INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Venedigs perler

Cykelferie i Italien - på egen hånd

Tag med på en nem cykelferie ved historiske og naturskønne Venedig. Oplev højdepunkter som cykeldagen langs lidoen til Chioggia og smukke byer som Padova og Vicenza.

In stock
Travel Code
CYI-350
Det kan du glæde dig til

Denne tur giver en herlig mulighed for at opleve italiensk kultur, gastronomi og natur på nært hold. Du cykler mellem en overdådighed af kulturrigdomme og arkitektoniske perler. Her er pompøse palæer med skulpturer og fresker, kirker og katedraler med fantastiske udsmykninger og velholdte bycentre. Man sporer i sandhed fordums tiders magt og rigdom fra dengang Venedig var de store købmænds by med store handelsskibe, der bragte velstand til hele regionen. Og det er en frodig egn du besøger. Du cykler langs laguner og små kanaler, i grønne bakker, langs levende hegn og masser af landbrug.

Kort

*Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

1. dag. Ankomst Vicenza
Vicenza,- den berømte italienske arkitekt Palladio’s (17.årh.) by. Mulighed for at slentre rundt mellem hans palæer, kirkerne og de små gader med hyggelige caféer.
Indkvartering (2-3*) f.eks på Albergo San Rafaele fredeligt beliggende ca 3 km udenfor byens centrum.
Ved 3-4* hoteller f.eks. på det centralt beliggende Hotel la Ville 
Ved luksuhotel/villaer f.eks. på Hotel Palladio

2. dag. Til Bassano del Grappa. 40 km 
Langs valmue- og aspargesmarker og gennem landsbyer der overgår hinanden i kirkespir forbi Marostica kendt for sit slot og sit kæmpe skakspil på torvet. At ankomme til Bassano del Grappa er som at træde ind i en gammel italiensk film: Stejle stræder, charmerende pladser med torveboder, den gamle bro over den maleriske flod Brenta og de betagende bjerge i baggrunden. Bassano del Grappa er berømt for sine asparges og for, som navnet siger, sin Grappa, den bedste i Italien.
Indkvartering (2-3*) f.eks. på Hotel Brennero eller (3-4*) på Bonotto Hotel Palladio
Ved luksushotel/villaer f.eks. på Albergo al Sole i Asolo.


3. dag. Til Treviso. 65/40 km
Dagens etape er turens hårdeste og landskabsmæssigt smukkeste. Du cykler op langs vinmarker med udsigt til de mange bakketoppe, ofte beklædt med en kirke, eller en af de utallige pragtvillaer til Asolo med den velrestaurerede middelalderborg. Den ligger på en bakketop med udsigt til Alperne og over dalene. Fra Asolo går det ned langs Prosecos vinmarker til Maser, hvor det bedre borgerskab fra Venedig i det 16. århundrede tilbragte deres ferier. Dagens etape ender i Treviso med de hyggelige kanaler, arkaderne og de mange små, bilfrie gader. Det er muligt at afkorte turen ved at tage tog fra Montebelluna til Treviso. (ej inkl.)
Indkvartering (2-3*) f.eks. på Hotel Treviso Maggior Consiglio i udkanten af Treviso eller (3-4*) f.eks. på Hotel Carlton Treviso.
Ved luksushotel/villaer f.eks. på Maison Mathilde

4. dag. Til Mestre, en hyggelig forstad til Venedig. 45 km
Landskabet flader nu ud og vinmarker erstattes af store majsmarker, der bruges dels til foder dels til italienernes svar på ris og kartofler: polentaen. Du cykler langs floden Sile og de kanaler, bønderne i gamle dage brugte til transport af frugt og grøntsager til Venedigs indbyggere. Sørg for at ankomme tidligt til Mestre, så du kan nå en tur med båden ind til Venedig. (Alternativt kan du mod tillæg på mellem 675 kr og 860kr pr person bo i Venedig i stedet for Mestre.)
Indkvartering (2-3* og 3-4*) f.eks. på Best Western Plus Quid Hotel 
Ved luksushotel/villaer f.eks. på Hotel al Sole i Venedig

5. dag. Til Chioggia. 35 km
Vi forlader Mestre ad broen ”Punta della Liberta” og videre til Trochetto havnen. Herfra med færge først til øen Lido med de luksuriøse hoteller, det flotte gamle kasino og det indbydende hav. Atter med færge til øen Pellestrina, en mere ydmyg ø mest beboet af fiskere: Her er der kun dagsturister, da der ingen overnatningsmuligheder findes. Til sidst med færge til Chioggia, en spændende by med gader med toppede brosten og et stort fiskemarked hver mandag morgen. (Færger ej inkl. i prisen).
Indkvartering (2-3*) f.eks. på Hotel Airone i Sottomarina eller (3-4* og luksus hotel/villaer) f.eks. på Hotel Grande Italia ved den lille færgehavn i Chioggia.

6. dag. Til Padova Thermalområde. 55 km
Man cykler langs Bacchiglionefloden ad småveje og cykelsti, gennem små landsbyer, langs frodigt landbrugsland og velplejede vinmarker. For flere hundrede år siden var Bacchiglione floden en vigtig transportvej for varer ind og ud af Venedig. Dagens etape slutter for foden af Colli Euganean syd for Padova og Europas største thermalområde.
Indkvartering i Padovas Thermal-område ca 20 km før Padova. 


7. dag. Til Vicenza. 50 km
Man cykler ad cykelstien lang Battaglia kanalen til Padova, en af Italiens ældste universitetsbyer og berømt for den store valfartskirke "Basilica di Sant'Antonio". Giv dig tid til et besøg i byens hyggelige gamle centrum med søjlegange og smukke pladser, hvoraf den 90.000 m² store Prato della Valle er den mest berømte. Besøg også Scrovegni kapel, hvis indre er helt dækket af fresker af Giotto di Bondone. Efter en rundtur i Padova går turen nu først langs Bacchiglionefloden og dens kanaler til Costozza, som ligger ved foden af Berici bjergene. Man nærmer sig Vicenza og landskabet ændrer karakter med grønne højdedrag med enkelte stigninger. Cykelruten passerer forbi Villa Rotonda, den mest berømte af Palladios palæer. 


8. dag. Check-ud
Hjemrejse

Sværhedsgrad 1

Sværhedsgrad 1 med få bakker og kun en enkelt krævende stigning op til Asolo på etapen mellem Bassano og Treviso. En nem tur på 270-295 km, der mest går ad markerede cykelstier og små fredelige biveje - 90 % på asfalteret underlag og 10% på grusvej. Ud og ind af de større byer må man påregne kortere strækninger med noget trafik.

Hele ruten er skiltet og man får udleveret en meget detaljeret rutebeskrivelse på engelsk samt vejledende kort på starthotellet.

Indkvartering

Man bor på gode 2-3* eller 3-4* hoteller på værelse med bad og toilet. Morgenmaden er inkluderet.  Der er mulighed for mod tillæg at opgradere til luksus hoteller og villaer (kun start Vicenza, nat i Venedig undervejs er inkl.) Forhør gerne om pris.
Det er også muligt at tilkøbe halvpension.

Cykel og cykeludstyr

Du kan vælge mellem en 7-gears cykel (unisex) med fodbremse, 24-gears cykel (unisex), herrecykel med 7 gear og fodbremse eller herrecykel med  24 gear og håndbremser. Også muligt at leje el-cykler.
Unisex-cyklerne har lav indstigning.

Alle cykler er udstyret med gelsaddel og bagagebærer, bagtasker, cykelcomputer, styrtaske eller kortholder.
Mindst en cykel pr. værelse vil endvidere være udstyret med lås, pumpe samt reparationssæt.


Leje af cykelhjelm koster 120 kr og skal bestilles og betales hjemmefra. 

Også muligt at leje barnecykel (findes kun med 21 gear og håndbremsere) og follow-me tandem til børn.

Hvordan kommer jeg frem?

Ønsker man at flyve er det nemmest at vælge Venedig, men Milano, Bergamo eller Treviso kan også bruges. Både fra Venedig og Milano går der mange tog dagligt til Vicenza. Du kan få et overblik over flymulighederne på eksempelvis Momondo.
Der kører tog via Hamborg og med nattog fra München til Vicenza, få et overblik over togmulighederne på eksempelvis Deutsche Bahn og Trenitalia.
I bil er der godt 1400 km fra Danmark til Vicenza, hvor der kan parkeres (mod betaling) enten ved hotel eller parkeringshus.

Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse, bad/toilet 2-3*

Fra 5.148,- DKK

1 person. Enkeltværelse, bad/toilet 3-4*

Fra 6.248,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse, bad/toilet 2-3*

Fra 3.798,- DKK

2 personer. Dobbeltvær, bad/toilet 3-4*

Fra 4.548,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Ophold i db. værelse inkl. morgenmad, 8 dage - 7 nætter
 • Bagage transport
 • Detaljerede kort og rutebeskrivelse på engelsk
 • 24 timers billet til offentlig transport i Venedig (kun ved 3-4* hoteller)
 • Entre til Villa Valmarana ai Nani 
 • En is på Vicenzas bedste isbar

Ikke inkluderet i prisen:

 • Cykelleje
 • Halvpension
 • Transport til og fra Danmark.
 • Eventuelle turistskatter på hotellerne

Tillæg:

 • Cykelleje 7 el. 27 gear
 • El-cykel
 • Cykelhjlem
 • Mulighed for leje af anhænger og 1/2-cykel til børn
 • Ekstra nætter i Vicenza, Mestre eller Venedig
 • Overnatning i Venedig i stedet for Mestre (inkl. bagagetransport til/fra hotel i Venedig)

Rabatter:

 • Barn 0-2 år 100%, 
 • Barn 3-6 år 50%, 
 • Barn 7-10 år 30%
 • 3.person på værelse: 900 kr
  Gælder ved opredning og 2 fuldt betalende på værelset

Mulige ankomstdage:
 • Hver lørdag og søndag fra Vicenza samt tirsdag og onsdag fra Mestre i perioden 23.3. – 26.10.19 
 • DOG start Padova Thermal Center (Galzignano) 3.9.19, Vicenza 4.9.19 samt
 • Treviso i stedet for Vicenza 31.8., 1.9., 7.9. og 8.9.19
 • For grupper fra 6 personer giver vi gerne tilbud på turen med valgfri startdag.

OBS:
Vi anbefaler altid at du booker turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.

Agentforbehold:
Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Girolibero og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Girolibero.
Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejser’s medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet. 
Og husk - du kan altid nyde godt af vores ekspertise og vejledning

Gå til toppen af siden