Aktivt øhop for hele familien

Kroatien | Familievenligt cykelkrydstogt | Sværhedsgrad 1-2

Tag med på et aktivt krydstogt, der er velegnet for hele familien. Med mulighed for både cykling, river rafting, vandreture og kølige dukkerter i det turkisblå hav kommer I helt sikkert ikke til at kede jer.

In stock
Travel Code
KR-104
Rejsens højdepunkter
blue encircled checkSejl fra ø til ø på charmerende krydstogtskib
blue encircled checkBesøg flere kulturskatte på UNESCOs verdensarvsliste
blue encircled checkAktiviteter som cykling, river rafting og vandring
calendar icon5 afrejser
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon7 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

På dette cykelkrydstogt i det Syddalmatiske Øhav kombineres badeferien med en række af spændende aktiviteter. Tilbring en uge på et charmerende skib, der fører jer fra ø til ø. Ved overnatningerne lægger skibet til i havne og stille bugter.

Ombord på skibet er der en turguide, der kan informere jer om de forskellige aktiviteter. Det kan f.eks. være cykelture, vandreture, river rafting eller måske I vil slentre roligt igennem de unikke små havnebyer ved Adriaterhavet. Har man brug for en fridag, kan man bare tilbringe dagen ombord på skibet og slappe af. Dette er virkelig en behagelig måde at udforske det sydlige Dalmatien. Ruten går gennem Kroatiens historie, sagn og landets kulturskatte, hvoraf flere er UNESCO Verdensarv.

Kort

down v arrow

*Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1. Ankomst til Trogir havn – Vis
Individuel ankomst til Trogir havn. Check-in ca. kl. 14:30. Derefter sættes kursen mod øen Vis. På vejen vil der være mulighed for at tage en forfriskende svømmetur fra skibet.
Skibet lægger til ved Vis for natten.

Dag 2. Vis (cykling ca. 10 km)
Om morgenen har de eventyrlystne mulighed for at tage på en cykeltur gennem gamle militærtunneller, der krydser på tværs over øen, på vej mod St. Georges fort. Et fort, der spillede en betydelig rolle, for øens søfartshistorie. Når I kommer retur til skibet, sejler I videre mod øen Hvar. Undervejs er der mulighed for at slappe af ombord eller tage en kølig dukkert i det turkisblå hav.

Dag 3. Hvar
Dagen starter med morgensejlads mod hovedstaden på Hvar. Efter ankomst tager I på udflugt i byen og krydser den store renæssance plads, der er omringet af katedralen og gotiske bygningsværker. I vandrer til et spansk fort, der tårner sig op over byen. Herfra vil I kunne se en fantastisk udsigt over byen og de omkringliggende øer. I spiser frokost ombord og sejler mod Pakleni øerne, hvor der bliver smidt anker og er god tid til at bade. Senere på eftermiddagen sejler I til Stari Grad også på Hvar, hvor skibet lægger til for natten.

Dag 4. Hvar og Brač (cykling ca. 13/25 km)
Kursen sættes mod den berømte strand ”Golden Horn” i Bol på øen Brač. Stranden er en sandklædt tange omkranset af turkisblåt vand. Her har I mulighed for at vælge imellem aktivitet på land eller i vand (ikke inkl.). Ellers man kan blive ombord og nyde roen fra soldækket. Ved frokosttid sejler I videre mod byen Jelsa, hvorfra man kan vælge at cykle langs havet gennem byen Vrboska og videre forbi Stari Grad sletten, der indgår som UNESCO Verdensarv. Til aften er der fællesmiddag, og I fejrer endnu en vellykket feriedag.
Overnatning i Jelsa havn.

Dag 5. Jelsa - Brač (vandring ca. 1 ½ time)
Fra morgenstunden venter der en lidt længere sejltur til Lovrečina bugten på øen Brač. I kommer i land og bliver mødt af strandspil og aktiviteter, hvor både store og små er inviteret til at deltage. Om eftermiddagen venter der en vandretur langs kysten mod Postira. Når I kommer frem, kan I slappe af og nyde solnedgangen fra en af de mange caféer eller barer.
Skibet lægger til ved Postira for natten.

Dag 6. Split (Cetina Canyon)
Under morgenmaden sejler I til Split, hvor I kan vælge imellem river rafting gennem kløften (ikke inkl.) eller udforske skoven Marjan der er i Split, samt et besøg forbi stranden hvor der er mulighed for at bade og lege. Eftermiddagen bliver brugt på en spændende tur gennem Splits gamle by, der byder på spændende historie og er UNESCO Verdensarv.
Skibet lægger til ved Split for natten.

Dag 7. Split - Šolta – Trogir (cykling ca. 8 km)
Der er sejlads til Šolta, og derfra cykler I ud for at besøge den lokale biavler, Goran. Der er mulighed for at deltage i en workshop, hvor I kan lære mere om bierne, deres formål, produkter og en biavlers liv. Goran er ekspert i at fascinere både børn og voksne med sin entusiasme for bierne. Efterfølgende tager I retur til Rogač, hvor skibet venter. I kan nyde frokosten ombord under den sidste sejlads retur mod Trogir. På vejen bliver der smidt anker, og I kan hoppe i vandet direkte fra skibet. Når I ankommer til Trogir, er der fælles gåtur til den gamle bydel. Traditionen tro tilbringes den sidste aften i godt humør sammen med guider, besætning og de øvrige gæster.

Dag 8. Trogir
Morgenmad og derefter ud-checkning kl. 09:00

Forbehold for ændringer i dagsprogrammet:
Bemærk at dagsprogrammet er vejledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse. Rutebeskrivelsen tilsendes hjemmefra eller udleveres ved ankomst.

Der tages forbehold for ændringer i programmet. I tilfælde af f.eks. lav- eller højvande eller ugunstige vejrforhold forbeholder kaptajnen sig ret til at ændre rute, fortøjningssteder og tidsplan. Opdateret dagsprogram vil altid oplyses ombord. Sommetider kan det være nødvendigt at foretage nogle udflugter i bus, hvis hav eller flod ikke er sejlbar.

Sværhedsgrad 1-2

down v arrow

Sværhedsgraden afhænger af aktiviteten. Men generelt er det i den lettere ende af skalaen, hvor almindelig kondition anbefales, og de fleste kan være med.

Der er ingen aldersgrænse for at deltage. Turguiden ombord kan informere specifikt om niveauet på de forskellige aktiviteter. På cykelturene vil der være en turguide, der kender området og viser vej.

Vandre- og gåture kræver ikke vandresko eller støvler.

Indkvartering

down v arrow

San Snova

Flodbåden San Snova fungerer som dit flydende hjem under din rejse til søs. Båden er bygget i eg og kombinerer på fornem vis de klassiske skibstraditioner med et flot og moderne interiør, som er med til at skabe en hyggelig atmosfære ombord. Under din rejse bliver du indkvarteret på San Snovas rummelige og komfortable kahytter, der alle er indrettet med eget badeværelse, aircondition og hårtørrer. Når du ikke er i kahytten, kan du bl.a. opholde dig på bådens eminente soldæk, der har en god udsigt til alle de forbipasserende serværdigheder. Du kan glæde dig til en sørejse i stor stil, da San Snova tilhører kategorien Premium. 

Cykler og cykeludstyr

down v arrow

Der kan lejes hybrid cykel med 21/24 gear og håndbremser. Der kan også lejes elcykel med håndbremser og barnecykel med 21 gear og håndbremser.

Bemærk, at der ikke kan lejes cykler til børn under 120 cm. Til mindre børn kan der lejes cykeltrailer eller barnesæde. Det er obligatorisk at bruge hjelm på cykelturene. Det anbefales at medbringe egen cykelhjelm.

Vejr og klima

down v arrow

Hvordan kommer jeg frem?

down v arrow

Fly:
Man kan flyve til Split. Derfra kan der arrangeres transfer både ved ankomst og hjemrejse.

Kør selv:
Ønsker man at køre selv, kan der bestilles parkering.

OBS:
Bemærk også, at der på denne tur skal være opnået et minimum antal deltagere for at turen gennemføres. Læs mere om minimumstilslutning under ”Praktisk information”.
Vi anbefaler altid, at du får endeligt bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
           

Uge 29: Startdato 12.07.2024 varighed 7 nætter

Fra 9.998,- DKK

Uge 30: Startdato 19.07.2024 varighed 7 nætter

Fra 9.998,- DKK

Uge 31: Startdato 26.07.2024 varighed 7 nætter

Fra 9.998,- DKK

Uge 32: Startdato 02.08.2024 varighed 7 nætter

Fra 9.998,- DKK

Uge 33: Startdato 09.08.2024 varighed 7 nætter

Fra 9.998,- DKK
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer:

 • 7x overnatning ombord på skibet
 • 2x helpension og 5x halvpension
 • Sengetøj og håndklæder
 • Guidede cykel- og vandreture, som beskrevet i dagsprogrammet
 • Engelsktalende turguide
 • Turistskat

Ikke inkluderet i prisen:

 • Transport til/fra Trogir
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Måltider udover de nævnte under ”prisen inkluderer)
 • Drikkevand om bord 25 EUR pr person, 15 EUR for børn op til 16 år (betales ombord)
 • Entréer til museumer, kirker etc.
 • River rafting

Mulige tilkøb (se priser under "bestil"):

 • Cykelleje
 • Barnesæde/cykeltrailer
 • Transfer mellem Split lufthavn og skibet
 • Lukket parkering i Trogir inkl. transfer til/fra bilen (bil max 6 m.) – afregnes lokalt i euro
 • Forsikring mod tyveri og skade på cykel/elcykel
Rabat:
 • Barn op til 16 år: 25% 
Gælder kun i følgeskab med 1 fuldt betalende i kahytten.

Minimumstilslutning:
På denne tur skal der minimum være 14 personer tilmeldt, før turen kan garanteres.

Agentforbehold:

Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Island Hopping, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Island Hopping. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af Rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.

Gå til toppen af siden