Cykelferie ved Donau

Oplevelser langs Donau-floden

Tag på en anderledes ferie springfyldt med oplevelser

Donau er Europas andenstørste flod. Den har sit udspring i Tyskland og ender først, når den løber ud i Sortehavet. Floden passerer undervejs 10 lande, hvilket er flere end nogen anden flod i verden. Donau åbner derfor op for nogle rigtig interessante rejsemuligheder – specielt for dig, der nyder at cykle.

Flodens snoede forløb giver dig gode muligheder for at krydse flere forskellige landegrænser på én og samme rejse. Eksempelvis tilbyder vi en ferie, hvor du på bare 8 dage kommer igennem 4 lande (Tyskland, Østrig, Slovakiet og Ungarn) og 3 europæiske hovedstæder (Wien, Bratislava og Budapest). På denne rejse er cykeleventyrerne krydret med sejlads, idet du undervejs er indkvarteret på en båd, der fungerer som dit flydende hotel. Hvis denne rejsetype er noget for dig, kan du med fordel læse mere om vores cykelkrydstogter.

Hvis du hellere vil fokusere på ét land, kan du også vælge det. Her kan du gå i dybden med smukke Østrig og nyde landets fortrinlige cykelforhold, overvældende natur og spændende kultur. Vi tilbyder en række individuelle cykelferier langs Donau, der har sit hovedfokus i Østrig. Du kan eksempelvis begive dig ud på en 8-dages cykeltur mellem Passau og Wien. Her starter du i Tyskland, men bevæger dig hurtigt ind i Østrig. På turen vil ”Donau Radweg” – som er en velafmærket cykelsti, der løber på begge sider af floden – føre dig fra det ene hyggelige hotel eller gasthaus til det andet. Ruten er meget flad, så de fleste kan være med – også børnefamilierne. Du kan med fordel læse mere om vores sværhedsgrader, og hvad der ellers er godt at vide om en cykelferie.

Udvalget af startdestinationer og rutelængder i området langs Donaus bredder er stort, så der er noget for enhver smag. Gå på opdagelse i vores rejser herunder.

View as Grid List

3 Items

per side
Østrig - Cykelferie på egen hånd

Den klassiske tur langs Donau, med god tid til at nyde den flotte natur. Dagsetaper alle kan klare, også velegnet for familier.

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 3.398,- DKK
Østrig - Cykelferie på egen hånd

Oplev en skøn cykelferie på en af Europas nemmeste cykelruter, hvor både børn og voksne kan være med. På denne korte klassiker er alt tilrettelagt med udgangspunkt i cyklisternes behov. 

 • Individuel afrejsedag
 • 8 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 3.598,- DKK
Cykelferie på egen hånd i Østrig, Slovakiet og Ungarn

På cykel gennem de 3 europæiske hovedstæder Wien, Bratislava og Budapest. Turen er en forrygende sanselig cocktail, som du sent vil glemme. Nemt med fly, tog til Wien og kun 1100 km i bil fra grænsen.

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 4.298,- DKK