Cykelferie på Mallorca

Mallorca skal opleves på to hjul

Oplev den måske mest cykelglade ø i verden, hvor du bevæger dig langs Mallorcas skønne kyster med Middelhavet som baggrund, forbi hyggelige landskaber og gennem dybgrønne skove. 

Cykeløen Mallorca

Mallorca er mere end en drømmedestination for charterrejsende. Den vidunderlige ø udmærker sig også som en fremragende destination for din næste cykelferie. Hvert år besøges Mallorca nemlig af flere tusinde cyklister i alle aldre, på lettere racere, smarte mountainbikes eller gode turcykler, og det er ikke uden grund, at cykelferier på Mallorca er særligt eftertragtede. 

Spanien er generelt bare en fantastisk destination, når det kommer til cykelferier. Derfor har vi også et spændende udvalg af cykelrejser til Spanien. Ellers så tag et kig på vores resterende udvalg af cykelferier, der strækker sig helt fra Vietnam til Schweiz og tilbage til Danmark. Udvalget er stort og begivenhedsrigt, og du kan være sikker på at se Europa fra sin smukkeste side og cykle langs nogle af de smukkeste cykelruter.

Læs mere
per side

2 Items

Cykelferie på egen hånd i Spanien

En herlig middelsvær tur rundt på øen, hvor du i eget tempo kan nyde kontrasterne mellem det fristende hav, de fortryllende bjerge og de fredfyldte småbyer. Du har vidunderlige oplevelser i vente.

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 6.698,- DKK
Cykelferie på egen hånd i Spanien

Oplev Mallorca i ro og mag på denne flotte cykelferie med korte dagsetaper. Du bevæger dig over den mallorcinske slette og møder både smukke sandstrande og søvnige landsbyer.

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 7.198,- DKK

Cyklisternes Ø, som Mallorca også kaldes, er et sandt paradis at cykle rundt i. Du kan se frem til at blive forført af idylliske landskaber og hyggelige landsbyer, som fører dig væk fra turismens hovedstrøg. Du ser Mallorca åbne sig op for dig med sine hvide sandstrande, majestætiske klippekyster, dybe skove og det lokale liv på nært hold, når du cykler fra det ene smukke sted til det andet. Det hele krydret med vind i håret, sus i maven og en udsigt, der siger spar 2. Omgivet af det krystalklare hav og de hvide strande kan du også nemt afslutte en lang dag med cykling med en tiltrængt dukkert.

Cykelferie i Mallorca Cykeløen Mallorca Cykelrejse til Mallorca

En cykelferie i Mallorca er svær at beskrive, og den skal helst opleves. Du kan både vælge en cykelferie, der giver sved på panden, eller en cykelferie, hvor tempoet ryger helt i bund. Cykelferierne har dog det til fælles, at belønningen ligger lige for – og uanset hvad, kommer du til at nyde storslået natur, masser af frisk luft, venlige mennesker, skønne udsigter og fantastisk mad. Vores cykelferier på denne fortryllende ø udforsker Mallorcas smukke og uspolerede områder.

5 Facts om Mallorca

 1. I 2011 blev Mallorca fantastiske bjergkæde Serra De Tramuntana tildelt verdensarvstatus af UNESCO for at være et område med stor kulturel betydning. Bjergkædens højeste punkt er Puig Major (1445 meter og dermed det højeste bjerg på De Baleariske Øer).

 2. Næsten halvdelen af Mallorcas befolkning er bosiddende i øens hovedstad, hvilket gør det til et livligt og pulserende knudepunkt.

 3. Øen har et middelhavsklima med en gennemsnitlig temperatur på 21 grader året rundt. Derudover kan øen nyde godt af mere end 300 solskinsdage om året i gennemsnit.

 4. Den imponerende La Seu-katedral i Palma er et af Mallorcas mest markante kulturarvsteder. Den enorme og prægtige katedral blev opført tilbage i 1230.

 5. Øens navn stammer fra et gammelt latinsk udtryk ’insula maior’, der betyder ’større ø’, da Mallorca er den største ø i hele Spanien. Efterhånden blev udtrykket udtalt forkert, og øen blev kendt som Mallorca.

Cykelløb- og cykelmotionsrejser

Hvis du er ude efter en spektakulær og sej udfordring, skal du kigge mod vores cykelløbsrejser, hvor du træder i pedalerne på samme ruter som professionelle cykelryttere og prøver dig selv af på nogen af Europas legendariske cykelløb, hvor du har mulighed for at se toppen af Alpe D’Huez, prale med at have gennemført ikoniske stigninger i de naturskønne italienske Dolomitter eller gennemført en sand klassiker. Udover vores cykelløb har vi også cykelmotionsrejser, hvor du kan krydre cykling med vin og gourmet, opleve en af Nordspaniens smukkeste bjergkæder Picos De Europa, eller cykle rundt i de professionelles træningsområde i Calpe.

Cyklister på Mallorca

Cykelkrydstogter

Endelig er vores cykelkrydstogter også en mulighed for dig, der vil have en unik oplevelse, hvor to kontraster mødes og skaber en anderledes, men spændende og dejlig ferieoplevelse. Her vil 50 % af tiden gå med cykling rundt blandt hyggelige og idylliske landskaber og byer, mens du nyder udsigten fra dækket på motorsejleren i de resterende 50 %. Med vores cykelkrydstogter er du garanteret en fantastisk oplevelse, og du kan vælge frit mellem vores udvalg – som du finder lige her.