Cykelferie på Sjælland

Se frem til at cykle på Danmarks største ø

Inden for vores lille lands grænser finder du fremragende cykelmuligheder. Tag med Ruby Rejser på cykelferie på Sjælland, og kom helt tæt på øens smukkeste naturområder og største seværdigheder.

Oplevelserne står i kø

Sjælland er med sit overvejende flade landskab og sin forholdsvist begrænsede størrelse det perfekte rejsemål for din næste – eller første – cykelferie. Langsomt er danskerne ved at få øjnene op for Danmark som feriedestination, men landet er stadig en smule undervurderet, når det kommer til planlægningen af danskernes næste eventyr – og det er en skam. Sjælland har så meget at byde på. Her kan du lade dig betage af kilometervis af smukke og forskelligartede kyststrækninger, følge i tidligere kongers fodspor, trille afsted på cykelstier og idylliske landeveje, besøge charmerende marinaer og meget mere.
 

5 grunde til at tage på cykelferie på Sjælland

1) Lille og jævnt. Du kan sagtens begynde at svede under en cykeltur på Sjælland, men det er altså ingenting i forhold til de bakker og bjerge, som du finder de fleste andre steder i Europa. Det skal du nyde, når du træder i pedalerne. På Sjælland er der desuden aldrig langt mellem seværdighederne.

2) Hjemligt. Under en ferie på Sjælland kan du komme til at se på dit hjemland på en ny måde. Lad dig overraske over naturens varierende skønhed, og bliv klogere på Sjællands fascinerende historie og enestående kultur.

3) Sundt. Det er ganske enkelt sundt at cykle. På ferier har mange en tendens til at spise og drikke lidt ekstra lækkert, men det er heller ikke det store problem, hvis du krydrer det med gode kilometer i benene. Det vil både krop og sjæl få glæde af.

4) Nemt. Du skal højst sandsynligt hverken på en længere flyrejse eller køretur for at nå frem til Sjælland. Det er med andre ord nemt at nå rejsens begyndelsespunkt.

5) Sikkert. Du kan roligt begive dig ud på en cykelferie på Sjælland. Du kender allerede trafikreglerne, og det er ikke fremmed for bilisterne at have cyklister langs vejene. I Danmark finder du mere end 1.000 km cykelstier, og nogle af dem er endda såkaldte ”supercykelstier”. Danmark er med andre ord et af de sikreste cykellande i verden.

 

Gå på opdagelse i vores cykelferier på Sjælland herunder.

Læs mere
View as Grid List

4 Items

per side
Cykelferie med mellemlange etaper og royale byer

Gennem mellemlange og lange etaper kombinerer denne tur det bedste af Nordøstsjælland med en bid af Sverige. Oplev hyggelige marinaer og besøg vigtige royale byer som Hillerød og Roskilde. 

  • 16 afrejser
  • 6 nætter
Fra 5.700,- DKK
Familievenlig cykelferie i Danmark

Tag familien med på denne lette og smukke cykelferie, hvor ruterne er korte og seværdighederne uforglemmelige. I cykler forbi ældgamle slotte, idylliske kyster, hyggelige havne og det livlige København. 

  • 16 afrejser
  • 6 nætter
Fra 6.055,- DKK
Familievenlig cykelferie i Danmark

Tag familien med på en let og smuk cykelferie, hvor ruterne er korte og seværdighederne uforglemmelige. I cykler forbi ældgamle slotte og idylliske kyster og bor undervejs på skønne superiorværelser. 

  • 16 afrejser
  • 6 nætter
Fra 6.770,- DKK
Cykelferie gennem historien med indkvartering i opgraderede værelser

Gå i de gamle, danske kongers fodspor når du oplever eventyrlige slot, vidunderlige strande og pulserende København. Denne tur indeholder masser af kultur, historie, traditioner og tid til fordybelse.

  • 16 afrejser
  • 6 nætter
Fra 7.485,- DKK

Sjælland set fra cykelsadlen

Er du klar til en let og smuk cykelferie, hvor du ser det bedste af Nordsjælland? Så har vi turen for dig, og du kan ovenikøbet vælge, om du vil nyde den i en standard- eller superior-udgave. Denne cykelferie er bestemt familievenlig, da dagsetaperne er korte og nemme. Du både starter og slutter i verdens cykelhovedstad – København. Undervejs bevæger du dig rundt nord for København, og du kommer endda et smut til Sverige. Du får både set scenariske kyster, ældgamle slotte, charmerende byer og landets livlige hovedstad.

På en anden relativt let cykelrute kan du følge i kongernes fodspor i Nordsjælland. På denne tur er du indkvarteret i opgraderede værelser, så du får det bedst mulige udgangspunkt for nogle begivenhedsrige dage med fødderne på pedalerne. Turen emmer af historie, traditioner og tid til fordybelse, og undervejs har du mulighed for at besøge slotte, museer og et af Danmarks mest eksklusive boligområder.

Ønsker du en cykelferie, hvor etaperne bliver lidt længere (40-59 km om dagen), skal du overveje turen Kongernes Sjælland, København og Sverige. Her har du mulighed for at besøge vigtige royale byer som Hillerød og Roskilde, tage på udflugt til Sverige, lade dig opsluge af Københavns pulserende liv og beundre de smukke strande, der omkranser Sjælland. Du kan frit vælge at udvikle på dagsetaperne, hvis du ønsker det.

  

Gilleleje Park i Sjælland København

 

10 højdepunkter på Sjælland

1)     Kronborg Slot: Hjemsted for Holger Danske og med på UNESCOs verdensarvliste.

2)     København: I hovedstaden kan du besøge Tivoli, Strøget og Amalienborg.

3)     Louisiana Museum of Modern Art: Førende internationalt kunstmuseum.

4)     Rungstedlund: Besøg den verdenskendte forfatter Karen Blixens kunstnerhjem.

5)     Lækre strande: Sjælland er omgivet af smukke kyster.

6)     Vikingeskibsmuseet: Oplev blandt andet fem originale vikingeskibe fra 1000-tallet.

7)     Sjællands slotte: Frederiksborg Slot og Fredensborg Slot er helt fantastiske.

8)     Roskilde Domkirke: Kongefamiliens gravkirke og en af de vigtigste monumenter i Danmark.

9)     Den lille Havfrue: En af landets største turistattraktioner og symbol på et H. C. Andersen-eventyr.

10)   Eksklusive boligområder: I Nordsjælland ligger imponerende villaer som perler på en snor.

 

En cykelferie på Sjælland er en imponerende begivenhed, hvor de fleste kan være med. Hos Ruby Rejser tilbyder vi dog også cykelferier i andre egne af Danmark. Du kan eksempelvis gå på opdagelse i vores muligheder på Fyn eller i Jylland.  Når du har krydset Sjælland og Danmark af på din liste, kan du begive dig ud i en af vores skønne cykelture til andre dele af Europa.