INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Sommer og cykling på Bornholm

Cykelferie på solskinsøen

Kom Bornholm rundt på en skøn cykelferie i dit eget tempo. Solskinsøen skuffer aldrig, og på denne tur vil du opleve alt fra unikke attraktioner og vild natur til hyggelige småbyer og lækker mad.

In stock
Travel Code
CYD-007

Det kan du glæde dig til

Cykelferie på Bornholm er noget helt specielt. Det er et rent cykelparadis med et stort netværk af gode, skiltrede cykelstier, der gør det muligt at se hele øen på cykel.
Denne tur tager dig rundt på hele øen, så du kan opleve alt det, Bornholm har at byde på. Turen starter i Allinge og tager dig forbi Gudhjem og en af Danmarks smukkeste købstæder, Svaneke. Herfra går turen videre via Nexø til øens største by, Rønne.

Solskinsøen skuffer aldrig, og her er der noget for alle. Udforsk de spændende attraktioner, den smukke, rå natur, køl af med en dukkert i havet og besøg de hyggelige byer med deres lækre spisesteder. Du vil opleve ægte sommerstemning, mens du cykler afsted i dit eget tempo mellem små fiskebyer, hvor duften fra røgerierne spreder sig. Besøg også de smukke og karakteriske rundkirker og udforsk den smukke natur med stjejle klipper, gamle slotsruiner, klare søer og lange sandstrande.

Kort

*Vi gør opmærksom på, at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

Dag 1. Individuel ankomst til Rønne
Du ankommer på egen hånd til Rønne, og kan nyde dagen i den hyggelige by, inden cykel fornøjelserne begynder imorgen.

Dag 2. Fra Rønne til Allinge/Sandkås
Cykling: ca. 28-30 km
I dag starter du med at cykle fra Rønne til Hasle. Denne tur tager dig langs kysten og forbi Jons Kapel, der er en 40 meter høj klippeformation. Du forsætter videre gennem en skov og forbi et stort granitbrud, inden du kommer til Allinge eller Sandkås, hvor du overnatter.


Dag 3. Udflugt til det nordsiden på Bornholm
Cykling: ca. 15-27 km
Dagen starter i Allinge, hvor kursen er sat mod Hammershus, som er Nordeuropas ældste slotsruin. Herefter går turen videre til det smukke naturreservat ved Hammeren. Hvis vejret tillader det, kan du tage en svømmetur ved Sandvig strand, inden du tager tilbage til Allinge/Sandkås og overnatter.


Dag 4. Fra Allinge/Sandkås til Svaneke/Balka
Cykling: ca. 28-41 km
Du cykler langs kysten til Gudhjem og besøger her Gudhjem Kunstmuseum. Besøg også et røgeri og den lille havn i byen,  som definerer Gudhjem. En lille omvej til klipperne i Helligdomsklipperne er et must. Forsæt langs kysten gennem små fiskebyer, indtil du når Svaneke/Balka.
Du overnatter i Svaneke eller Balka.


Dag 5. Udflugt til sydsiden af Bornholm
Cykling: ca. 35-40 km
Turen i dag tager dig ind i landet til Østermarie og Østerlars. Besøg også her Bornholms største og ældste kirke. Du cykler gennem skove og forbi Almindingen, hvorefter du kommer til Årsdale på nordøstkysten. Byen er et lille fiskerleje, som er særligt kendt for sit røgeri.
Herefter går turen tilbage til Svaneke/Balka.


Dag 6. Fra Svaneke/Balka til Rønne
Cykling: ca. 43-51 km
I dag cykler du langs kysten til Nexø, hvor øens største fiskerihavn er placeret. Herfra fortsætter du til Aakirkeby og besøger den ældste kirke på Bornholm.
Du overnatter i Rønne.


Dag 7. Hjemrejse
Efter morgenmaden er der individuel afrejse fra Rønne.

Sværhedsgrad

Terrænet er for det meste fladt med lejlighedsvise små bakker. Turen er afslappet og velegnet for cyklister med en gennemsnitlig fysisk form. Du cykler på cykelstier og langs mindre veje.

Indkvartering

På denne tur bor du på gode hoteller eller B&B. Det er muligt at vælge mellem 2 til 3-stjernede hoteller og 3 til 4-stjernede hoteller. Hvis du vælger opgraderingen, bor du ofte mere centralt og på bedre hoteller.

Transport

Kør selv:
Hvis du ønsker at køre til Bornholm, er det nemmest at køre til Ystad og tage med Bornholmslinjen fra Ystad til Rønne.
Det er muligt at parkere ved det første hotel, mens du bor der. For parkering resten af ugen kan du spørge på hotellet eller benytte parkeringspladsen tæt på turistinformationen, som er mod betaling.

Fly:
Du kan flyve direkte til Rønne fra Billund, København, Aalborg eller Aarhus.

Tog:
Det er også muligt at tage tog til København, derfra skal du med bus til Ystad og færge til Rønne.

Cykler og cykeludstyr

Det er muligt at leje cykler på denne tur. Alternativt skal du medbringe din egen cykel. Du kan vælge mellem en cykel med 8 eller 24 gear. Herudover er der også mulighed for at leje en el-cykel samt børnecykler.

Vejr og klima

Vejr og klima på Bornholm

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse 2-3*

Fra 8.398,- DKK

1 person. Enkeltværelse 3-4*

Fra 9.998,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse 2-3*

Fra 5.498,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse 3-4*

Fra 6.798,- DKK
Praktiske Informationer

Mulige ankomstdage:
Hver dag i sæsonen

Prisen inkluderer:

  • 6 overnatninger inkl. morgenmad
  • Bagagetransport
  • Rutebeskrivelse og kort
  • GPS-filer er muligt at få tilsendt

Ikke inkluderet i prisen:

  • Turist tax
  • Transport til Bornholm
  • Parkering og transfer
  • Entre til attraktioner

Tillæg:

  • Cykelleje
  • El-cykel

Agentforbehold:
Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Die Mecklenburger Radtour og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Die Mecklenburger Radtour. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejser’s medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet. 

Gå til toppen af siden