Cykelferie på Mallorca

Mallorca skal opleves på to hjul

Oplev den måske mest cykelglade ø i verden, hvor du bevæger dig langs Mallorcas skønne kyster med Middelhavet som baggrund, forbi hyggelige landskaber og gennem dybgrønne skove. 

Cykeløen Mallorca

Mallorca er mere end en drømmedestination for charterrejsende. Den vidunderlige ø udmærker sig også som en fremragende destination for din næste cykelferie. Hvert år besøges Mallorca nemlig af flere tusinde cyklister i alle aldre, på racercykler, smarte mountainbikes eller gode turcykler, og det er derfor ikke uden grund, at cykelferier på Mallorca er særligt eftertragtede. 

Spanien er generelt bare en fantastisk destination, når det kommer til cykelferier. Derfor har vi også et spændende udvalg af cykelrejser til hele Spanien. Ellers så tag et kig på vores resterende udvalg af cykelferier, der strækker sig helt fra Vietnam til Schweiz og tilbage til Danmark. Udvalget er stort og begivenhedsrigt, og du kan være sikker på at se Europa fra sin bedste side og cykle langs nogle af de smukkeste cykelruter.

Læs mere
per side

3 Items

Spanien | Cykelferie på racer på egen hånd | Sværhedsgrad 3

Glæd dig til en fantastisk motionscykelferie i det spanske, når turen går til mageløse Mallorca, hvor du blandt andet vil opleve kystbyer, historiske cykelstrækninger og landskaber ud over det sædvanlige.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Spanien | Cykelferie på egen hånd | Sværhedsgrad 1-2

Oplev Mallorca i ro og mag på denne flotte cykelferie med korte dagsetaper. Du bevæger dig over den mallorcinske slette og møder både smukke sandstrande og søvnige landsbyer.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København eller egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Spanien | Cykelferie på egen hånd | Sværhedsgrad 3

Oplev de lyserøde saltsøer, de majestætiske kyststrækninger og bjerglandskaber kombineret med brede sandstrande i den livlige by Palma på to hjul. Mallorca byder dig velkommen til en skøn cykelferie.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København eller egen transport
 • 7 nætter
Forespørg

Cyklisternes Ø, som Mallorca også kaldes, er et sandt paradis at cykle rundt i. Du kan se frem til at blive forført af idylliske landskaber og hyggelige landsbyer, som fører dig væk fra turismens hovedstrøg. Du ser Mallorca åbne sig op for dig med sine hvide sandstrande, majestætiske klippekyster, dybe skove og det lokale liv på nært hold, når du cykler fra det ene smukke sted til det andet. Det hele krydret med vind i håret, sus i maven og en udsigt, der siger spar 2. Omgivet af det krystalklare hav og de hvide strande kan du også nemt afslutte en lang dag i cykelsadlen med en tiltrængt dukkert.

Cykelferie i Mallorca Cykeløen Mallorca Cykelrejse til Mallorca

En cykelferie på Mallorca er svær at beskrive, og den skal helst opleves. Du kan både vælge en cykelferie på racer, der giver sved på panden, eller en cykelferie, hvor tempoet ryger helt i bund. Cykelferierne har dog det til fælles, at belønningen ligger lige for – og uanset hvad, kommer du til at nyde storslået natur, masser af frisk luft, venlige mennesker, skønne udsigter og fantastisk mad. Vores cykelferier på denne fortryllende ø udforsker Mallorcas smukke og uspolerede områder.

5 Facts om Mallorca

 1. I 2011 blev Mallorcas bjergkæde Serra De Tramuntana tildelt verdensarvstatus af UNESCO for at være et område med stor kulturel betydning. Bjergkædens højeste punkt er Puig Major (1.445 meter over havet og dermed det højeste bjerg på De Baleariske Øer).

 2. Næsten halvdelen af Mallorcas befolkning er bosiddende i øens hovedstad, hvilket gør det til et livligt og pulserende knudepunkt.

 3. Øen har et middelhavsklima med en gennemsnitlig temperatur på 21 grader året rundt. Derudover kan øen nyde godt af mere end 300 solskinsdage om året i gennemsnit.

 4. Den imponerende La Seu-katedral i Palma er et af Mallorcas mest markante kulturarvsteder. Den enorme og prægtige katedral blev opført tilbage i 1230.

 5. Øens navn stammer fra et gammelt latinsk udtryk ’insula maior’, der betyder ’større ø’, da Mallorca er den største ø i hele Spanien. Efterhånden blev udtrykket udtalt forkert, og øen blev kendt som Mallorca.

Mallorca på racercykel

Hvis du er ude efter en spektakulær og sej udfordring, skal du kigge mod vores cykelferier på racer, hvor du træder i pedalerne på mange af de samme ruter som de professionelle cykelryttere og prøver dig selv af på nogle af Europas legendariske cykelløb. Med sit kuperede terræn og skarpe sving er Mallorca den perfekte destination til at udleve din cykelrytterdrøm. Har du allerede oplevet Mallorca fra din racercykel, kan du se vores udvalg af andre cykelferier på racer i Spanien.

Racercykel på Mallorca Appelsintræ på Mallorca Cykelveje på Mallorca

Cykelkrydstogter

Endelig er vores cykelkrydstogter også en mulighed for dig, der vil have en unik oplevelse, hvor to kontraster mødes og skaber en anderledes, men spændende og dejlig ferieoplevelse. Her vil 50 % af tiden gå med cykling rundt blandt hyggelige og idylliske landskaber og byer, mens du nyder udsigten fra dækket på motorsejleren i de resterende 50 % af tiden. Med vores cykelkrydstogter er du garanteret en fantastisk oplevelse, og du kan vælge frit mellem vores udvalg.