Cykelferie på Fyn

Oplev den fynske gæstfrihed og cykelvenlige natur

Oplev Danmarks Grønne Have på to hjul, når du cykler rundt i det fabelagtige fynske landskab. Her får du naturoplevelser med smukke kyststrækninger og rolige skove, mens du nyder livet på Danmarks tredjestørste ø.

Mere end bare en motorvej mellem København og Jylland

Der er sikkert mange, der forbinder Fyn med en træls lang motorvejsstrækning mellem broerne over Lillebælt og Storebælt. Men Danmarks tredjestørste ø byder på meget mere end vejarbejde og træg myldretidstrafik på motorvejen.

Det gælder bare om at vælge en afkørsel, stille bilen og så ellers hoppe på cyklen og træde pedalerne rundt, mens du nyder den exceptionelle natur. I det fynske landskab er der både flotte strækninger langs kysterne og rolige ture gennem marker og skove. Hvis du gerne vil teste benene på lidt større udfordringer, finder du nogle for Danmark ret kuperede strækninger i De Fynske Alper, som dog ikke for alvor bliver stejle.

Det Sydfynske Øhav byder på 55 øer og holme, hvor særligt Ærø, Langeland og Tåsinge byder på oplagte cykelmuligheder. Generelt er Danmark et af de bedste cykellande i verden, og vi tilbyder et bredt udvalg, hvis du er frisk på at udforske dit hjemland på to hjul.

Læs mere
View as Grid List

1 Item

per side
Cykelferie på idylliske Sydfyn

Velkommen til det absolut bedste af Sydfyn og Ærø. På dette øhop i Det Sydfynske Øhav vil du cykle forbi smukke strande, betagende bakker med fantastiske udsigter og charmerende landsbyer.

  • 16 afrejser
  • 6 nætter
Fra 5.340,- DKK

3 interessante byer på Fyn

Svendborg

På Fyns sydøstlige side lige overfor Tåsinge finder du havnebyen Svendborg, som allerede i 1200-tallet var en væsentlig by i området. Her kan du se ruinerne af kongeborgen Ørkild, der nedbrændte i 1534. Søfart og handel har generelt været det primære fokus i Svendborgs historie.

Faaborg

Byen nævnes første gang i 1229, da den danske konge Valdemar Sejr forærede Faaborg til sin svigerdatter, den portugisiske prinsesse Eleonora, i morgengave. Langs de smalle brostensbelagte gader finder du nogle utroligt velbevarede gamle købmandsgårde samt byens vartegn, det gamle klokketårn fra byens første kirke, som stammer fra omkring 1250.

Odense

Velkommen til Fyns største by og den berømte forfatter H.C. Andersens fødeby. Her kan du gå på opdagelse på museet, der blandt andet omfatter hans fødehjem. Selvom byen er Danmarks tredjestørste, finder du også her fantastiske forhold for cyklister med 560 km cykelsti, 123 cykelbroer og 65 cykeltunneller.

Cykler ved Helnæs Bugt Cyklister i skov Egeskov Slot

5 gode grunde til at tage på cykelferie i Danmark

  1. Miljøvenligt: Du skal ikke ud på en lang flyrejse, og du har kun brug for det brændstof, som kroppen selv byder ind med.
  2. Hjemme bedst: Dramatiske kystlandskaber, skove med søer, vidstrakte marker, bl.a. i Danmarks Grønne Have, som Fyn også kaldes, og ældgammel kultur og historie.
  3. Fladt og småt: Sammenlignet med mange andre lande i verden er Danmark flad som en pandekage. Derfor er en cykelferie her oplagt for dig, der ikke er den helt store bjergrytter.
  4. Cykling er sundt: På en cykelferie vil du få masser af motion, så du forkæler både krop og sjæl, og når du holder det i Danmark, slipper du for mange stillesiddende timer under transporten til din destination.
  5. Sikkerhed fremfor alt: Danmark er et af verdens sikreste lande at cykle i. Her ligger mere end 11.000 km cykelstier.

Spørgsmål til vores cykelferier på Fyn?

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art til vores cykelferier på Fyn, skal du endelig ikke tøve med at ringe til os på 86 15 35 99. Det gælder også, hvis du har særlige behov til din cykelferie, så undersøger vi, om vi kan imødekomme disse krav.

Hvis du ønsker et alternativ til Fyn, tilbyder vi et væld af cykelferier, som du kan give dig i kast med. Hvis du er på udkig efter lettere ture, har vi fx en tur langs Rhinen mellem Køln og Rotterdam. Du kan også tage til Østrig, hvor turen fra Linz til Wien ligeledes er overkommelig for alle. Hvis du ikke ønsker at transportere dig så langt fra Danmark, kan du kigge nærmere på vores tur rundt på den tyske ferieø Rügen, eller en tur langs Østersøen fra Lübeck til Stralsund. Du finder også et stort udvalg af ture i fx Italien, Tyskland, Spanien og Frankrig.