INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Stjernerute fra Rotterdam

Holland - Cykelferie på egen hånd

En let cykeltur i det flade Holland, der fører jer gennem byernes kultur og historie. Undervejs er der fine sejlture med gode udsigter, og så kommer I forbi Rotterdams højteknologiske containerhavn.

In stock
Travel Code
CYH-02

Det kan du glæde dig til

Rotterdam er en god base for en cykelferie. Havnebyen er livlig og spændende med en moderne skyline, og havnen i sig selv er et mekka af teknik og logistik. I modsætning dertil, besøger I også de fredelige byer og landsbyer, hvor meget af den maleriske charme og de gamle hollandske byggestilarter er bevaret. Er man interesseret i arkitektur, kan man især nyde denne ferie, da Rotterdam er en potpurri af arkitektoniske udfordringer, der fortsat bestræber sig på endnu højere og mere spektakulære skyskrabere. Eller interesserer I jer mere for kulturhistorie, så kan I glæde jer til at besøge ostebyen, Gouda og hyggelige Delft. I cykler i ro og mag gennem landskabet, der kilometer efter kilometer med cykelsti, giver ro i sindet og for alvor får det til at føles som ferie.

Kort

*Vi gør opmærksom på, at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

Dag 1. Ankomst til Rotterdam
Individuel ankomst til Rotterdam. Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i byen, hvor de fleste bygninger blev jævnet med jorden under bombeangreb fra 2. verdenskrig. Derfor er meget af det man ser i dag, bygget efter 1945. Byen ser sig aldrig tilbage, og stræber hele tiden efter at nå højere.


Dag 2. Delft, cykling ca. 53 km
I cykler mod bydelen Delfshaven, der slap for større ødelæggelse under krigen, og det kommer I til at opleve, når I passerer igennem. Følg floden Schie ud af byen og kør gennem forstædernes landskab til byen Delft. Universitetsbyen har et smukt, historisk centrum med maleriske kanaler, pladser og maleriske huse og er især kendt for sit blå keramik. Derudover kan I gå på kunstoplevelse på Vermeer-centeret, eller I kan nyde udsigten fra toppen af kirketårnet, Nieuwe Kerk. På turen tilbage mod Rotterdam, ser I de fem højeste traditionelle vindmøller i verden.


Dag 3. Gouda, cykling ca. 60 km
I krydser Erasmus-broen og følger floderne Maas og Hollandsche IJssel ind i landet. Dagens højdepunkt er ostebyen Gouda, som i den grad er et fortryllende sted. Gå heller ikke glip af det eventyrlige rådhus fra det 15. århundrede med røde skodder; og det 16. århundredes farvede glasvinduer i St. John Church. Når du vender tilbage til Rotterdam, kan du på mere afslappende manér, nyde landskabet samt søerne Rottemeren i et rekreativt område - fantastisk til nem kanosejlads. 


Dag 4. Kinderdijk og Dordrecht, cykling ca. 25-67 km
I dag er der forskellige muligheder på programmet. F.eks. kan I tage vandbussen til Dordrecht (ikke inkl.), hvor jeres cykler naturligvis kan tages med ombord. En vidunderlig stille sejlads gennem Rotterdam, hvor I går i land ved Krimpen aan de IJssel. Gennem engene til næste færge (ikke inkl.), til Lek i Kinderdijk. Derefter går turen sydpå, hvor endnu en færge (ikke inkl.) fører jer til den tidligere hovedstad Dordrecht. Retur til Rotterdam kan I enten tage vandbus, tog, eller I kan vælge at cykle (ca. 25 km ekstra).


Dag 5. Hoek van Holland og Massvlakte, cykling ca. 79 km
På turens sidste cykeldag kører I vestpå til Hoek van Holland og får et frisk pust ved stranden. Derefter tager I hurtigfærgen til Maasvlakte (ikke inkl.). Dette industriområde er en del af havnen i Rotterdam, så her kan I se, hvordan bulk- og containerskibe fra havne over hele verden losses, ved hjælp fra højteknologiske terminaler. Distributionscentre videresender varerne med indlandsskibsfart, jernbane eller vej til destinationer i Europa. Mægtige kraner, høje skibe, utallige containere, urværkets timing - alt sammen med et øjeblik. 


Dag 6. Hjemrejse
Udcheckning og hjemrejse efter morgenmaden, medmindre I har booket ekstra nætter.

Sværhedsgrad 1

Nem tur i fladt terræn, hvor de fleste kan være med. Daglige cykel etaper på 25-79 km. Skiltning i Holland består af et netværk af nummererede vejkryds (knooppunten), der dækker hele landet. 

Ved ankomst på hotellet får du udleveret detaljeret turbeskrivelse på engelsk samt gode kort. Også muligt at få tilsendt GPS filer.

Indkvartering

Under opholdet bor I med fast base på et godt 4* hotel. Som regel på Hotel New York eller tilsvarende, hvis der er fuldt optaget.

Værelset er med eget bad og toilet, og opholdet er inkl. morgenmad. Halvpension kan tilkøbes.

Cykler og udstyr

Du kan leje herre- og dame turcykel med 24 gear og håndbremser. Cyklerne er udstyret med bagtasker, lås, pumpe og lille reparationssæt.
Cykelleje er inkl. tyveriforsikring.

Derudover kan du leje elcykel, barnecykel med 21 gear og håndbremser (til børn fra 125 cm), anhænger til børn samt follow-me.

Muligt at leje cykelhjelm.

Hvordan kommer jeg frem?

Fly:
De bedste flyruter går som regel til Amsterdam. Derfra går der tog til Rotterdam.

Tog:
Man kan også vælge at tage toget fra Danmark til Rotterdam.

Kør selv:
I bil er der ca 650 km. Parkering arrangeres med hotellet ved ankomst. Kan ikke bestilles hjemmefra.

OBS:
Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 5.198,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 3.198,- DKK
Praktiske Informationer

Mulige ankomstdage:

 • Hver dag fra 1. april til 25. september 2020
 • Hver dag fra 1. april til 25. september 2021

Prisen inkluderer:

 • 5x overnatning inkl. morgenmad
 • Bagagetransport
 • Kort og rutebeskrivelse på engelsk og informationsmateriale (1 sæt pr. værelse)
 • GPS ruter muligt at få tilsendt

 Ikke inkluderet i prisen:

 • Transport til og fra Danmark
 • Eventuelle turistskatter
 • Sejlture nævnt i programmet

Tillæg:

 • Cykelleje: 475 kr.
 • Elcykel: 960 kr.
 • Barnecykel: 395 kr.
 • Cykelhjelm: 80 kr.
 • 5x halvpension: 1550 kr.
 • Ekstra nat i Rotterdam inkl. morgenmad:
  • Dobbeltværelse 540 kr. pr person/enkeltværelse 760 kr. pr person
 • Forlængelse af cykelleje:
  • Standard cykel: 140 kr. pr person pr dag
  • Elcykel: 265 kr. pr person pr dag
  • Barnecykel: 125 kr. pr person pr dag

Børnerabatter:

 • 0-2 år: gratis
 • 3-10 år: 50%
 • 11-15 år: 25%

Gælder kun ved opredning og 2 fuldt betalende på værelset.

Agentforbehold:
Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Dutch Bike Tours, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Dutch Bike Tours. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejser’s medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.

Gå til toppen af siden