Gå til toppen af siden