Venedigs perler

Italien | Cykelferie på egen hånd | Sværhedsgrad 1

Tag med på en nem cykelferie ved historiske og naturskønne Venedig. Oplev højdepunkter som cykeldagen langs lidoen til Chioggia og smukke byer som Padova og Vicenza.

In stock
Travel Code
CYI-350
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Nem cykelferie med rig mulighed for at opleve italiensk kultur
blue encircled check Cykl langs smukke laguner og maleriske floder
blue encircled check Træd ind i en gammel italiensk film på Bassano del Grappa
calendar iconIndividuel afrejsedag
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon7 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Denne tur giver en herlig mulighed for at opleve italiensk kultur, gastronomi og natur på nært hold. Du cykler mellem en overdådighed af kulturrigdomme og arkitektoniske perler. Her er pompøse palæer med skulpturer og fresker, kirker og katedraler med fantastiske udsmykninger og velholdte bycentre. Man sporer i sandhed fordums tiders magt og rigdom fra dengang Venedig var de store købmænds by med store handelsskibe, der bragte velstand til hele regionen. Og det er en frodig egn du besøger. Du cykler langs laguner og små kanaler, i grønne bakker, langs levende hegn og masser af landbrug.

Kort

down v arrow

*Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

down v arrow

1. dag. Ankomst Vicenza
Vicenza,- den berømte italienske arkitekt Palladio’s (17.årh.) by. Mulighed for at slentre rundt mellem hans palæer, kirkerne og de små gader med hyggelige caféer.

2. dag. Til Bassano del Grappa. 40 km 
Langs valmue- og aspargesmarker og gennem landsbyer der overgår hinanden i kirkespir forbi Marostica kendt for sit slot og sit kæmpe skakspil på torvet. At ankomme til Bassano del Grappa er som at træde ind i en gammel italiensk film: Stejle stræder, charmerende pladser med torveboder, den gamle bro over den maleriske flod Brenta og de betagende bjerge i baggrunden. Bassano del Grappa er berømt for sine asparges og for, som navnet siger, sin Grappa, den bedste i Italien.

3. dag. Til Treviso. 65 km
Dagens etape er turens hårdeste og landskabsmæssigt smukkeste. Du cykler op langs vinmarker med udsigt til de mange bakketoppe, ofte beklædt med en kirke, eller en af de utallige pragtvillaer til Asolo med den velrestaurerede middelalderborg. Den ligger på en bakketop med udsigt til Alperne og over dalene. Fra Asolo går det ned langs Prosecos vinmarker til Maser, hvor det bedre borgerskab fra Venedig i det 16. århundrede tilbragte deres ferier. Dagens etape ender i Treviso med de hyggelige kanaler, arkaderne og de mange små, bilfrie gader. 

4. dag. Til Mestre, en hyggelig forstad til Venedig. 25/45 km
Landskabet flader nu ud og vinmarker erstattes af store majsmarker, der bruges dels til foder dels til italienernes svar på ris og kartofler: polentaen. Du cykler langs floden Sile og de kanaler, bønderne i gamle dage brugte til transport af frugt og grøntsager til Venedigs indbyggere. Sørg for at ankomme tidligt til Mestre, så du kan nå en tur med båden ind til Venedig.

5. dag. Mestre/Venedig
I dag kan du vælge at give cyklen en pause og bruge tiden i Venedig, hvor du kan udforske den tidsløse og kulturelle by til fods. Alternativt kan du nyde endnu en dag på cyklen, hvor du i løbet af 65 km cykler på de to smalle øer, Lido og Pellestrina, som byder på stor historie og lange, vilde strande. Har du tid tilovers kan du også sejle med båd fra Pellestrina til Chioggia. 

6. dag. Til Padova Thermalområde. 55 km
Man cykler langs Bacchiglionefloden ad småveje og cykelsti, gennem små landsbyer, langs frodigt landbrugsland og velplejede vinmarker. For flere hundrede år siden var Bacchiglione floden en vigtig transportvej for varer ind og ud af Venedig. Dagens etape slutter for foden af Colli Euganean syd for Padova og Europas største thermalområde. 

7. dag. Til Vicenza. 50 km
Man cykler ad cykelstien lang Battaglia kanalen til Padova, en af Italiens ældste universitetsbyer og berømt for den store valfartskirke "Basilica di Sant'Antonio". Giv dig tid til et besøg i byens hyggelige gamle centrum med søjlegange og smukke pladser, hvoraf den 90.000 m² store Prato della Valle er den mest berømte. Besøg også Scrovegni kapel, hvis indre er helt dækket af fresker af Giotto di Bondone. Efter en rundtur i Padova går turen nu først langs Bacchiglionefloden og dens kanaler til Costozza, som ligger ved foden af Berici bjergene. Man nærmer sig Vicenza og landskabet ændrer karakter med grønne højdedrag med enkelte stigninger. Cykelruten passerer forbi Villa Rotonda, den mest berømte af Palladios palæer (entre ikke inkl.). 

8. dag. Check-ud
Hjemrejse.

Forbehold for ændringer i dagsprogrammet:
Bemærk at dagsprogrammet er vejledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse.
Rutebeskrivelsen udleveres ved ankomst.

Sværhedsgrad 1

down v arrow

Sværhedsgrad 1 med få bakker og kun en enkelt krævende stigning op til Asolo på etapen mellem Bassano og Treviso. En nem tur på 270-295 km, der mest går ad markerede cykelstier og små fredelige biveje - 90 % på asfalteret underlag og 10% på grusvej. Ud og ind af de større byer må man påregne kortere strækninger med noget trafik.

Det er muligt at få tilsendt rutebeskrivelser, som du selv kan udskrive. Kontakt os hvis dette ønskes.

Indkvartering

down v arrow

Man bor på 3* eller 3-4* hoteller på værelse med bad og toilet. Morgenmaden er inkluderet.
De fleste hoteller har air condition, dog kan det være at nogle af de mindre hoteller ikke har.

OBS: Når du booker dobbeltværelse må du meget gerne specificere om dobbeltværelset skal være med dobbeltseng eller med to enkeltsenge.

Cykel og cykeludstyr

down v arrow

Du kan vælge mellem en 27-gears cykel (unisex) med håndbremser, herrecykel med 27 gear og håndbremser. Også muligt at leje elcykel med 9 gear.
Unisex-cyklerne har lav indstigning.

Alle cykler er udstyret med gelsaddel og bagagebærer, bagtasker, cykelcomputer, styrtaske eller kortholder.
Mindst en cykel pr. værelse vil endvidere være udstyret med lås, pumpe samt reparationssæt.


Muligt at leje cykelhjelm.

Vejr og klima

down v arrow

Klima

Hvordan kommer jeg frem?

down v arrow

Fly:
Ønsker man at flyve er det nemmest at vælge Venedig, men Milano, Bergamo eller Treviso kan også bruges.
Både fra Venedig og Milano går der mange tog dagligt til Vicenza.

Tog:
Der kører tog via Hamborg og med nattog fra München til Vicenza. Se mere hos Deutsche Bahn og Trenitalia.

Kør selv:
I bil er der godt 1400 km fra Danmark til Vicenza. Parkering arrangeres med starthotellet ved ankomst, kan ikke bestilles hjemmefra.

OBS:
Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
       

1 person. Enkeltværelse 3*

Fra 7.098,- DKK

1 person. Enkeltværelse 3-4*

Fra 8.198,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse 3*

Fra 5.098,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse 3-4*

Fra 5.798,- DKK
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Mulige ankomstdage:

 • Hver søndag og tirsdag i sæsonen
 • For grupper fra 6 personer giver vi gerne tilbud på turen med valgfri startdag

  Prisen inkluderer:

  • 7x overnatning inkl. morgenmad
  • Bagagetransport
  • App med kort, roadbook og GPS-ruter
  • Digital turinformation
  • En is på Vicenzas bedste isbar
  • Nødtelefon

  Ikke inkluderet i prisen:

  • Transport til og fra Danmark.
  • Eventuelle turistskatter
  • Adgangsgebyr til Venedig kommune - Træder i kraft den 01 . januar 2023 - Ca. 3-10 euro turistskat pr. dag, som betales på stedet
  • Færgebillet på dag 5

  Mulige tilkøb (Se priser for tilkøb under "Bestil"):

  • Cykelleje
  • Cykelhjelm
  • Ekstra nat inkl. morgenmad i Vecenza 

  Agentforbehold:

  Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Girolibero, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Girolibero. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af Rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.

  Gå til toppen af siden